Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz?

Katılımcı sayısı
70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Turkcell

45 64.29%
  • Telsim

17 24.29%
  • Avea

21 30.00%
  • Diğer

1 1.43%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz?

REKLAM ALANI
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF

Arkadaşlar hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz? Bu operatörü neden tercih ediyorsunuz? Birden fazla operatör kullanıyorsanız nedeni nedir? Dünya devi Vodaphone'un Telsim'i satınalması sizce birşeyleri değiştirecek mi? Hayalinizdeki GSM operatörü nasıl olmalı?
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

İlk olarak TRCELL almıştım. 1 yıl faturalı kullandım. O zamanlar Trcell lider olduğu için fiyatlarda hiç çekinmiyordu.
    Daha sonra turkcellin artan fiyatlarına dayanamadan TELSİM aldım.
    Telsimi bir süre kullandım fakat hiç hoşuma gitmedi. Eksilere düşen kontor sayım -465 olmuştu. Nedeniyle vazgeçtim.
    Turkcell kontorlu hat kullandım o da artık fiyatlarda uçunca ; avea ya geçtim.
    Şu anda AVEA kullanıyorum. Avea'ya geçeli 2 yıl oldu. Son derece memnunum...

Şu anda 3 şebekenin toplam 4 hattı var. Biri faturalı , üçü kontörlü. Ama sadece AVEA kullanıyorum. Memnunum...

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    boy,

anketteki "diğer" seçeneğinde ne kastettin ? Anlayamadım yahu
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    tabikide turkcell tel.im oldugundan beri turkcell kullanıorum ve cok memnunum ama biraz pahalımı ne...

nimesay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600 f 2005
    Turcell kullanımordum ama biraz tuzlu geldi.suan telsin kullanıyorum çok ta memnunum.tavsiye ederim avantajları çok.

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Turkcell kullanıyorum çünkü şebeke sorunu yaşamıyorum.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

nuwamda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hayallere biraz ara...
    Ben Turkcell kullanıyorum yedekde oLarak duruyor. TeLsim Cep öğrenci hattım var ve çok memnunum.. bi aralar çok kötu olmuşdu Telsim fakat vodofen aldıkdan sonra iyileştirmeler çok cabuk ve guzel geldi Şimdi de yavaş yavaş Cep öğrenciyi bitiriyorlar Ne guzel bedava msj hakkı vardı yani her ikisinide kullanıyorum ve memnunum....
    Lastiklerini yak Ruhunu AsLa...
    [MT Zonguldak]

valla ilk hattım telsimdi ama ne bi yerden cekiyodu nede konusulanlar anlasılıyodu bende kırdım attım.Şimdiki hattım turkcell her nekadar avea ve telsim kadar kampanya yapmasada çogu yerden çekiyor çok rahatlıkla konusabiliyosun.Avea ya gecemyi dusunuyorum 2. bi hat olarak bakcaz artık.

zed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    runner vxr 200
    avea cep öğrenci 10dakikası 2 kontür çok hesaplı ondan dolayı

yav boy diger noluyor onu anlamadım.Foramlite icabımı koydun yada tel olmayanlarmı oluyor?

İskenderunluKILIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İskenderun/HATAY ama Şimdilik AĞVA/İstanbul
    Motosikleti
    Yok Yok İşte Beah ama Olacak merak etmeyin
    Heps var ama genellikle avea
    [B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    bendede telsım we turkcell war ama genelde turkcell kulanıorum..bı ara awea da wardı ama en ıısı turkcell yaa...turkcelle baglan hayata baglan turkcelle hayata

ben trcell i tercih ediyorum nedeni ise şöyle :

hattım şirket hattı ve aradığım insanlar genellikle benimle aynı şirkete bağlı hatları kullanıyor gerek promosyonlar gerekse şirket içi tarifeleri bana diğer hatlardan daha uygun
    Kask tak!

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı ledo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boy,

anketteki "diğer" seçeneğinde ne kastettin ? Anlayamadım yahu
    doğru bende ledo abime katılıyorum. başka gsm opeatörü varda ben mi bilmiorum allah allah

ilk olarak telsim aldımm. ozaman lisede öğrenci olduğum için ve babamdan gizli aldığım için kontur yüklyemedim. ve bi süre sonra kapandı..
    sonra turkcell aldım oda çok pahalı olduğu için vazgeçtim. şimdi avea hat kullanıyorum ve oldukça memnunum. çünkü beleş mesajları var
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

ArdaTugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 150 cc
    ben hepsini kullandım.. şu an ki hattım telsimdi ilk hattımda faturalı ve telsimdi hepsini kullandım yani kürtçü dükkanına geri döndüm yani hepsinden memnundum ama hep bişeyler oldu.. değiştirmek durumunda kaldım... sonracıma bu telsim işte 10 numarayla 5 dakkası 1 kontura yaptı o yuzdencime telsimmmmmmmmmmmmm sevgiler..

