Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

kız tavlarken ne yapmalı ne yapmamalı

Motovento
    REKLAM ALANI

sahsen ben hic oyle cene calmayi cozum olark gormuorum...
    ben direkmen kiza diorum ki: ``hic beni 2 saat tanisabiilirmiyiz die zora sokma ...tanismak istiosan ben hazirim...ama simdi boyle ``tanisabilirmiyiz...gozlerin cok guzel ,bide bakmasini bilsen ``gibi laflari kullandirtma ...``
    ama bu laflari oyle HAYVAN gibi soylemiorum nazikce bi sekilde ondan sonra corap sokuuu gibi gelio zaten :D gerci bi kere kufuru yemistim ama :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Gt250r
    Direk kıza aslmıcan orası kesin
    [B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    Alıntı bassy_bolu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama bu forum kızlar nasıl tavlanır ..kızlarn akibeti değilki ..onlarlada olmuyor onlarsızda olmuoyor ya
    ya haklısın ona bi lafım yok. demek istediğim kız tavlamak için ne yapmak lazım mevzuuna kafa yormak çok saçma ve gereksiz. onlarla uğraşmaya değmez (kişisel görüşüm), siz doğal olun yeter. varsa ilgilenen yada bir derdi olan hatunlar; onlar sizi tavlamaya uğraşsın (Türkiye'de imkansız gibi ama olsun).

yada boşverin siz beni...

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    bende çene yok abi. kız gördümmü napcamı şaşırıyorum. motosikletimle kaç kere önünden geçiorum ama durup da konuşamıyorum. yardım plsssss.......

Motosikleti
    Gt250r
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende çene yok abi. kız gördümmü napcamı şaşırıyorum. motosikletimle kaç kere önünden geçiorum ama durup da konuşamıyorum. yardım plsssss.......
    motorla hava atmaya çalışma kızı o zaman tavlarsın belki
    [B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    garantili çözüm.

"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya banda bir reçete yazın.Tip, bakışma, espiri var girişkenlik ve konuşma yok
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Alıntı bassy_bolu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu açan arkadasın artık okumasına gerek kalmamıştır umarım .. ama en Önemli Konu bakışlar ve konuşma bence..eğer durusunuz bakıslarınız karizmatikse birde tatlı dilli ve komikseniz her ortamın değişilmezlerinden olursunuz...ama kızlarla çeşit çeşit kimisi sessiz sakin seviyor kimisi fırlama.. siz en iyisi bütün taktikleri ezberleyin ve rüzgara göre yelkenlerini açın...gözü yukarılarda olan kokoşlarla pek uğraşmayın emoları ayarlamak için önce ateş isteyin ateşi varsa sonra sigara isteyin cool gözükün neden emoları örnek verdim çünki karakteri oturmamış en ahmak kızlar onlar yani ayarlanması en kolay kızlar..onlar üzerinde antıraman yapabilirsiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

bu arada birde hayabusa hiçte fena olmaz he
    emolar nelere kadir rafları özledim ben ya
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Kızdan kıza valla değişiyor bazılarımı gitarımla tavladım bazılarını motorumla bazılarını bisikletimle bazılarını muhabbetimle bazılarını karizmamla tavladım kızdan kıza değişiyor ama bu dediklerimin ortak bir yönü var çene,çene olmadan olmuyor istersen sarısın mavi gözlü ol yine olmuyor...
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Mo(scow)tor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sahsen ben hic oyle cene calmayi cozum olark gormuorum...
    ben direkmen kiza diorum ki: ``hic beni 2 saat tanisabiilirmiyiz die zora sokma ...tanismak istiosan ben hazirim...ama simdi boyle ``tanisabilirmiyiz...gozlerin cok guzel ,bide bakmasini bilsen ``gibi laflari kullandirtma ...``
    ama bu laflari oyle HAYVAN gibi soylemiorum nazikce bi sekilde ondan sonra corap sokuuu gibi gelio zaten :D gerci bi kere kufuru yemistim ama :D
    hhahahahahha harika yaaa
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    CBR 600 RR
    tavlamıycaksın, hatta ilgilenmiyceksin, bırak onlar seni tavlasın )))

Motosikleti
    as t1
    baştan bakıcaksın sonra ilgilenmiyormuş gibi yapıcaksın o için için kendini yiyor zaten kendisi geliyor hheeheee
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler