geçen ay 30 YTL fatura geldi. 300 dakika tek numaraya bedava olayım vardı, unutmuşum onu iptal etmeyi. Ama ona da baktım fatura ayrıntısından, sadece 9 ytl o paket.. Geri kalan 21 ytl vergiler ot, kıl, tüy..
geçen ay 30 YTL fatura geldi. 300 dakika tek numaraya bedava olayım vardı, unutmuşum onu iptal etmeyi. Ama ona da baktım fatura ayrıntısından, sadece 9 ytl o paket.. Geri kalan 21 ytl vergiler ot, kıl, tüy..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Üçünü de kullanıyorum. Ararken avantajlı oluyor. İki telefon taşırım birinde sabit türkcell diğeri de duruma göre değişir.
Görünmeyen numaralardan sıkıldı iseniz ve bunların sizi aramasına engel olmak istiyorsanız bir çözüm yolu var. GİZLİ numara sizi arayamıyor, üstelik karşıya bir de sesli mesaj gidiyor.
GİZLİ numaralardan kurtulmanın yolu
Bu hizmeti şimdilik sadece Turkcell veriyor. Turkcell, bu konuda Haber 7'ye şu açıklamayı yaptı:
"Gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek istemeyen müşterilerimiz ücretsiz olan bu servis aracılığıyla gizli numaralardan gelen çağrıları rahatlıkla engelleyebilecekler.
Servisin kullanılması durumunda gelen arama telefon çalmadan otomatik olarak geri çevrilecektir.
Arayan kişi "Aradığınız kişi gizli numaradan çağrı kabul etmemektedir. Numaranızı görünür yaparak kendisine ulaşabilirsiniz" anonsunu duyacaktır.
Gizli numaradan arama kısıtlama servisini;
aktif hale getirmek için *253# ;
iptal etmek için #253# yazıp YES tuşuna basmak yeterli."
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=278623
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
İyi bir uygulama aslında........
Gizemli olmanın alemi yok kardeşim :D
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
ilk olarak turkcell aldım 7 sene kullandım sonra telefonum çalınınca eski hatımı yeniden çıkarttım sonra yeniden telefonum çalınınca telsim aldım onuda 2 seneden beri kullanıyorum şimdi birde turkcell aldım ikisininde en uygun tarifelerini kullanıyorum arıyacağım kişinin operatörüne göre arıyorum ve gayet memnumun
öğrencilikle okulla hiç bi ilişkim olmamasına rağmennn cep öğrenci çıktı çıkalıı öğrenciyimmm dolayısıyla Telsim diyorummm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
turkcell ,telsim ve avea kullanıyorum.üçü de sürekli açık...turkcell ve avea'yı herkes arayabilir ama telsim sadece özel kişiler için .................
konuyu aççanlar nerelerde acaba..
göremiyoruz attık buralarda....!
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)