Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 SonuncuSonuncu

illet olduğum vatandaş modeli

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    aziz nesin önce yüzde 60 ı aptal dedi.
    toplumun yüzde de yüzü de uyanık ya,
    ben nasıl olsa % de 40 tayım dedi herkes.....ulu insan aziz nesin bu sefer sizin %90 ınız aptal dedi.
    toprağı bol olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulu insan aziz nesin bu sefer sizin %90 ınız aptal dedi.
    toprağı bol olsun.
    nar içinde yatsın

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Üç otuz paraya çalışıp ailesinin karnını zor doyururken,nam olsun diye davullu zurnalı düğün yapanlara.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    6 ayda bir kere et görüp , konuya komşuya hava olsun diye borç parayla hacca gidenelre de illet oluyorum.

1988 de ford taunus alıp bayramdan bayrama garajdan çıkaran ve hala 5000 km yi bulmamış çok temiz ford taunus sahiplerine uyuz oluyorum.bunlar genelde 60 yaş üzeri çok cimri tiplerdir. ya bu arabayı kullan dersin benzin parasına kıyamaz,kullanmaz arabayı.....ya bana sat dersin, 2 misli fiyat çeker.açıklaması (ama benim arabam temiz)dir................la amca ben o paraya 2. el bmw alıırm yani.
    yıllarca çürütürler caanım arabayı.yazık milli servete yazık.

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Yaz yaz bitmiyor vallahi.Sitemizin konusu ''Motosiklet''olduğuna göre,öncelikle bu camiada,trafikte,bizi uyuz eden örnekleri versek?
    Mesela ilk aklıma gelen,paket servis elemanı ufak apaçiler.Bunların yaşı 14-20 arasında değişir.Ehliyet zaten yoktur,kask taksa da artistliğinden ödün vermez.Binbir türlü akrobatlığı yapar;düştüğü, kaza yaptığı vakit de mazlum Anadolu delikanlısını o kadar iyi oynar ki şöyle bir ağzını burnunu kıramazsın;sırtını sıvazlayıp yollarsın gayri.
    Kolpa Adamları

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onun işi o, ''kızlarla gezmek'' ayrıca ''illet olmak''.

olay tamamen hormonsal bence...Bekarlık dönemlerinde olur hep...Lise çağlarında özellikle...Neyi istediğin o kadar bellidir ki...Aşk diye kendinizi kandırırsınız...Çocukluk aşklarını demiyorum ama...Lise çağlarını kendinizi yeni yeni tanıdığınız çağları...Ortaokul da diyebiliriz...Neyşınıl Coğrafide olur ya yavru aslan av peşinde misali hareketler...

Lise çağlarında okul yıllarında karizmatik olmayı marifet sanan tipleri sevmezdim...Bir gün Edebiyat dersinde sınıfın ağır abilerinden biri tripler yapıyordu hocaya...Bişey soruluyor bilmediği gibi makaraya vuruyor tık yok hocada...Hoca da nedense alttan alıyordu bu lakayıtlıkları...Dedim ki Hocam bu salağa neden haddinizi otoritenizi bildirmiyorsunuz...Ya herkese yalakalık yapın ya da herkes mesafeli olun dedim...Hemen sınıftan atıldım tabi...

mezun olurken dedi ki...O lafını hiçunutmayacağım...Çok kırdın beni dedi...Ah aldım biraz galiba...

Sonra Okul müdürüne bir gün Hocam size o odada oturun diyemi maaş veriyorlar dedim...Nedeni okulun kantinindeki rezilliklerle alakalıydı...Paso zehirleniyoduk tostlardan abur cuburlar bayatdı...vs.vs...Bi cuma okul çıkışı istiklal marşı okundu...bitiminde bağırdım...Ölürsek bu kantin yiyeceklerinden sorumlusu sensin...adamların kantini işgal etti...bok götürüyo kantini dedim...Pazartesi yanına çağırdı ve dedi ki...sen nasıl polis çocuğusun...senin baban solcumu dedi...sana kim aşılıyor bu görüşleri dedi...

Ulen o zamanlarda muhalefetdim ben ya...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Mercedese tüp takanlardannnn
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    doğan görünümlü şahinlere illet oluyom..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okul müdürüne bir gün Hocam size o odada oturun diyemi maaş veriyorlar dedim...Nedeni okulun kantinindeki rezilliklerle alakalıydı...Paso zehirleniyoduk tostlardan abur cuburlar bayatdı...vs.vs...Bi cuma okul çıkışı istiklal marşı okundu...bitiminde bağırdım...Ölürsek bu kantin yiyeceklerinden sorumlusu sensin...adamların kantini işgal etti...bok götürüyo kantini dedim...Pazartesi yanına çağırdı ve dedi ki...sen nasıl polis çocuğusun...senin baban solcumu dedi...sana kim aşılıyor bu görüşleri dedi...

Ulen o zamanlarda muhalefetdim ben ya...
    ben bir gün okulda kafa tokuşturan, çocukları ocağa itin kopuğun içine yönlendiren, öğretmenlikten çok araba alım satımı emlak komisyonculuğu gibi işlerden anlayan öğretmenleri anlatmış çok tepki almıştım.senin müdür onların milli eğitim müdrüne yalakalık yapıp müdür olan versiyonuymuş bence.böyle adamlar normal adamı komünist yapar!

irre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    marslı olduğumu söylüyorum ama kimse inanmıyor
    Motosikleti
    ilgim yeni başladı
    "evet suç benimdi, hatalıyım kabul ediyorum" diyipte işin için sıyrılan insanlara illet oluyorum.
    Sen suçunu kabul ediyorsun ama sonucuna başkası katlanmış naber...!

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    kartal gibi arabalarla hava atan sahıslara kızları mahalle pidecisine götürenlere(cok romantik dimi kızlar)

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Kinder Surprise yumurtadan çıkmış gibi duran modifiyeli bilimum ezik otomobile ve içerisinde Don Dale dinleyen gençlere.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kinder Surprise yumurtadan çıkmış gibi duran modifiyeli bilimum ezik otomobile ve içerisinde Don Dale dinleyen gençlere.

...Don Dale neydi bi zaman demi...Efsaneydi ya...

sonra gazolına diye birşey götürdü biraz...orada bir motor bayağı bir lastik yakıyordu klipte...yanlış hatırlamıyorsam...dur bi videosunuda bulabilirsem koyayım...

güzel parça ama...

http://www.youtube.com/watch?v=ro0wpKqUxag

ulan motorları görünce içim bi hoş oluyo ya...Biz harbi motoseveriz valla...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    genç yaşta evlendirilmiş ama ne kaşar olduğu çabuk anlaşıldığı için genç yaşta da boşanmış dul hatunlar vardır.(3-4 tane tanıdım, hepsi taş gibiydi). bunları almanyada 35 ine gelmiş hala evlenememiş , beceriksiz, asosyal ve hatun nedir bilmeyen kel akrabalarla evlendirip başlarından atarlar.

keltoş tipsiz ve beceriksiz olduğu için taş gibi bi hatun bulduğu için sevinir, hatun burda dul olduğu için,kaşarlığı anlaşıldığı için 30 civarındaki yaşıyla koca bulamayacağı için ve orda lüks şartlarda yaşayacağı için sevinir,hem de kızın ailesi onu başlarından attıkları için sevinir.

keltoşun ailesi gelini hiç beğenmezler (kendi oğulları onların gözünde cüneyt arkındır) ve çocuk hayatı boyunca hem anası hem de kaşar karısı tarafından ezim ezim ezilerek yaşar.biraz faşistçe olacak ama bu kadar güçsüz ezik tipleri de sevmem.

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genç yaşta evlendirilmiş ama ne kaşar olduğu çabuk anlaşıldığı için genç yaşta da boşanmış dul hatunlar vardır.(3-4 tane tanıdım, hepsi taş gibiydi). bunları almanyada 35 ine gelmiş hala evlenememiş , beceriksiz, asosyal ve hatun nedir bilmeyen kel akrabalarla evlendirip başlarından atarlar.

keltoş tipsiz ve beceriksiz olduğu için taş gibi bi hatun bulduğu için sevinir, hatun burda dul olduğu için,kaşarlığı anlaşıldığı için 30 civarındaki yaşıyla koca bulamayacağı için ve orda lüks şartlarda yaşayacağı için sevinir,hem de kızın ailesi onu başlarından attıkları için sevinir.

keltoşun ailesi gelini hiç beğenmezler (kendi oğulları onların gözünde cüneyt arkındır) ve çocuk hayatı boyunca hem anası hem de kaşar karısı tarafından ezim ezim ezilerek yaşar.biraz faşistçe olacak ama bu kadar güçsüz ezik tipleri de sevmem.

Çok doğru bir tespit.
    Bu yaz Almanya ya gidiyorum. Uçakta yanımda genç bir kız oturuyor. Neyse uçaktan indik. Yaklaşık 6 kişilik 1 gruun içinde Almanca bilen bir tek ben varım. Uçaktaki genç kız da yanımdan hiç ayrılmıyor. Arada bir ayak üstü laflıyoruz. Eş birleşiminden geldim, deyince biraz şaşırdım çünkü harbiden çok gençti. Neyse bizim yol arkadaşı ALmancayı da bilmiyor haliyle. Merak etmeyin ben size yardımcı olurum dedim.
    Bu arada bizler en sona kaldık. Pasaport kontrolünde yardımcı oldum dışarı çıktım. Amcam da .Çıkışta 40 yaşlarında kelli felli birini bulmuş muhabbet ediyor. Neyse arabaya bindik. O adam da bizim hemşoymuş genç bir kızla evlenmiş adamın ağzı kulaklarına varıya hatun gelecek diye. Deyince ben beynimden vurulmuşa döndüm.
    Adama daaaa, kızaaaa da dedim, Ülen iş mi bu şimdi.. kızın yaşındayı bırak torunun yaşında.
    Kıza mı acıyayım adama mı acıyayım karar veremedim. Kıza acıyacağım çünkü kız çok güzel. Adama acıyacağım eninde sonunda geyiğe dönecek...
    Neyse nerdeeen nereye geldik. Ama tespitinin canlı tanığıyım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    40 yaşındaki keltoş da , gencecik taş gibi hatun da kendi seçimini yapmıştır.kıza ne acicaksın. peşinde 30 kişi varken onu seçmiş kendi tercihi.acıyacaksan o kızdan hoşlanan ama hiç bir zaman yanına bile yaklaşamayacak zavallı gençlere acı. olan hep onlara olur.onlar 35 yaşına gelene kadar ne toplum ne de kadınlar tarafından adam yerine konmayacağı için uzunca bir süre tercih hakları olmayacak, kim onları koyun gibi seçerse ona rağzı olmak zorunda kalacaklardır.

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Valla aslında hiç birine acımam. Herkes kendi tercihini yapmış sonuçlarına da kendileri katlanacaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    evet vur beynine!

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    murat 124 araçlarını modifiye yapanlara illet oluyom,arabayı satsan modifiye parasını karşılamaz be...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ben de bir zamanlar bi murat alıp cabrio yapmayı düşünmüştüm.fena da olamzdı. ben bi de bu tip araçlara tahta direksiyon takan krolara uyuz olurum.

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler