Titan Quest oyunu ile ilgili
Reklamlar
-
Titan Quest oynuyor idim.. 22 lvl.'a kadar geldim .. Sonra netten oynanır mı acaba diye internet play'e bastım.. update patch'i gorunce cancel ettim.. NEyse sonra yine single oynamaya calistim ama artık karakterim vuramamaya basladı.. Bas baya işte hic hit vurmuyor ve hic damage almıyor.. Oyunu elli kere uninstall ettim, 1.01 den 1.08'e ve o da olmadı 1.20 ye kadar update te ettim.. Fark eden birşey olmadı.. My Documents'dan butun her dataları sildim yine install ettim ama artık yeni yaratııgım karakterler vs. hicbir sekilde hit yapamıyor.. Vuramıyorum, vurulmuyorum.. Yani oynayamıyorum.. Niye olur nasıl cozulur bilen varsa lutfen yardım ya... Deli olacağım..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Reklamlar
-
Geçmiş olsun cenk abi...Ateş düştüğü yeri yakar...ne desek boş yani...En büyük derdin sıkıntın bu olsun...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Diablo'da oluyor aynısı.Karakter dosyaların bozulmuş,geçmiş olsun..
mete_han adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun cenk abi...Ateş düştüğü yeri yakar...ne desek boş yani...En büyük derdin sıkıntın bu olsun...sevgiler...
Cansın canansın abi
-
Arkadaşlar, benzer problem yaşayan olursa diye söyleyeyim.. Çözüm için windows'un registry'sine gireceksiniz.. "regedit" ile.. sonra find deyip "titan" lafı gecen butun entry'leri sileceksiniz.. Ondan sonra oyunu tekrar install edeceksiniz.. Ve olay düzelecek.. Yoksa düzelmiyor.. Haa, şunu da hatırlatayım. Yedek almış bile olsanız eski karakterinizi artık geri getiremiyorsunuz.. En azından ben beceremedim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
olmuo
Oyunu yükledim açılmıyor. hata veriyor.
^ couldn't initialize graphics engine ^ hatasını veriyor nasıl düeltirim
-
golem06 adlı üyeden alıntı
Oyunu yükledim açılmıyor. hata veriyor.
^ couldn't initialize graphics engine ^ hatasını veriyor nasıl düeltirim
Üstünden bir yıl geçmiş olması olmasın sakın sorun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler