Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ülkemizdeki Güvenlik Sendromu!

REKLAM ALANI

Asker:
    Gayet sakin bir davranış sergilerler ; daha çok uzman çavuşla muhatap olursun. Eğer askerlik şubesinde işin yoksa ; o uzman çavuş sana çok ii davranır.
    Tebessüm ve kibarlık eksik olmaz.
    Ya da er ile göz göze gelirsin.
    Adama yaklaşırsın , birşey soracan... < Dur orda ! , Yaklaşma ! , Efendim ? , Ne istiyon ? > gibi ülke sınırında kullanılan sözlerle karşılanırsın.

Polis:
    20 yıl çalışmış , günde 12 saat görev yapan ; o gün de 11 saatini doldurmuş polise işin düşer. Eğer ehliyetini unutmuşsan sana ehliyetsiz muamelesi yapar.Ya da kafandaki kaskı kafatası sannederek ; sana hayvan muamelesi yapar. En kötüsü de ; eğer bir olayın içine düşmüşsen o polisin azarını mutlaka yersin.
    Polisle normal bir diyalog kuracak bile olsan ; önce besmele çeker sonra konuşmaya başlar. Sanki sen ona defalarca aynı soruyu sormuş , o da aynı cevabı vermiş gibi ortam oluşur.

Özel Güvenlik:
    Bu tip personel , sanki devletin sınır güvenliğinden sorumlu gibi davranır.İnsana yapabileceği en kötü davranışı göstermeyi düşünür. İnsanları hayvan yerine bile koymaz. Eğer bir mağazanın güvenliğiyse , korkudan yan mağazalara bile yanaşamazsınız. Hiçbir diyaloğu yoktur. Sadece azarlama , dükkandan yer kaplama ve dükkanın kepenklerini indirmeden sorumludur.Hatta bankalarda özel güvenlik tamamen muhasebe işlerine bakar. Devlet dairelerindeki özel güvenlik ise ; kapıcıyla aynı statüdedir....

Ben en çok başıma gelenleri yazdım.Yakında elime kamerayı alıp ; bu olanları çekmeyi bile düşünüyorum.
    Daha anlatılacak çok şey var ama benden bu kadar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nimesay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600 f 2005
    yazdıklarına katılıyorum.çok iyi gözlem yapmışsın.

salih288 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gİ RE MEZ SİN
    Bazı yerlerde Hiç bir vasfı olmayan krolara elbise giydirip güvenlik yapıolar adam konuşmaktan aciz, insanlarla diyalog denen şeyi yolda görse bomba diye karakola götürür cinsten. orta ölçekli dağları sanki bunlar yaratmıştır. Nazikçe bişe sorarsın.. Adam sana SEN KİMSİN der
    [B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    dostum yazdiklarinda haksizsin bence...sunu belirteyimki bu tip guvenlik onlemleri bazi kotu niyetli insanlari caydirma yonundedir buna emin ol..ben yurtdisindayim..oturma iznim,isci vizem ,v,s herseyim var anliyacagin..ama hala polisi gordummju huzursuz oluyorum.her kose basinda polis.var rus turk surekli herkesi kontrol altinda tutuyorlar..metrolarda surekli polisler bekliyor..mac zamani falan ozel gunlerde muhakak her metro vagonunda bir polis memuru bulunuyor..ve bu yuzden bu ulkede kapkac falan yok ve bu ulkede hirsizlik,adam bicaklama yok denecek kadar az..bence bizdeki guvenlik cok cok yetersiz..cunku kiyaslama yapabiliyorum..
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gazman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ve bu yuzden bu ulkede kapkac falan yok ve bu ulkede hirsizlik,adam bicaklama yok denecek kadar az..bence bizdeki guvenlik cok cok yetersiz..cunku kiyaslama yapabiliyorum..
    Ciddimisin Allah allah,benim Rusya da kalan arkadaşım var,daha doğrusu babası mütahit,o da arada gidiyor ve söylediği şey 10 ytl için bile adam öldürebilecek oldukları...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ciddimisin Allah allah,benim Rusya da kalan arkadaşım var,daha doğrusu babası mütahit,o da arada gidiyor ve söylediği şey 10 ytl için bile adam öldürebilecek oldukları...

Tuncer Rusyada açlık sınırında gezen bir ülke...Rus mafyası dye birşey duymadınmı...fakirlik ve zenginlik arasında yüksek bir uçurum var...

viper gözlemlerini bende yaşadım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler