Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

illet olduğum vatandaş modeli

REKLAM ALANI
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O zaman getirteyim biraz aklına.

Adı, sanı, yeri, imzası, söylemek istedikleri yabancı dilde olup utanmadan kalkıp Türkçemize hassasiyetle yaklaştığını düşünenlere, benliğini yabancıseverlik kapladığının farkında ama yaradılışı gereği inatla durumunu inkar edenlere illet oluyorum.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Nerede onlar, hemen çıkarın karşıma da çekeyim kızılcığımı kınından.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    yw suluboya b@bs b1r@k bu @yaklar1 turkc3ym1s fln yln 0luy0sn.

Benim de illet olduğum vatandaş modeli buydu

Motosikleti
    speederbike
    Nerelerdesin sen ya kaç zamandır? Hoşgeldin .

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    doğru söylüyo hiç görünmüyodun

Yahu Renklisu hemen de üstüne alınıyorsun ama! Tarif ettiğim insanlar yok mu? Madem sen değilsin sen sadece takip ettiği yabancı kaynaklarda kendini bulan ve ifade edensin. Benim sözüm diğerlerine, tarife uyanlara.

Ayrıca lütfen isim anarak illet olmayalım, konu bütünlüğünü bozmayalım.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    speederbike
    Benim köklerim Türk kültürüyle sulanmıştır .
    Onun için ömrümün geri kalanı gavur kültür bombardımanı altında yaşasam özüm bozulmaz benim.
    Senin beni kastetmediğini biliyorum zaten BIYIKLI, amacım okuduğu paragrafı anlamadan yorum yapabilecek olanları doğru yola çekmekti .

O zaman lütfen ''bıyıklı benden bahsediyor'' lafınızı siliniz, istirham ediyorum. Ayrıca Pazar günleri size bir doz 'Battlestar Galactica' tavsiye ederim, ruhunuza özünüze iyi gelir, afiyetle izleyiniz.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    speederbike
    Silelim hemen
    Battlestar Galactica ilgimi çekmiş olup ne yazık ki TV izlemek günlük işlerim arasından çıkalı çok oluyor .
    Yoksa bir zamanlar ne 24'ler, ne E.R.'lar, ne Köle Isavra'lar (Nasıl yazılıyor bu ya?) izlerdik .

Pazar akşamı 22:00 tekrarı aynı gece 02:00 gibi ayrıca takip eden C.tesi yine tekrarı veriliyor. Ben altyazıların Türkçe uygunluklarını kontrol için izliyorum. Bu hafta insan görünümündeki Saylonlar iyice ayyuka çıkıyorlar, şiddet, hafif aşk var gemi hiç olmadığı kadar kötü durumda. Altyazıların yalancısıyım yoksa görüntülere bakmıyorum belki beynimi yıkayabilir gavurcuklar diye, tedbirli olmak lazım.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    speederbike
    Ben bir ara NTV'yi fırçalıyordum F1'de pilotları karıştırıyorlar diye. Sonra CNN Türk'ü tebrik etmeye başladım, hepsini karıştırdıkları için doğru bildikçe tebrik ediyordum .
    Seninki de amme hizmeti oluyor be BIYIKLI.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı watergun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İş yapmayan ama herhaltı bildiğini zanneden.
    Öğretmenlere dil uzatan.
    Babasına patron diye hitap edebilen.
    İnsanlardan tiksiniyorum
    hayatın gül bahçesi olduğunu sanan,türk filmi gibi olduğunu sanan sevgi pıtırcıkları,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla....çalışan ve hayatın içinde olan adamlar çok şey bilirler. zorunuza gitmesin. ayrıca türk ailesinde patron babadır. ne derse o olur.(tabi iskele babası değilse).....çünkü o aile için en çok o çalışır didinir. yaşı ve tecrübesine saygı duyulur sayılır sevilir.

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    amanın herkeslerde burdaymış, bir ben miyim eksik acep..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Meraktan soruyorum, topiğin adı "İllet olduğum vatandaş modeli". Bu durumda niye birileri kendindeki hoşuna gitmeyen özellikleri yasın ki? DEMİŞSİN,,,,,NİYE YAZMASIN Kİ! Hani "Sevmediğim yönlerim" adlı bir topik olsa dediğini anlayacağım YA WATER COLOURS..................................... ÖYLE BİR TOPİK OLMASI ŞART MI ALLAH ALLAH. ÇOK İSTİYOSAN SEN AÇ BİZ DE YAZALIM......................ama burada insanlar etrafında gördüklernden hoşuna gitmeyeni yazıyor.DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ VAR . SEN DE YAZ.Bir de sözlerin buradan birini hedef alıyor galiba?.:.
    ONU KİME YAZDIN BİLMİYORUM AMA Hedefim magandalar, krolar,bölücüler, mandacılar,bu çağın adamı olamayan yobazlar yan hedefim herkes

Motosikleti
    speederbike
    @raflar,
    yaptığın alıntının içine enim olmayan lafları koymuşsun, bilmeyen birisi benim sözlerim sanabilir.
    Öyle bir topik olması şart değil, benim de bu yönde bir şikayetim yok zaten. Birisi bundan şikayetçi olduğu için yazdım.
    Düşünce özgürlüğü var, yazdım da zaten, hatta sen de altına katıldığını yazdın .

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Benim sinir olduğum vatandaş modeli ise ezik insanlardır.

kendi başarısızları gayet normal hatta kendilerine göre başarıdır, çünkü kendileri sözde çok namuslulardır o yüzden düzenbaz toplum tarafından başarısız kılınmışlardır. Hayatta muvaffak olacak kadar cesaret, risk alma ve kendini gelişmekten aciz oldukları için bunu başaranları da hiç sevmezler.

Kendi yapamadıklarını yapan insanları görmeye tahammül edemezler ego ve ezikliklerini tatmin etmek için onlara çamur atar eksikliklerini arar dururlar zavallılar. Sürekli özgürlükten bahseder ama özgür insan gördüklerinde tahammül edemezler.

Onlar için eğer bir insan zenginse şerefsizdir, hanımı vefat etse bile onun için üzülmeye değmez. Zaten karısı kesin onunla parası için evlenmiştir. Hatta ilk fırsatta arabası çizilmelidir.

Tembelliği ve yukarıda bahsettiğim nedenlerden ötürü hiçbir zaman sahip olamadığı motosiklet üzerinde hayattan zevk alan birisini görünce direksiyon üzerine kırılarak zengin p.. alaşağı edilmelidir.

Hayatta hiçbirşeyi tek başına başarmayı denemeyi bile denemek yerine, bunu başaran başka bir erkeğe yapışıp hayatını kurtarmak ideal edinmelidir.

Ayrıca bu adamların Avrupaya karşı hissettikleri eziklik üzerine tez yazılasıdır.
    Her fırsatta avrupanın ne kadar şerefsiz, olduğundan, ahlak denen şeyin orada bittiğinden dem vurulur, ama ilk fırsatta böyle bir ülkeye kapak atabilmek için saman altından su yürütme çalışmaları yapılır.

Ha bir de bu adamlar, avrupa ağzımıza kimsenin aslında pekte dikkate almadığı bir parmak bal çalınca pek neşelenirler. "Avrupa avrupa duy sesimizi işte bu gelen Türklerin ayak sesleri" naralarına haiz olurlar. Yurt dışında çoluk çocuğun oy kullandığı eurovizyonu milli dava sayarlar. Tarkanı gerçekten dünya starı zannedip sevinirler (rahmetli Cem Karacanın bir sözü aklıma geldi. "Edirne'den öteye s...min starı") Bir yazarımıza nobel Verilince sebebini bile bilmeden o yazarın tek bir yazısını bile okumadıkları halde sevinirler.

Bir önemli özellikleri de tarih bilgileri sıfır olduğu halde, Osmanlının başarılarından, ne kadar kahraman bir millet olduklarından bahsetmeye bayılırlar. Ama o Osmanlı kahramanlıkların 300 yıl önce bittiğinden bihaberlerdir, Her fırsatta Viyana kapılarına kadar dayanırlar ama haritada Viyananın yerini bilmezler. (hoş Türkiye'nin yerini bildikleri de şahibelidir.) Yenilmişsek bile Timurun filleri vardı atlar ürkmüştü falan filan...

Aynı adamlardan.

"Urfada Oxford vardı da biz mi okumadık"

"Devlet bize fırsat versin"

"Nasılda koyduk İngiltereye"

"Haramsız zengin olunmaz"

"Ben yapamadım ama o yaptıysa kesin torpillidir"

"Dövecektim de çoluğuna çocuğuna bağışladım"

Gibi cümleleri duymanız işten bile değildir.

Bu adamlarla fazla muhattap olma sonucunda sövmekten, dinden imandan budistlikten çıkmak olasıdır.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim sinir olduğum vatandaş modeli ise ezik insanlardır.

kendi başarısızları gayet normal hatta kendilerine göre başarıdır, çünkü kendileri sözde çok namuslulardır o yüzden düzenbaz toplum tarafından başarısız kılınmışlardır. Hayatta muvaffak olacak kadar cesaret, risk alma ve kendini gelişmekten aciz oldukları için bunu başaranları da hiç sevmezler.

Kendi yapamadıklarını yapan insanları görmeye tahammül edemezler ego ve ezikliklerini tatmin etmek için onlara çamur atar eksikliklerini arar dururlar zavallılar. Sürekli özgürlükten bahseder ama özgür insan gördüklerinde tahammül edemezler.

Onlar için eğer bir insan zenginse şerefsizdir, hanımı vefat etse bile onun için üzülmeye değmez. Zaten karısı kesin onunla parası için evlenmiştir. Hatta ilk fırsatta arabası çizilmelidir.

Tembelliği ve yukarıda bahsettiğim nedenlerden ötürü hiçbir zaman sahip olamadığı motosiklet üzerinde hayattan zevk alan birisini görünce direksiyon üzerine kırılarak zengin p.. alaşağı edilmelidir.

Hayatta hiçbirşeyi tek başına başarmayı denemeyi bile denemek yerine, bunu başaran başka bir erkeğe yapışıp hayatını kurtarmak ideal edinmelidir.

Ayrıca bu adamların Avrupaya karşı hissettikleri eziklik üzerine tez yazılasıdır.
    Her fırsatta avrupanın ne kadar şerefsiz, olduğundan, ahlak denen şeyin orada bittiğinden dem vurulur, ama ilk fırsatta böyle bir ülkeye kapak atabilmek için saman altından su yürütme çalışmaları yapılır.

Ha bir de bu adamlar, avrupa ağzımıza kimsenin aslında pekte dikkate almadığı bir parmak bal çalınca pek neşelenirler. "Avrupa avrupa duy sesimizi işte bu gelen Türklerin ayak sesleri" naralarına haiz olurlar. Yurt dışında çoluk çocuğun oy kullandığı eurovizyonu milli dava sayarlar. Tarkanı gerçekten dünya starı zannedip sevinirler (rahmetli Cem Karacanın bir sözü aklıma geldi. "Edirne'den öteye s...min starı") Bir yazarımıza nobel Verilince sebebini bile bilmeden o yazarın tek bir yazısını bile okumadıkları halde sevinirler.

Bir önemli özellikleri de tarih bilgileri sıfır olduğu halde, Osmanlının başarılarından, ne kadar kahraman bir millet olduklarından bahsetmeye bayılırlar. Ama o Osmanlı kahramanlıkların 300 yıl önce bittiğinden bihaberlerdir, Her fırsatta Viyana kapılarına kadar dayanırlar ama haritada Viyananın yerini bilmezler. (hoş Türkiye'nin yerini bildikleri de şahibelidir.) Yenilmişsek bile Timurun filleri vardı atlar ürkmüştü falan filan... çok başarılı.

Aynı adamlardan.

"Urfada Oxford vardı da biz mi okumadık"

"Devlet bize fırsat versin"

"Nasılda koyduk İngiltereye"

"Haramsız zengin olunmaz"

"Ben yapamadım ama o yaptıysa kesin torpillidir"

"Dövecektim de çoluğuna çocuğuna bağışladım"

Gibi cümleleri duymanız işten bile değildir.

Bu adamlarla fazla muhattap olma sonucunda sövmekten, dinden imandan budistlikten çıkmak olasıdır.
    evet katıldığım çok yer var. ama bunları ben söyleyince şeytan diyolar.peah çok da umurumda.

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet katıldığım çok yer var. ama bunları ben söyleyince şeytan diyolar.peah çok da umurumda.

senin söyleme biçimin yanlış,doğru şekilde doğru yerde laf söyleyene kimse bi şey demiyor zaten bay raflar.bilmem anlatabildim mi??

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayatın gül bahçesi olduğunu sanan,türk filmi gibi olduğunu sanan sevgi pıtırcıkları,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla....çalışan ve hayatın içinde olan adamlar çok şey bilirler. zorunuza gitmesin. ayrıca türk ailesinde patron babadır. ne derse o olur.(tabi iskele babası değilse).....çünkü o aile için en çok o çalışır didinir. yaşı ve tecrübesine saygı duyulur sayılır sevilir.

Arkadaşım yapabiliyorsan yap! birşeyleri düzelt! buna kimse bir şey demez diyemez de..

İlla insanları bu forumda aşağılamak zorunda mısın? Senin özel hayatında herşey mükemmel mi ki İnsanları bu kadar eleştiriyorsun?
    Benzer topicleri musti de açıyor hem de herfırsatta ona niçin tepki gösterilmiyor?

Şahsi fikrime gelince evet yazdıklarının doğruluk payı çok yüksek.Benim hoşuma mı gidiyor sanıyorsun bu memeleketin durumu. Gelgelelim, müthiş bir kibir ve kendini beğenmişlik sezinliyorum. Bu noktada ipler kopuyor.

Sana belki de ilk mesajımdı. Öğretmenlerle ilgili bir konu açmıştın. "Peki sen ne yapıyorsun bu toplum için?" demiştim.
    İnsanları senin gibi eleştirmek için kusursuz olmak gerekir. Tepkim seni bu konu da samimiyetsiz bulduğum içindir.

Baba, babadır. Senin bu dünyaya gelmene sebep olan insan. Sana bir şey olduğunda yüreği senden fazla yanan insandır.
    Patron da emeğe değer biçen insandır.
    Sen tercihini patronluktan yana kullandıysan o da senin bileciğin iştir.

Not: Hayatın gül bahçesi olmadığını ben senin yarı yaşında iken anladım. Ama buna rağmen pes etmedim kendi çabamla bir yerlere gelmeye çalıştım(rüşvetsiz, torpilsiz) ve hala bu ülke üzerinde yaşayan insanlar için didinip duruyorum hala da imkanlarıım olmasına rağmen bu ülkeyi terk etmedim etmem de. Kaçıp gitmek kaybedenlerin tercih ettiği bir yoldur....

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    gene ne yaptım
    bugüne kadar tek hatam şu oyunu bozdum bengüü diye
    water abi nasılsın

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler