Hem kinaye hem soru ünlemi var o zaman başlıkta.
Vatan hainleri çok var pekçoğu da bilinçsiz, lise mezunu olup 'Kuran'ın tercümesini okumalıyız' dediğinizde sizi kafir ilan edebilecek kadar körcahiller var ve ben bizzat tanıdım, bunları vatana ihanet edebilecek kıvama getirmek iyi bir köpekle sürüyü otlatmak kadar kolay, bkz. dün haberlerde verilen cübbeli hoca haberi, daha az sayıda gerçekten bilinçli düşman, casus var aramızda ama giderek rahatça artıyorlar, Delil mi istiyorsunuz? Gidin Fethiye'ye, Alanya'ya size düşman gözlerle bakan toprak sahibi olmuş zengin gavurcukları görün.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Suç T.C. vatandaşı olmayanlara toprak satın alma hakkı verenlerdedir. Eminim bunun karşılığında hiçbir menfaatleri de olmmıştır.
May the Force be with McLaren Mercedes
O kanunuki,30 sene sonra Hatay'ı elimizden kaçırmamıza sebep verecek.O yörenin en büyük müşterisi Suriye'li araplardır.Hatay'ın hangi ülkeye bağlı yaşamak istediğine dair yapılan anlaşmada 100 sene sonra bir referandum daha yapılması Fransızlar tarafından madde olarak eklenmiş.Demografik yapıyıda biz toprak satarak gayet aptalca bozuyoruz.Geriye sadece araplara oy vermek düşecek.UYANIIIN!!!....
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Midem bulandı, tiksinmeye başladım, tansiyonum düştü, offfff, offfff.
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)