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Vardı da bizmi almadık
    1995 yılından beri,Turkcell faturalı hat kullanıyorum,3 faturalı Turkcell hattım var.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

b+rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    ben 4 yıl turkcell kullandım ama faturanın fazla gelmeye baslamaısndan dolayı kendimi de kontrol altına almak icin avea dan kontorlu hat aldım...avea kesinlikle daha hesaplı!!!

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    uzun konuşmaları sevmediğim için turkcell kullanıyorum. kalite olarak en iyisi zaten turkcell. tek kötü yanı fiyatları fakat fazla konuşmadığım için çok da önemli değil.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    avea (on karakter)

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hepsini kullandım.Son 4 senedir felan avea kullanıyorum(aria olduğu zamanda almıştım).Aria olduğu zaman memnundum,şehir dışı ya da çok dağlık bir alana gitmediğim sürece çekim alanı problemim olmuyordu,aycell ile birleşip avea olunca çekim alanı arttı ama onun haricinde(ki benim o konuda bir şikayetim ariayken de yoktu) şu an aveadan memnun değilim.Çok tutarsız bir operatör.Tutarsızlıklardan nefret ederim.Avea olduktan sonra çok fazla işlem karışıklıkları olmaya başladı.Amcama hat açtırdık avea dan amcamın nüfus bilgileriyle bir başkasına,bir başkasının nüfus bilgileriyle amcama hat açmışlar.Onunla uğraştık bir ton,git gel telefonla ara hep bize girdi.Bir dolu da sinir harbi yaşadık.Hattında bir problem oluyor,operatöründen kaynaklı bir problem,ve bunu düzeltmeleri için aveayı arıyorsun onlarda 2 kontör kredinden düşüyorlar,yani diğer bir değişle hata onlardan kaynaklansa bile ücret ödeyen ve uğraşması gereken daima sen oluyorsun Hatta kontörün yoksa müşteri hizmetlerinden yardım bile alamıyosun...Kontör sorgulama mesajı gönderiyorum avea menüsünden,bir geliyor 80 kontörünüz bulunmaktadır,bir geliyor 70 bir daha yolluyorum yeniden 80 Özellikle internete bağlandığım zaman iyice sapıtıyor...Turkcell deki gibi kontör direk de düşmüyor.Bir arama yaptın mesela ya da bi mesaj yolladın kredinden ücreti 10 dakika sonra düşüyor.Saçma bir operatör olduğu için genellikle kontörün bittiğinde de mesaj atabiliyorsun,bi kaç mesaj sonra sanırım farkediyorlar ve kesiyorlar,mesaj gönderemiyorsun sonra.Bir keresinde motorola mpx200 cep telefonum için internet ayarlarını istedim(4 kontör ücreti var).Tam 4 kere istedim her seferinde kredimden kontör düşülmesine rağmen bir türlü ayar gelmedi.Bunun için avea merkezi de yaklaşık 3 kere aradım.En son görüşmemizde mpx200 modellerinde problem yaşanabildiği söylendi.O kadar kontörüm gittikten sonra.Bende internetten ayarlarını bulup 2 dakika gibi kısa bir sürede ücretsiz olarak yaptım.Şu an interneti gayet normal çalışıyor.Aria iken kontör yükleme süresi 12 aydı,yani 12 ayda bir kontör yüklemen kafiydi.Özellikle yurt dışında yaşayan arkadaşlarıma yılda bir kez Türkiye ye geldikleri için bu hattan aldırıyordum.Avea olduktan sonra bir müddet daha bu 12 ayda bir kontör yükleme olayı devam etti,bundan 2-3 ay önce bir mesaj geldi ve mesajda yazana göre bundan sonra 6 ayda bir kontör yüklenmesi gerekiyormuş,aramalara kapatılmaması için.Benim için çok sorun değil,ben zaten en geç ayda bir kontör yüklerim.Benim takıldığım konu git gide daha garip bir operatör olmaya başlaması.Ve bana öyle geliyor ki şu an amaçları müşteri kazanmak,bu yüzden bence yakında 2.bir Turkcell olacak ücretlendirme konusunda.Herşey şu an müşteri toplayabilmek için yani...Bu başlığın açılması iyi oldu.Bende tam haftaya Turkcell almayı düşünüyordum,hala da düşünüyorum.Bu hafta içi sanırım bir Turkcell alıcam.Bana kararları net ve kolay kolay değişmeyecek,pahalı olsa da müşterisine önem verecek bir operatör lazım,parasında değilim...Ama aveayı kullanmaya da devam edicem,çünkü bütün müşterilerim ve önemli kişiler bu numaramı biliyor...

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler