komik filan değil ben bu yazının altına imzamı atarım.
ciddi olamazsın
çok ciddiyim
üniversite yurdunda tavuk vermişlerdi ogün meğer iyi pastörize edilmemiş akşam bende hafif bir mide bulantısı vardı gittim erkenden yattım. sabah kalkarım ki koridorlar tuvalet filan bakılamayacak bir manzara meğer yurdun tamamı zehirlenmiş hastaneye kaldırılmış benim uykum da ağır, haberim yok. 2 kişi zehirlenmemiştik o yemekten biri 110 kg lık bir arkadaştı ben de vücudunda gram yağ olmayan biriyim. ama tereyağıyla mısır ekmeğiyle büyüdük dokunmuyor çok şükür. böyle şeyleri bol bol yiyecen adamın yüzüne kan gelir, kuvvetine kuvvet katar.
dedem dayıma her gün bir kase balı tereyağıyla karıştırır eliyle yedirirmiş. ne oldu, kapı gibi adam oldu bir vurduğu bir daha iş göremez hale geliyor :D
keşke bizimkilerde öyle yapsaydı da az daha sağlam bir fiziğimiz olsaydı.
hacı doğru diyosun da o dediğin şeyleri yiyenler dağın ormanın temiz havasını soluyup hormonsuz meyve sebze yiyip bütün gün çalışıp yediklerini aldıklarını harcarlardı ama biz? eksoz gazı soluyup sanal yiyecekler alıp hormonlu bezleniyoruz üstüne oturup oturup şişiyoruz (ben 65 kiloyum bu arada) neyse bunlar bir yana yazı komik bence kullandığı uslüp itibariyle bana göre en azından
valla ben de tuttum bu reklamı iyiymiş ehe ehe ehe
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Popüler kültüre de inceden bi gönderme var
Kolpa Adamları
yahu başlığı görünce bir tekerleme vardı da o aklıma geldi bir vururum diye başlayan
yazılanlar doğru bence.ama üslubu komiğime gitti.hele ki altındaki reklam
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Hasan kardeş sen bu yazıyı bir daha oku ülkende olanları aydın doğan gözüyle değilde yerköylü ahmet gibi gör bakalım bu adam haklımı haksızmı.
Yoksa senin deden fitnes nenende airobikmi yapıyordu sanmam
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
tamer abi gazetecileri sevmediğini bilirim ama bu önyargılarla hareket edebileceğin anlamına da gelmemeli meseleye hiçbir zaman hiçbir meseleye aydın doğan ya da başkasının gözüyle bakmadım, bakmam da. benim kendi pencerem var ve her olaya oradan bakarım rahmetli dedemi ve nenemi de bu işe hiç karıştırmayalım istersen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)