kız tavlarken ne yapmalı ne yapmamalı
Reklamlar
-
Her kadin yilandir onun icun her erkek iyi bir serpentiyolog olmalidir. Siyah mamba ile sirin gozleri patlak cayir yilanini ayirt etmeyi bilmek gerekir. Hem erkek'te zeki hatun arar hatta ben biliorum bi okul dolusu bilgisayar muhendizinin butun fantezisi bilgisayardan anlayan tas bi hatun bulmak Tabe bu kutsal kaseyi bulmaktan zor orasi ayri
Kadin basitce elde edecegini istemiyor, haklidir da biz de basit olani istemiyoruz yanlis miyim .Hem iliskinin sonucunu cekecek olan kadindir malum cocugu tasiyor, buyutuyor etc. erkegin bole dertleri yok... Raflar kadinlar cok acimasizdir sevmedigi insanlara karsi ama senin yazdiklarini okuyorum da, sen onlardan daha acimasiz olmusun be abi. Bu nefreti itici guc olarak kullan daha yararli isler icin, memlekete faydan dokunsun
Turk erkeginin de abazan kalma nedenleri ortada, her meraba diyen hatunu nasil yataga atacagini dusunmese daha basarili olur."Dusunuyorsa da, niyetini gizlemesini bilecek " Guzel kiz sayisi da az bence, sonucda yatirim yapiolar. Poposuna ayri, boynuna ayri parfum suruyor. Ustune giyindigi kot armani, gomlek versace. Koskoca Bilkent'de 100 hatun bu sekil ya vardir ya yoktur. Butun erkekler de gidip bunlarla beraber olmak isteyince tabe arz talebi karsilamiyor. Hatun secmek zorunda kalior napsin
Simdi sen poposuna ayri, boynuna ayri parfum suren bu kuaforde saclarini yaptirmis hatunu begenmedigini soliceksin. Ama itiraf et, hatunu guzellestiren makyaj bakim. Metroseksuel erkek muhabeti ilen durum bizim icinde git gide kotulesiyor... Neysa benden bu kadar, haksiz miyim simcik?
Reklamlar
-
haklısın, sen bak politik konuşmuşsun gerçekten güzel yaklaşım...
-
konuşun arkadaşlar
ne konuştuğunuz da pek önemli değil
yeter ki çeneniz iş yapsın:D
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
-
[QUOTE=mindtrap;452411]
Kadin basitce elde edecegini istemiyor, çünkü mazoşist.acı çekmekten hoşlanır.kendine saygısı olmayan organizmadan bana ne hayır gelir?.haklidir da biz de basit olani istemiyoruz yanlis miyim .evet yanlışsın. benim ruh sağlığım yerinde ve zorluk çıkaran kadından nefret ederim. acı çekmek normal adamın hoşlanacağı şey değildir.. kendime saygım var.Hem iliskinin sonucunu cekecek olan kadindir malum cocugu tasiyor, buyutuyor etc. erkegin bole dertleri yok..erkek biriyle çıkarken terk edildiğinde onu terk edeni tavlayana kadar çektiği tüm rezillikleri yeni baştan yaşamak zorundadır.(papaz hayatı yaşamak istemiyorsa.)kadın eanında stoktan çıkarır yeni bir tane. o yüzden de çok kolay adam harcarlar.. Raflar kadinlar cok acimasizdir sevmedigi insanlara karsi ama senin yazdiklarini okuyorum da, sen onlardan daha acimasiz olmusun be abi.hayat acımasız ve hayata karşı hayattan daha acımasız olmazsan ezilirsin kardeşim. Bu nefreti itici guc olarak kullan daha yararli isler icin, memlekete faydan dokunsun çok çalışıyorum. daha çok, daha çok ,daha çok kazanmalıyım. ne kadar ekmek o kadar köfte..Turk erkeginin de abazan kalma nedenleri ortada, her meraba diyen hatunu nasil yataga atacagini dusunmese daha basarili olur."türk erkeğinin en büyük düşmanı büyürken çok etkilendiği kadını masum gösteren türk filmleridir.kadının her dediğine çok inanır türk erkeği. tuzaklara çabuk düşer ayrıca da herkes kadir takıldığı zaman kadını etkierim zanneder. eanında kıskanç kıro ve sıkıcı adam damgası yer. en büyük abaza kalma sebebi kendi olmasıdır. kadının istediği adam olmazsan kronun birine kaptırır arkasından bakakalırsın. "COLOR="red"].[/COLOR].
-
-
bedenenyanlış ruhendoğru adlı üyeden alıntı
haklısın, sen bak politik konuşmuşsun gerçekten güzel yaklaşım...
sen bu politik kafayla çoooook adam kazıklar çooook da kazık yersin.ama tipik rahatın battığı belasını arayan klasik türk kadını olduğun için kazık atmak da da yemek de keyifli gelir .
ne demiş raflar,
"kadının aşkı zamparadan yediği kazığın acısıdır." yaz bunu bi kenara.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kadınlar ne ister?
Ne istediklerini bilmezler, o yüzden herşeyi isterler hem de aynı anda
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
la buldunuz 3 kız binin tepesine
bana gelin la kolaysa bana sorun
raf abicim bazen sana yüzde yüz katılıyorum da bazen tam ters düşüyoruz..
tabi ki saygım var herkezin yaşamı farklı farklı şeyler görmüştür
-
Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
Kadınlar ne ister?
Ne istediklerini bilmezler, o yüzden herşeyi isterler hem de aynı anda
evet ertuğrulla her zamanki gibi hemfikirim.ne istediğini bilmeyen insanı mutlu edemezsin.
-
ne yazılmış diye bakayım dedim baktım konuyu benden başka takip eden biri daha var. kimmiş o tahmin edin: eveet raflar arkadaşımız. biri ters bişey söylese de saldırsam diye bekliyor
bunları konuşarak da birşey elde edemezsiniz. kadınlar eğri kemikten yaratıldı, onları düzeltemezsiniz, olduğu gibi kabulleneceksiniz.
erkekler kadınları elde etmek için kişiliklerinden bu kadar taviz vermeye devam ettiği sürece onlar da tepemize çıkacak
::kadir inanır smileysi ulennn::
-
yahu burda bu kadar ugrasmiyom..bizim burda gayet guzel giyinip gidiyon nezih bir yere..etrafiniu kesiyorsun..zaten hissedersin seninle ilgilenen bi bayan muhakak cikiyor..agir takildinmi..olgun bayanlar ama genc spor giyindinmi..gencler ilgileniyor..bi bira veya cafe ictikten sonra dogru eve..muhabbete orda devam ediyon..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
gazman adlı üyeden alıntı
yahu burda bu kadar ugrasmiyom..bizim burda gayet guzel giyinip gidiyon nezih bir yere..etrafiniu kesiyorsun..zaten hissedersin seninle ilgilenen bi bayan muhakak cikiyor..agir takildinmi..olgun bayanlar ama genc spor giyindinmi..gencler ilgileniyor..bi bira veya cafe ictikten sonra dogru eve..muhabbete orda devam ediyon..
o bayanlar oraya genelde tek basına gitmezler. "kanka" erkekleriyle ya da 2,3 bayan giderler ve kesin birinin canı sıkkındır.kendilerine palyacoluk yapacak biri ararlar. sen de çerez olursun...
.girdiğin ortamda kalın bi statün yoksa, fırlamalık maymunluk yoksa çene de yoksa üstüne bi de ağır takılırsan eanında sıkıcı ve abaza damgası yersin. milleti keser durursun.kimse suratına bile bakmaz.
bu işler o kadar kolay olsa abazanlık kavramı ve tecavüz suçu tarihe karışırdı.
-
valla ben raflara teşhisi koydum.Ya kadınlardan canı yanmış,yada kadınlardan nefret eden biri.Hocam bu kadar kafaya takma senin dediin kızlar tiky grubuna giriyor her kadın ole değildir emin ol
-
kadinlar hakkindaki göruşumu bin kere yazdım.biz once insan sonra erkeğiz.onlar sadece kadin,ayrica ben kimseye zorluk çikarmiyorum, kimse bana zorluk çıkarmasin su kısa hayatta.
sadomazoşit ruhlu, megaloman ve egoist olmasalardi hayat cok daha guzel olurdu.
herkes istisnalar var diyor. vardır heralde. ama ben 29 uma bastım hiç görmedim.
-
ben 25 yaşındayım 26 ya yaklaşıyorum bu zamana kadar hiç bir bayana ne çene yaparım nede ona yavşarım baba... kadınlar konusunda tamamen olmasada rafların bazı düşüncelerine katılıyorum. ben daha tam anlamı ile içten ve samimi bir bayanla karşılaşmadım.şuan yurtdışına açılıyorum bulabilirsem bi haber atarım beyler
...........KARAALİ.........كاراالط
-
yurt dışına açılıyosan işler daha kolay.çünkü batılılarda sadece teorik zeka var.pratik zeka yok.o yüzden espri diye bişey de yok.olabilecek en iğrenç nejat uygur esprisi yap, inek şaban esprisi yap eanında tav olurlar.özellikle de anglosakson ülkeler.bizzat denenmiş yaşanmıştır.
orda her sokaklarında 3 tane nicole kidman, 3 tane demi moore olduğu için ve erkekleri de bıkkınlıktan gay olduykları için peşlerinde abazan ordusu da yok onların.........hadlerini biliyolar.bizimkiler gibi megaloman da olmuyolar.çok daha kolaylar.evet benciller.ama bizimkiler de bencil. madem bencil hatunla takılacaksın bari 1.74-1.75 boyunda eli ayağı düzgün bi hatunla takıl,masrafı kurtar.
-
chkaralama adlı üyeden alıntı
ben 25 yaşındayım 26 ya yaklaşıyorum bu zamana kadar hiç bir bayana ne çene yaparım nede ona yavşarım baba... kadınlar konusunda tamamen olmasada rafların bazı düşüncelerine katılıyorum. ben daha tam anlamı ile içten ve samimi bir bayanla karşılaşmadım.şuan yurtdışına açılıyorum
bulabilirsem bi haber atarım beyler
raflar acil bana ulaş lütfen .
senin düşüncelerin benim düşüncelerimle uyuşuyor.
kesnlikle katılıyorum sana.
sempatik--0006@hotmail.com
lütfen bul beni senden ögreneceklerim var bu konular hakkında.
yardım..
help daha ne diyim
-
eski bir cep telefonuna aktif bir hat takıp, ışıklarda beğendiğim bir kızın arabasından içeri atmak...
3 kere yaptım biri tepti ikisi tuttu...sewqili olamadık biriyle ama halen qörüşür qüleriz...diğerini sormaya qerek yok...MISSION COMPLETE...ehueheuehuhheuhe
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
-
raflar'ı özledim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler