kız tavlarken ne yapmalı ne yapmamalı
-
07 Haziran 2009, 14:17
sahsen ben hic oyle cene calmayi cozum olark gormuorum...
ben direkmen kiza diorum ki: ``hic beni 2 saat tanisabiilirmiyiz die zora sokma ...tanismak istiosan ben hazirim...ama simdi boyle ``tanisabilirmiyiz...gozlerin cok guzel ,bide bakmasini bilsen ``gibi laflari kullandirtma ...``
ama bu laflari oyle HAYVAN gibi soylemiorum nazikce bi sekilde ondan sonra corap sokuuu gibi gelio zaten :D gerci bi kere kufuru yemistim ama :D
Reklamlar
-
07 Haziran 2009, 15:41
Direk kıza aslmıcan orası kesin
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
-
08 Haziran 2009, 00:41
bassy_bolu adlı üyeden alıntı
ama bu forum kızlar nasıl tavlanır
..kızlarn akibeti değilki
..onlarlada olmuyor onlarsızda olmuoyor ya
ya haklısın ona bi lafım yok. demek istediğim kız tavlamak için ne yapmak lazım mevzuuna kafa yormak çok saçma ve gereksiz. onlarla uğraşmaya değmez (kişisel görüşüm), siz doğal olun yeter. varsa ilgilenen yada bir derdi olan hatunlar; onlar sizi tavlamaya uğraşsın (Türkiye'de imkansız gibi ama olsun).
yada boşverin siz beni...
-
08 Haziran 2009, 00:48
bende çene yok abi. kız gördümmü napcamı şaşırıyorum. motosikletimle kaç kere önünden geçiorum ama durup da konuşamıyorum. yardım plsssss.......
-
08 Haziran 2009, 00:57
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
bende çene yok abi. kız gördümmü napcamı şaşırıyorum. motosikletimle kaç kere önünden geçiorum ama durup da konuşamıyorum. yardım plsssss.......
motorla hava atmaya çalışma kızı o zaman tavlarsın belki
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
-
08 Haziran 2009, 01:09
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
08 Haziran 2009, 12:23
Ya banda bir reçete yazın.Tip, bakışma, espiri var girişkenlik ve konuşma yok
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
08 Haziran 2009, 12:41
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
09 Haziran 2009, 00:33
Kızdan kıza valla değişiyor bazılarımı gitarımla tavladım bazılarını motorumla bazılarını bisikletimle bazılarını muhabbetimle bazılarını karizmamla tavladım kızdan kıza değişiyor ama bu dediklerimin ortak bir yönü var çene,çene olmadan olmuyor istersen sarısın mavi gözlü ol yine olmuyor...
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
10 Haziran 2009, 18:52
Mo(scow)tor adlı üyeden alıntı
sahsen ben hic oyle cene calmayi cozum olark gormuorum...
ben direkmen kiza diorum ki: ``hic beni 2 saat tanisabiilirmiyiz die zora sokma ...tanismak istiosan ben hazirim...ama simdi boyle ``tanisabilirmiyiz...gozlerin cok guzel ,bide bakmasini bilsen ``gibi laflari kullandirtma ...``
ama bu laflari oyle HAYVAN gibi soylemiorum
nazikce bi sekilde ondan sonra corap sokuuu gibi gelio zaten :D gerci bi kere kufuru yemistim ama :D
hhahahahahha harika yaaa
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
10 Haziran 2009, 19:01
tavlamıycaksın, hatta ilgilenmiyceksin, bırak onlar seni tavlasın )))
-
10 Haziran 2009, 19:03
baştan bakıcaksın sonra ilgilenmiyormuş gibi yapıcaksın o için için kendini yiyor zaten kendisi geliyor hheeheee
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler