Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

illet olduğum vatandaş modeli

REKLAM ALANI
    watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Ne demek gene ne yaptım, mustim?
    Daha ne yapacaaan?( ne yazayım şimdi??????)
    öhömmmm, ehemmm. Aha buldum...
    Sen tut elin mikasa markasını manşetleer çıkar resimler yayınla şu hayır mubarek günlerde. (oldu mu lam? )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı watergun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne demek gene ne yaptım, mustim?
    Daha ne yapacaaan?( ne yazayım şimdi??????)
    öhömmmm, ehemmm. Aha buldum...
    Sen tut elin mikasa markasını manşetleer çıkar resimler yayınla şu hayır mubarek günlerde. (oldu mu lam? )
    valla abicim başlığa uyarı yaptım merak etmeyin ya sizde

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Musti, oyunun adı değişti be senin Bengü yüzünden.
    By_Shadow, yeni avatarındaki adam bizim Anakin Skywalker, nam-ı diğer Darth Vader değil mi?
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Musti, oyunun adı değişti be senin Bengü yüzünden.
    By_Shadow, yeni avatarındaki adam bizim Anakin Skywalker, nam-ı diğer Darth Vader değil mi?
    water kardeşim gözünden hiçbir şey kaçmıyor şiddetle takdir ediyorum seni,bilgili insanları seviyorum...

Motosikleti
    speederbike
    Eee, ne de olsa eski Sith'lerdeniz biz de .

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    ya raflar nereye kayboldu o olmayınca yazasım gelmiyo,gene ne işler karıştırıyo kim bilir,kesin doküman hazılıyodur,yarın değişik bi konu ile bizi uğraştırır,başına bişey mi geldi acaba,polisi falan mı arasak,

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı BY_SHADOW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya raflar nereye kayboldu o olmayınca yazasım gelmiyo,gene ne işler karıştırıyo kim bilir,kesin doküman hazılıyodur,yarın değişik bi konu ile bizi uğraştırır,başına bişey mi geldi acaba,polisi falan mı arasak,
    gidişi suskun oldu dönüşü muhteşem olcak belki de paris sokağında konsolosluğa yumurta sallamaya gitti

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    o dediğini raflar yapmaz,yav musti adamın arkasından konuşturup durma ayıp oluyo ama ya kesin ince bi plan falan yapıyodur...

Motosikleti
    Seyhan 125
    o dediğini raflar yapmaz,yav musti adamın arkasından konuşturup durma ayıp oluyo ama ya kesin ince bi plan falan yapıyodur...
    valla şekerim siz birbirinizi yersiniz rafların bazı dedikleri doğru bazıları ters geliyor ona da dediğim şu abi saygım var düşüncene derim sonra saçma msj atarım ortam soğusun diye kuraldışı msjmış terör abim diyor konsepte uyacakmışız yangına işeme benzin dök tam olsun

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    soracak bize bunların hesabını ,en azından kötü bişey konuşmuyoz bende savaşa hazırlanayım bari cephane bol olsun demi musti,

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gidişi suskun oldu dönüşü muhteşem olcak belki de paris sokağında konsolosluğa yumurta sallamaya gitti
    kız arkadaşımla feci şekilde kavga ettim , arabayı değiştirdim bissürü antin kuntin işle uğraştım.paris sokağında yumurta sllar mıyım bilmem. ama la şante de chevignon dö şakşe(salladım) diye küstah küstah anıran bi fransız monşerinin kafasının tam kel yerine bi yumurta çakmak baya zevkli olurdu.(yumurtaya yazık onu bulamayanlar da var.)

hatuna da kızmışım zaten hıncımı monşerden çıkarırdım.yazılarınızı okudum ve çok neşelendim. eksik olmayın arkadaşlar .bazılarınıza kızsam da ortamı özledim gerçekten

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    ahanda gelmiş ,raflar hoşgeldin ya,sen olmayınca sataşacak kimse olmuyo,
    musti sölemişti zaten karı kız işi olunce gelir diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
    YAŞANTIMDA TABİ Kİ HERŞEY MÜKEMMEL DEĞİL. AMA MUTLU OLACAĞIM KADAR DA İYİ.

ELEŞTİRİYORUM DOĞRU.KENDİNİ SORGULAMAYAN ELEŞTİRMEYEN TOPLUM HATASINI FARK EDEMEZ.YERİNDE SAYAR İLERLEYEMEZ.KÖTÜ NİYETLİ DEĞİLİM.

KROLARI BÖLÜCÜLERİ,ARAP KAFALILARI VE BATI UŞAKLARINI AŞŞALIYORUM.BUNDA DA SAMİMİYİM.KİBİRLE ALAKASI YOK

EVET ÖĞRETMENLERİ DE AŞŞALADIM.
    BİR KISMININ OKULDA KAFA TOKUŞTURAN,ÇOCUKLARI ÜLKÜ OCAĞINA YÖNLENDİREN ,BİR KISMININ DA ÇOCUKLARI DEHAPA YÖNLENDİREN KAFALARI EĞİTİMCİLİKTEN ÇOK ARABA ALIM SATIMI VE EMLAKÇILIĞA ÇALIŞAN TİPLER OLDUĞUNU YAZDIM. BUNUN HALA ARKASINDAYIM.

İŞİNİ ADAM GİBİ YAPAN ÖĞRETMENLERİN DE ZATEN KOLEJDEN KOLEJE DERSANEDEN DERSANAYE FUTBOLCU GİBİ PARALARLA TRANSFER OLDUĞUNU YAZDIM. HEPSİNİN ARKASINDAYIM. "Peki sen ne yapıyorsun bu toplum için?" demişler. YILLARDIR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDE ÇALIŞIYORUM , ÇOCUKLARA OKUMA YAZMA,SANTRANÇ, HALKOYUNLARI ÖĞRETİYORUM, EMPATİ KAVRAMINI ANLATIYORUM, ULUS KAVRAMINI ANLATIYORUM.İNSAN OLMAKTAN,TÜRK OLMAKTAN , VATANDAŞ OLMAKTAN KAYNAKLANAN HAKLARINIZ VAR HAKLARINIZA SAHİP ÇIKIN ...KOYUN OLMAYIN DİYORUM.

.KUSURSUZ DEĞİLİM PSİKOPATIN TEKİYİM BELKİ.AMA "ADAM" KAVRAMINA UYDUĞUMU SÖYLERLER.

BABAMA PATRON DEDİM.EVET EVİMİZİN PATRONUDUR. ARGO KULLANDIM ONU DA AŞŞALAMAK İÇİN SÖYLEMEDİM.SAMİMİYETTEN

bu ülkeyi hiç terk etmek istemiyorum.ama çocuğumu düşünüyorum.
    7 ülkeyle komşu olan ve 5 tanesiyle sınırları dünya tarafından tartışılan , borç alarak borç ödeyen bir ülke burası. uçan kuşa borcumuz olduğu için dünyada kıbrıs rumları kadar kaale alınmıyoruz.bunun sorumlusu bu ülkeyi yönetenler le onnları seçenlerdir.ve bu ülkeyi bu kadar kötü yönetenleri ben seçmedim. çocuğum doğduğu an 3000 dolar borçla doğacaksa bunun sorumlusu ben değil, mercedese binen kıytırık belde belediye başkanlarına sahip partiler ve onlara oy veren kitleleridir.
    20 yıl sonra türkiyenin en az %50 si kürt olacak.nerdeyse %40 ı da tarikat mensubu olacak.daha şimdiden devletin en üst makamlarını ele geçirdiler.bu ülkede laik ve kimliğine sahip çıkan türklere yer olmayacak ilerde.çocuğumun kürtlerin tarikatçı yobazların içinde büyümesini istemiyorum. ilk fırsatta gidicem evet.

not:yazımın bir kısmını büyük harfle yazdım. bağırma anlamında değil, dalgınlığıma geldi. yanlış anlaşılmasın.

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    ahanda gelmiş ,raflar hoşgeldin ya,sen olmayınca sataşacak kimse olmuyo,
    musti sölemişti zaten karı kız işi olunce gelir diye
    Siz neden devamlı kafanızı duvarlara vuruyorsunuz merak ettim?
    Kolpa Adamları

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    ya bu smileyi çok seviyorum,ondan elimde değil napayım,

Forumdan Uzaklaştırıldı
    onu bende merak ettim. raflar kaşıntı yapıyor arkadaşlara.alerji yapıyor.olabilir saygı duymak lazım.

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    ne kaşıntısı yapması canım.Sen yoktun tadı tuzu yoktu buranın,baksana ne kadar yazı yazdık arkandan,muhalefetsiz iktidar olur mu heçç..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yok şaka dedim. eh öyle. muhalefet de iktidar da lazım .ikisinden biri eksik olursa demokrasi olmaz.önemli olan iyi niyet.

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    iyi dostluklar kavga ile başlarmış,
    arada bibenim konularada yazsana popülerlik artsın puhahahha

Motosikleti
    speederbike
    Ben de ortamın anarşisti olayım bari

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler