muahahaha hocam sizene adamların kendi istegiyav hollandadamı ne emin degilim boyle bi parti var.PArti nin gorüşleri yetişkinlerin 8-10 yasındakilerler evlenmesini,ilişkiye girmesini yasal yapmaya calısıyorlar,bunu normalla karsıyorlar.
muahahaha hocam sizene adamların kendi istegiyav hollandadamı ne emin degilim boyle bi parti var.PArti nin gorüşleri yetişkinlerin 8-10 yasındakilerler evlenmesini,ilişkiye girmesini yasal yapmaya calısıyorlar,bunu normalla karsıyorlar.
milletin işi gücü yok ilgilendikleri şeylere bak yarabbim yaaa! sen bizi bu akılsız sapık insanlardan koru!
???
arkadaşlar ne oluyo burda.lütfen ya ayıp oluyo ama
tiger vardı canı sıkılan tiger vardı canı sıkılan
gökhan geldi sıkıntı bitti
bu kadar hassas bir konuyu basit birşeymiş gibi alaya alan insanları görünce asıl ozaman canım sıkılıyor. yani adamdaki rahatlığa bak ya sıradan bir olay bu şakasını yapabilirim ne önemi var hassasiyetinin. değer yargıları nerde; boşveeer, önüne gelenle dalga geçelim.
seni seviyorum musti leynnn..
korkutmayla alakası yok nıye ugrasıyımkı yanı.Ayrıca ne alakası var dalga gecılcek konu var gecılmıycek konu var dıyosun,napıyım sımdı bunu cıddıye mı alıyım,bunları yapan adamları sallandırıyımmı.İnsanların ego ları var bunların onune gecemessın,adamın ısteklerı buysa yapar,biz yapma dedık dıye yapmıycakmı adamların ıcınde olan bısey.Yanı bu adamlarla en fazla dalga gecersın,başka yapılcak bıse varsa yapalım.
polemik yaratmayın dağalın şimdi ya musti hep senin başının altından çıkıyo bunlar zaten kafam bozuk
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
kesinlikle kabullenmemek lazım bu tür şeyleri. elbette elinde geliyorsa engel olacaksın. böylelerini değil insandan saymak yaşama hakları elimde olsa yaşatmazdım diyebilirim rahatlıkla.
neyse biraz da ben seni yanlış anladım diyelim arada tatsızlık çıkmasın bu şerefsizlerin yüzünden. yalnız bizim buralarda bir adama akıllı ol demek direk bana kafa at demekle birdir ve kavga sebebidir, yöreler arası kültür farkını da hesaba katmak lazım demekki
beyfa iftar yapar cigarayı çeker düzelirsin koçum
bugun oruç tutumadım ki sigarada kullanmıyorum saol fabrikada zor oluyor BİLİYOMUSUUUNNNN!!
gökhanda samsunlu
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
valla gereksiz polemik yarrattık.Ne biliyim hani demissin ya bunları kabul edenleri......... o yuzden ole demeismdir.Valla ben karadenizliyim bizdede o anlama geliyor ama ole yazınca yazmısım.Neyse ozur dileyelim kapatalım.Özür dilerim kardesim
len faruk az çakal diilsin haa neyse.Ben samsunlu sayılmam dedem sürmeneli,annanem dogma büyüme samsunlu ama göçmen.Önce 56 lar,şimdide atakum da oturuyorlar her yaz ordayım
bende mi polemik yaratsam hit olsun topic
neyse barıştınız ya
dediğim gibi bu tür şerefsizlikleri sıradan olaylarmış gibi görmemek lazım. lut kavmini bilirsiniz, o sapıklıkları sadece bir kısmı yapardı ama tamamı helak oldu. sebebi bu işi yapmayan diğer insanların bunu yapanlara engel olmamasıydı.
günümüz şartlarında zaten yasalarımız var bunları cezalandıran. bize düşen rastladığımız yerde şikayet etmek bunları, kesinlikle duyarsız kalmamak lazım.
bu tür yanlış anlaşılmalar olabilir gökhan önemli olan zıt taraflarda olmadığımızı öğrenmektir, aşırı tepkim için kusura bakma hassasımdır bu konularda ve hassas olmak gerektiğine inanırım.
çürümeler başlamış allah ıslah etsin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)