bengü şu bağlasan durmam diyen kız bana yazmıştı o şarkıyı
izmir de yakınsındır diye şeyettim yane
valla farukmayısta gelde ben motor almassam biraz zor gidriz moto gp ye cehennnemin dibinde.Bizim evden otobüsle 3 saat sürüyor sı imzaya gelince valla modlar ban larsa yanlısyaparlar 21. yy da dunyadabu kadar aıds salgını varken,dünyadaki herkes bunun önemini vurgulerken ben yazınca banlanmam olmaz.prezervatif ayıp bisedegilki kardesim ihtiyaç ben hala burdamıyımbaşdan belirteyim bide mayısda geliyorum hazırlan bak öle ucuza kapatamassın bide imzanı değişdir yoksa
musti kardesim sen kafayı bozmusun bu kızla,her topicde bengü aşkım yazıyon.Okadar da güzel değil ama neyse
gökhan sen girme olum valla bak boşu boşuna sinir sitrese girmene gerek yok nasıl olsa gene kazanamıyıcan sizin ewe el attılar heleşükür tadilat var aşağıda daha yeni başladılar he bide abin yani sewat abi sanırım üst baş almış mavi mavi dolaşıyo yüzünü görmediğim için bişey diyemiyorum mont eldiven kask fln r1 de gıcır gıcır parlıyo birisiyle tanışdım umutun arkadaşıymış vişne rengi yzf si var cewat abiyi sordum tanıyomuş geçen yine kaza yapdı elme gibi ağaçda aslı kaldı dedi la cewat abiye bi today almak lazım sonra cg sonra cf250 sonra isderse 1000 liğe geçer bidaha bisan bisikletden direk r1 e olmuyo valla benide öldürüyodu herkeze selam sölersin...
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
le valla bilmiyom motor sezonunu kapattık dediydi.Zaten benzinede yetişimiyomus.Faruk abim tabi kaza yapacak,kazasız motorcumu olurmuş,düşe düşe ogreniyor işte,yane düstü diye motor sürmeyi bilimiyomu oluyor. sanada bi mobilet alak ozman yane scootr la kaza yaptın sende (ABİM KASKMI TAKMISŞ )neyse sen gel mayısta seni birz gezdirem(otobüsle)geyik olur valla neyse hadi byes
Faruk az once abimle konustum.2 aydır motora binmiyorum dedi,dedim kaza yaptınmı yok dedi,bi tane cocuk varmıs kırmızı yzf si varmıs bole bole diyo dedim,tanımıyorum dedi.Yani farukcum seni yine keklemişler.O gordugunde abim degildi heralde kask,eldiven takıyomusun dedim yok dedi ama alacam hepsini belki takarım dedi.ACaba o cocuk atalay abidenmi bahsediyodu
yok lem atanın ne işi olur ağaçda çocuk biliyo lem bir sürü muhabbet etdik ankaralımı dedi ordan taşındılar dedim tamam biliyorum dedi atayla geziyolar dedi neyse olum burswası motür doldu la honda 1000rr lar repsol largökhan aşık oldum
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Yav faruk bırakda dussun 18 yıllk motorcular dusuyor,bazıları hayatlarını kaybedıyr.Valla o cocuk sıkmıs baya bı kıskanıyor herlade abımın r1 i valla son halını bı gorsen asık olursun modıfıye fln manyak bıse olmusa atalayınkı 0 kalır yanında.Ayrıca abım 2 kere kaza yaptı bırınde kızın tekı onune cıktıt onda sucu yok,2. sındede adam hatalıymıs anı fren yapmıs ama abımınde gorememesı hata.Sen bıde gelde ıstanbulu gor heryer motor,kafayı yıyecem otobuse bınmekden
Daha gelemedin mi sen? Meraklandık şimdi.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)