Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

illet olduğum vatandaş modeli

REKLAM ALANI

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman fazla konuşmaya gerek yok herkes kendi kapısının önünü temizlesin
    bende onu diyom zaten

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    İş dindarlığa ve vatanseverliğe geldiğinde mangalda kül bırakmayan, bununla beraber her türlü hurafeye inanan, daha ilkokulda öğretilen Türk'ün özelliklerinden bi haber olup kafası ne kadar yolsuzluk varsa ona çalışan, ne yapayım da vatana millete hayırlı bir iş yapayım diye düşünmeyenler...
    Avrupa'da trafik şöyle güzel de böyle güzel de diye anlattığı halde o düzenli trafiğin herkes trafik kuralarına uyduğu için düzenli olduğunu düşünemeyen, kırmızı ışıkta aradan kaçmayı akıl edecek kadar kendini kurnaz sananlar...
    Delikanlılıktan bahseden ama 1 kişiye 5 kişi saldırmanın delikanlılıkla bir alakası olmadığını sananlar...
    Bağırarak ve küfrederek haklı çıkabileceğini sananlar (Küfür eden insan birşey yapmaktan aciz olduğu için küfrediyordur, sallamazsanız daha da sinirlenirler)...
    Forumlarda büyük harf kullanmanın bağırmak anlamına geldiğini anlamayanlar (bilmeyenler değil, anlamayanlar)...
    İlkokulda öğretilen bağlaçların nasıl yazıldığını 40 yaşına geldiği halde hala öğrenemeyen, buna karşı "sandwich" yerine "sandvich" yazsanız size kahkahayla gülenler...
    Spor bülteni adı altında Futbol bülteni yayınlayan kanallar (Hepsi yani)...
    Motora ses sistemi bağlayıp kasksız bir şekilde son ses açık mahalle mahalle turlayan kırolar...
    May the Force be with McLaren Mercedes

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İş dindarlığa ve vatanseverliğe geldiğinde mangalda kül bırakmayan, bununla beraber her türlü hurafeye inanan, daha ilkokulda öğretilen Türk'ün özelliklerinden bi haber olup kafası ne kadar yolsuzluk varsa ona çalışan, ne yapayım da vatana millete hayırlı bir iş yapayım diye düşünmeyenler...
    Avrupa'da trafik şöyle güzel de böyle güzel de diye anlattığı halde o düzenli trafiğin herkes trafik kuralarına uyduğu için düzenli olduğunu düşünemeyen, kırmızı ışıkta aradan kaçmayı akıl edecek kadar kendini kurnaz sananlar...
    Delikanlılıktan bahseden ama 1 kişiye 5 kişi saldırmanın delikanlılıkla bir alakası olmadığını sananlar...
    Bağırarak ve küfrederek haklı çıkabileceğini sananlar (Küfür eden insan birşey yapmaktan aciz olduğu için küfrediyordur, sallamazsanız daha da sinirlenirler)...
    Forumlarda büyük harf kullanmanın bağırmak anlamına geldiğini anlamayanlar (bilmeyenler değil, anlamayanlar)...
    İlkokulda öğretilen bağlaçların nasıl yazıldığını 40 yaşına geldiği halde hala öğrenemeyen, buna karşı "sandwich" yerine "sandvich" yazsanız size kahkahayla gülenler...
    Spor bülteni adı altında Futbol bülteni yayınlayan kanallar (Hepsi yani)...
    Motora ses sistemi bağlayıp kasksız bir şekilde son ses açık mahalle mahalle turlayan kırolar...
    çok güzel yazı. aynen imzamı atarım.

ayrıca en az şeriatcılar kadar antilaik oldukları halde sırf oy almak icin atatürkü sahiplenen ülkücüleri de sevmiyorum. türkcu adam "ya allah bismillah allahu ekber" diye bağırmaz,çünkü tamamı arapça. bu tamamen ikiyüzlülük.bir insan hem şeriatci hem türkçü olamaz

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    hiç bir konu hakkında olumlu tek bir yorum yapmayan,önüne gelen konuda temcit pilavı gibi aşırı derecede muhalif ve muhalefet olan,aşağılamayı ve küçük görmeyi eleştiri olarak zanneden,başkaları hakkında onca söz söylerken kendi hakkında en ufak bir eleştiri yapmayan,başkalarını vatanını ve milletini sevmesine sahiplenmesine tahammülü olmayan tiplere illet oluyom..

Motosikleti
    speederbike
    Aynen katılıyorum .

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BY_SHADOW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç bir konu hakkında olumlu tek bir yorum yapmayan,önüne gelen konuda temcit pilavı gibi aşırı derecede muhalif ve muhalefet olan,aşağılamayı ve küçük görmeyi eleştiri olarak zanneden,başkaları hakkında onca söz söylerken kendi hakkında en ufak bir eleştiri yapmayan,başkalarını vatanını ve milletini sevmesine sahiplenmesine tahammülü olmayan tiplere illet oluyom..
    Altına imzamı atarım, ve işte attım.

Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı BY_SHADOW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dünyanın en sorunsuz ülkesinde ,en sorunsuz hayatı yaşıyormuş gibi davranan,ayakları neil armstrong un aya bastığı kadar bile yere basmayan,kötü giden hiç bir şeyi eleştirmeyen, apolitik,önüne ne konursa yiyen, neden sorusunu hayatı boyunca ne kendine ne başkasına soramamış,kaderci ,arabesk , hayır kelimesini ayıp olmasın diye hiç kullanamayan insanları da itici buluyorum..

son osmanlı padişahlarından birinin bir sözü vardır.(sanıırm 2. abdülhamit)osmanlıcı arkadaşlar iyi bilir."bu halk koyun sürüsü, başına bir çoban lazım, o da benim!".....evet o halk gerçekten de koyun sürüsüydü çünkü ulu insan 2. mahmut a kadar öyle bırakıldılar.atatürk de koyun sürüsü değil ulus istiyordu.ben de onu istiyorum. iyi niyetli olarak.davamız muasır medeniyet seviyesini aşmış, bilime inanan, kimliğine sahip çıkan uygar bir türk ulusudur.

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    İş yapmayan ama herhaltı bildiğini zanneden.
    Öğretmenlere dil uzatan.
    Babasına patron diye hitap edebilen.
    İnsanlardan tiksiniyorum

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    aşağılamayı ve küçük görmeyi hala eleştiri olarak zanneden,okuduğu paragrafı anlama yeteneği bulunmayan,her durum ve şartta dünyaya at gözlüğü arkasından bakan,hala kendini eleştirme zahmetinde bulunmayan,benim ilk baştan beri anlatmaya çalıştığımı ancak son paragrafında yazabilen,çok basit örnekler veren insanlara illet oluyom

Motosikleti
    speederbike
    Meraktan soruyorum, topiğin adı "İllet olduğum vatandaş modeli". Bu durumda niye birileri kendindeki hoşuna gitmeyen özellikleri yasın ki? Hani "Sevmediğim yönlerim" adlı bir topik olsa dediğini anlayacağım ama burada insanlar etrafında gördüklernden hoşuna gitmeyeni yazıyor.
    Bir de sözlerin buradan birini hedef alıyor galiba?

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    hayır dostum ben sadece illet olduğum vatandaş modelini yazdım.sonuç çıkarmak sana kalmış...

hehehehhe len çok komik atışmalar neyse konuya girelim.Hani bi turist bişey sordugunda ingilizce bilmemesine ragmen bagırarak konusmaya calısırlar ya deli oluyorumm.YOOOKK YOOOOKKK SSSEEEENN ŞİMDİİİİ BURDANNAANN GİTTTTT ORDAKiNEEEEE SORRRRR Bİİİ TAMMMAAMI ANLADINNNMIII

Motosikleti
    speederbike
    Muhahahaha
    Zuhahahaha
    Puhahahaha

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    on adet çok karaktersiz on karakter,

Motosikleti
    speederbike
    Anlatım bozukluğu mevcut yazdığında .
    Saygılar...

Kodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BW'S 100 :) (o da gitti hatta :/)
    yolun orta şeridinde gittiğini zanneden, ama sol tekeri çizginin sol tarafında olan, aslında 10 cm yana kaysa rahatça geçilebilicek yer bırakıcak, ama yine de çekilmeyen insanlara inanılmaz hasta oluyorum. bi kere selektör yaptıktan sonra hemen çekilse bile yine de kıl oluyorum.
    Bunlardan herhangi [COLOR="DarkRed"]biri[/COLOR] ... :pale: ... Yamaha [B][COLOR="RoyalBlue"]MT-01[/COLOR][/B] ([I]mavi[/I]) // Yamaha [B]R6 ([I]yeni[/I])[/B] ([I]siyah[/I]) // Yamaha [B]FZ 6[/B] ([I]siyah[/I])

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    neden acaba????

tekerleme gibi olmuştu halbuki.

Motosikleti
    speederbike
    Kafanı çok duvarlara vuruyorsun. Beyin hücrelerine yazık .
    Konuya dönelim...
    Kendisi yolcu gördüğü anda ansızın yolun ortasında duran, ancak önündeki araç arkadaşını almak için sinyal vererek durduğunda ana avrat küfreden taksi şoförleri...
    Her trafik ışığını pas geçip yol ağzına gelince ancak duran (Bu arada yaya geçidinin üstünü işgal eden), ışığın yandığını 20 saniye geç farkeden; ben ışığı görecek şekilde durduktan sonra daha sarı ışık yandığında sanki körmüşüm gibi kornaya abanan otomobil kullanmayı bilen ama trafik nedir bilmeyen insanatlar...

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    bir çok kötü yön bildiğim halde ısrarla ve inatla yazmayacam,

Motosikleti
    speederbike
    Benim de bir seferde aklıma gelmiyor zaten, bir seferde aklıma gelse monitör başında açlıktan ölürüm herhalde .

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler