harbi yaw ne güzel konuymuş devam beyler abiler devam
34_AK_027 nin fikri de daha bi harika bu arada
harbi yaw ne güzel konuymuş devam beyler abiler devam
34_AK_027 nin fikri de daha bi harika bu arada
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
kaskım,montum,motosikletim.önceleri bu şekilde çok kız tavladım.gerçek aşkımı buldum.size başarılar diliyorum
horttt diye hortlamıs konu . 2006'dan 2008 'e gelmişiz. 2007'de hiç cevap yazılmamıs, işler iyiymiş demekki gerek duymamışlar.
yaaa tartışmaya gerenk yok paran varsa rangerover paran yoksa gameover
kamyon çeker 10 20 ton,Canım çeker paris Hilton oyyyyyy süper bi hatun yaaa
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
Kızı tavlamaya çalışmayacaksın. Akışına bırakacaksın. Bide bakmışsın kollarında manita
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
ben bu durumu çözemedim gitti. kıza hafif yüz verdim adımı da öğrendi ama naptıysam bi türlü ağzım var dilim yok piskolojisinden çıkamadım
bende tip yok bişey yok ondan bana yüz vermiyorlar anladım, bi de boyum kısa tabi
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
kız tawlanmaz yaşanır
sen kızı tavlama,kendini kıza tavlat
Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:
Tatli dil birazcik firlamalik Yeterlidir.
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
ayı olacaxın bu dewirde ayı...yere tükürüp tespihle qezicen...timberland qiyip paçaları içeri sokucan...dar kot qiyip kızı qünaha dawet edicen...anladınız...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Kardeşim taktik önemlidir tabiki öncelikle kendine güven ve hoşuna giden kızla git yanına drek konuş kendine güvenin olduğu sürece olayı bitirirsin.Senin onlardan eksiğin yoktur,espirili ol neşeli ol vede paralı ol işi bitirirsin.
konu hortlamış bea
konuyu açan arkadasın artık okumasına gerek kalmamıştır umarım .. ama en Önemli Konu bakışlar ve konuşma bence..eğer durusunuz bakıslarınız karizmatikse birde tatlı dilli ve komikseniz her ortamın değişilmezlerinden olursunuz...ama kızlarla çeşit çeşit kimisi sessiz sakin seviyor kimisi fırlama.. siz en iyisi bütün taktikleri ezberleyin ve rüzgara göre yelkenlerini açın...gözü yukarılarda olan kokoşlarla pek uğraşmayın emoları ayarlamak için önce ateş isteyin ateşi varsa sonra sigara isteyin cool gözükün neden emoları örnek verdim çünki karakteri oturmamış en ahmak kızlar onlar yani ayarlanması en kolay kızlar..onlar üzerinde antıraman yapabilirsiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------
bu arada birde hayabusa hiçte fena olmaz he
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
bu konuda söyleyecek çok şeyim var aslında ama şimdi bazıları çıkıp beni eski forum üyesi "raflar" ile karıştırmasın diye yazmıyorum.
onun yazdıklarına harfiyen katılır, gerçekliği üzerine kalıbımı basarım. sizce ona bu nefreti yaşatan şey kazık yemiş olması mı sadece? bu kadar basit düşünmeyin, hayat çok karmaşık-kadınlar da öyle. ya "raflar"ın dediği (benim de nokasına virgülüne kadar katıldığım) şeklilde davranırsınız yada onları bu kadar kafaya takmazsınız.
ne zaman hatunlara "savaş" açtım değerim arttı, ne zaman paramı kaybettim değerim azaldı. şimdi hiçbirşeyi sallamıyorum, hiçbirini kesmiyorum bile. varsa bir derdi olan hatun gelir konuşur; zamanım/durumum uygunsa dinlerim. kadınlardan daha önemli şeyler var hayatınızda bunu fark edemeyenlere diyecek bişey yok zaten...
Vaybea be ne kıymetli dökümanlar varmış bu konuda. Acaba yazıların çıktısını alıp bir köşeye koysam mıGün gelir lazım olur belki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)