Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz?

Katılımcı sayısı
70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Turkcell

45 64.29%
  • Telsim

17 24.29%
  • Avea

21 30.00%
  • Diğer

1 1.43%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz?

REKLAM ALANI
    salih288 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    FOREVER TELSİM--- Bİ ARALAR GECE ON DAN SONRA ZABAHA KADAR BELEŞ KAMPANYASI VARDI.. YENGEYLE KONUŞMAKTAN YARASA OLMUŞTUM GÜNDÜZLERİ UYKUM GELİRDİ.. NE GÜNLERDİ BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    [B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepsini kullandım.Son 4 senedir felan avea kullanıyorum(aria olduğu zamanda almıştım).Aria olduğu zaman memnundum,şehir dışı ya da çok dağlık bir alana gitmediğim sürece çekim alanı problemim olmuyordu,aycell ile birleşip avea olunca çekim alanı arttı ama onun haricinde(ki benim o konuda bir şikayetim ariayken de yoktu) şu an aveadan memnun değilim.Çok tutarsız bir operatör.Tutarsızlıklardan nefret ederim.Avea olduktan sonra çok fazla işlem karışıklıkları olmaya başladı.Amcama hat açtırdık avea dan amcamın nüfus bilgileriyle bir başkasına,bir başkasının nüfus bilgileriyle amcama hat açmışlar.Onunla uğraştık bir ton,git gel telefonla ara hep bize girdi.Bir dolu da sinir harbi yaşadık.Hattında bir problem oluyor,operatöründen kaynaklı bir problem,ve bunu düzeltmeleri için aveayı arıyorsun onlarda 2 kontör kredinden düşüyorlar,yani diğer bir değişle hata onlardan kaynaklansa bile ücret ödeyen ve uğraşması gereken daima sen oluyorsun Hatta kontörün yoksa müşteri hizmetlerinden yardım bile alamıyosun...Kontör sorgulama mesajı gönderiyorum avea menüsünden,bir geliyor 80 kontörünüz bulunmaktadır,bir geliyor 70 bir daha yolluyorum yeniden 80 Özellikle internete bağlandığım zaman iyice sapıtıyor...Turkcell deki gibi kontör direk de düşmüyor.Bir arama yaptın mesela ya da bi mesaj yolladın kredinden ücreti 10 dakika sonra düşüyor.Saçma bir operatör olduğu için genellikle kontörün bittiğinde de mesaj atabiliyorsun,bi kaç mesaj sonra sanırım farkediyorlar ve kesiyorlar,mesaj gönderemiyorsun sonra.Bir keresinde motorola mpx200 cep telefonum için internet ayarlarını istedim(4 kontör ücreti var).Tam 4 kere istedim her seferinde kredimden kontör düşülmesine rağmen bir türlü ayar gelmedi.Bunun için avea merkezi de yaklaşık 3 kere aradım.En son görüşmemizde mpx200 modellerinde problem yaşanabildiği söylendi.O kadar kontörüm gittikten sonra.Bende internetten ayarlarını bulup 2 dakika gibi kısa bir sürede ücretsiz olarak yaptım.Şu an interneti gayet normal çalışıyor.Aria iken kontör yükleme süresi 12 aydı,yani 12 ayda bir kontör yüklemen kafiydi.Özellikle yurt dışında yaşayan arkadaşlarıma yılda bir kez Türkiye ye geldikleri için bu hattan aldırıyordum.Avea olduktan sonra bir müddet daha bu 12 ayda bir kontör yükleme olayı devam etti,bundan 2-3 ay önce bir mesaj geldi ve mesajda yazana göre bundan sonra 6 ayda bir kontör yüklenmesi gerekiyormuş,aramalara kapatılmaması için.Benim için çok sorun değil,ben zaten en geç ayda bir kontör yüklerim.Benim takıldığım konu git gide daha garip bir operatör olmaya başlaması.Ve bana öyle geliyor ki şu an amaçları müşteri kazanmak,bu yüzden bence yakında 2.bir Turkcell olacak ücretlendirme konusunda.Herşey şu an müşteri toplayabilmek için yani...Bu başlığın açılması iyi oldu.Bende tam haftaya Turkcell almayı düşünüyordum,hala da düşünüyorum.Bu hafta içi sanırım bir Turkcell alıcam.Bana kararları net ve kolay kolay değişmeyecek,pahalı olsa da müşterisine önem verecek bir operatör lazım,parasında değilim...Ama aveayı kullanmaya da devam edicem,çünkü bütün müşterilerim ve önemli kişiler bu numaramı biliyor...

forrap sen bu uzun uzun derdini anlatma olayına alıştın bakıorum

ben de avea kulanıorum mobil öğrenci
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı silentfairy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    forrap sen bu uzun uzun derdini anlatma olayına alıştın bakıorum

ben de avea kulanıorum mobil öğrenci
    Hakkaten yaa Bende farkettim Ne yapayım be Merve bana demek ki hep terslikler denk geliyoGören acıların çocuğu sancakDuvara baksam acı fışkırıyo

(Ata Demirerin stand up ını izleyenler bilir)

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakkaten yaa Bende farkettim Ne yapayım be Merve bana demek ki hep terslikler denk geliyoGören acıların çocuğu sancakDuvara baksam acı fışkırıyo

(Ata Demirerin stand up ını izleyenler bilir)
    ewt şimdi tam hııımmmmmm die acıklı bir ses çıkarıp kaşları üçgen formuna getirme vaktidir işşte böle
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    turkcell ve telsim'i (faturalı), tek simkartta birleştirdim, ikisini de, tek telefonda kullanıyorum. (biri açıkken, diğeri kapalı oluyor mecburen)

sürekli olarak trcell açık. arayanlar, buradan ulaşıyor.
    arama yapacağım zaman ise, hangisi avantajlıysa, ona geçiyorum.

avea'yı da, mümkünse, aramıyorum

iki hattın faturası, toplamda 20-25 ytl'yi geçmiyor.

(kesinlikle sms kullanmam. 2 adet sms, 1 dakika konuşmaya eşdeğer. telefonu sadece gerekli görüşmeler için kullanırım. yok şubuo, yok trcell-im, yok kıl, yok tüy bana göre değiller... )
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    türksel
    sorun yok türksel var
    başım şişmiyor kontörlü hat daha ne isterim

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    1.***TURKCELL***
    2.М-ТЕЛ(bg de kullanıyorum)
    3.Глобул(buda öle)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bende aynı simde 1 adet türkcell, 2 adet aria, 1 adet de teltim var.telsime uzun süre kontur yüklemedim.hat kapanmış.gittim açtırmaya 10 milyon veriliyomuş verdim.kontur aldım yüklenmiyor.gittim tekrar.
    niye yüklenmiyor dedim,
    beyfendi 24 saat içinde yüklemeniz gerekiyordu dediler.
    kardeşim niye söylemediniz dedim.
    beyfendi nerden biliyosunuz söylemediğimizi gibi dangalakça bir cümle kurdular.
    sizi genel müdürlüğünüze şikayet edicem böyle lakayıtlık olmaz dedim.

edin dediler.
    çıktım gittim. zaten hiç bir yerden çekmiyordu.ariaları da çok az kullandım................... bence turkcel dışındakiler civata.

Motosikleti
    BMW F650FB
    geçtiğimiz ay 3 operatörü de araştırmıştım.

kelime oyunları yaparak, kendilerinin daha ucuz olduklarını söylüyorlar. kullandıkları mantık, ise, "bizden başka operatör aranmazsa"
    hayat onların mantığı üzerine kurulu olmadığı için, gerçekte hiç biri diğerinden daha ucuz olamıyor.
    mümkünse, her operatörü, kendi numaralarıyla aramak, işin en ucuz yolu.

bir de, şu kontörlü hat geyiği var.
    geçmiş yıllarda 1 hafta kullanmış, tahammül edemeyip, birine satmıştım.

oturup ince bir hesap yaparsanız, kontörlünün faturalıdan daha ucuz olmadığını göreceksiniz.
    üstüne üstlük, henüz kullanmadığınız konuşma sürelerini tüm vergiler dahil peşin olarak satınalıyorsunuz, ve her telefon açışınızda bir ses, gereksiz bir şekilde ne kadar kontörünüz kaldığını hatırlatıp, zihninizi sürekli meşgul ediyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    evet kontörlü hattı hiç sevmiyorum .çok nane bişey yani.ama değiştirmeye üşeniyorum.

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Faturalı hat ve Turkcell deyince aklıma soygundan başka birşey gelmiyor. Uzun yıllar faturalı tcell kullandım. İyi çekiyor vs. gibi şeylerle kendimi avutup kullanmaya devam ettim. Çok fazla konuşmuyordum ve 35-40 ytl'yi gecmiyordu faturalarım. Ama gercekten oldukca az konusuyordum. Sonra hayatıma bir insan girdi ki iyi ki girdi, baktım olacak gibi degil bu tcell, avea mobil öğrenciye geçtim. Salak turkcell hattımı kapatmaya bir turlu vakit ayırmadığım için hala dömelmeye devam ediyorum. En kısa sürede kapatacağım. Telefona dahi takmadığım turkcell hattıma her ay 15-16 ytl fatura geliyor. İnanılır gibi birşey değil sizin anlayacağınız. Tercihim AVEA'dır.. En azından dömeltmiyor. Her yerde cok süper cekmiyor olabilir ama genellikle şehir merkezinde yaşayan birisi olarak bunun sıkıntısını yaşamıyorum.
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    tabiki avea

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Diğer seçeneğini niye koydum bilmiyorum. Sanki daha fazla operatör varmış gibi geldi. Yabancı operatörleri kullananların işine yaradı bu seçenek Ankete yanıt verenlere göre %70 oranında Turkcell lider ancak ben bu oranın çok daha yüksek olduğunu düşünüyorum. İnsanlar pahalı olduğunu söyleyip şikayet etseler de, başka operatörlerde aradığını bulamayınca dönüp dolaşıp Turkcell'e geri dönüyorlar.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

üstüne üstlük, henüz kullanmadığınız konuşma sürelerini tüm vergiler dahil peşin olarak satınalıyorsunuz, ve her telefon açışınızda bir ses, gereksiz bir şekilde ne kadar kontörünüz kaldığını hatırlatıp, zihninizi sürekli meşgul ediyor.
    ya valla türkcele bu yuzden gıcık olmaya basladım.Gecen 100 kont aldım aksama 10 kaldı bi yeri arıyom telofonunuz baglanacasktır ama en kısa zamnda kontur yuklemeniz gerekmektedir diyor,2 saat de mıyısık mıyısık konusuyor.Telofonun baglanmasını beklıyom yada kapatım 2. kez arıyorum bu da zamn kaybı oluyor uuzu oluyorum.

Bide benim cogu arkadas turkcel fazla avea lı yok o yuzden türksell

Motosikleti
    Turkcell hayatımda gordugum en soyguncu kurum.. Kullanmayın şu salak operatoru artık ya.. Milletin sırtından insinler artık.. Yok iyi cekiyormuş yok o yok bu.. O kadar para bana verseniz ben elden gotururum mesajlarınızı.. AAAAAAAAaalaaalllllllaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaa

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Cenk sen de mi Turkcell kullanıyorsun yoksa?
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Motosikleti
    BMW F650FB
    bu ay trcell kullanımım, 10 ytl'yi geçmediğinden dolayı, faturalandırılmamış
    telsim için de, geçen ayla beraber 5 ytl gibi bir ücret ödemiştim galiba.

2 adet faturalı hattın bu aylık tutarı, 10 ytl civarında...

cepten geyik yapmazsanız, canınız acımaz...

Motosikleti
    İsteyene faturamı gonderiyim incelesin, 7 aydır Turkcell sim kartı makineye bile takmıyorum ve her ay 10-15 ytl para ödüyorum.

Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsteyene faturamı gonderiyim incelesin, 7 aydır Turkcell sim kartı makineye bile takmıyorum ve her ay 10-15 ytl para ödüyorum.
    burada bir yanlışlık var cenk.
    3 ayda bir, enfazla 3 küsur ytl fatura göndermeleri gerekir. (bizbizecell için)
    görüşüp hakkını ara derim...
    (ama şubuo falan açtırdıysan bilmem. oradan acayip yerleştiriyorlar...)

yukarıda yazdığım gibi, 10 ytl yi geçmediğim için bu ay ödemem yok. gelecek ay, 2 aylık ödeyeceğim.
    bu sık sık olur bende. 10 ytl'yi gecmez görüşmelerim.

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burada bir yanlışlık var cenk.
    3 ayda bir, enfazla 3 küsur ytl fatura göndermeleri gerekir. (bizbizecell için)
    görüşüp hakkını ara derim...
    (ama şubuo falan açtırdıysan bilmem. oradan acayip yerleştiriyorlar...)

yukarıda yazdığım gibi, 10 ytl yi geçmediğim için bu ay ödemem yok. gelecek ay, 2 aylık ödeyeceğim.
    bu sık sık olur bende. 10 ytl'yi gecmez görüşmelerim.

onun tarifesi tek numaraya indirimli olan tarife ondan çok fatura gelio
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler