kız tavlarken ne yapmalı ne yapmamalı
Reklamlar
-
ne yaparsanız yapın onları asla analayamazsınız. ve de ne yaparsanız yapın onalrı tavlayamazsınız. her nekadar siz tavlamış gibi görünsede durum aslında tamamen farklıdır. evet belki dikkatlerini çekebilirsiniz ama tavlayamazsınız...
yani daha ilk anlardan itibaren o sizi kafasına koyarsa olur, ama aksi takdir bu iş yaş.
kısaca siz onu değil, o sizi tavlar..
canı isterse gelir isterse gider.
isterse sever istemezse sevmez
aksi gibi görünen durumlarda da bu böyledir
altında muhakkak başka bişi vardır... aman dikkat
siz siz olun asla bi kıza güvenmeyin özellikle şu zamanda
en başta dediğim gibi onları asla anlayamazsınız
gerçekte ne istediğini bilemezsiniz (hoş kendide bilmiyordurya, neyse...)
ve ne istediğini bilmediğiniz ve anlayamadığınız birine güvenemezsinz...
ONUN İÇİNDİRKİ;
YANLIZLIK EN GÜZELİ
KADIN YOKSA HUZUR VAR
KADIN YOKSA MUTLULUK VAR
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tigermbz adlı üyeden alıntı
yürü be raflar kim tutar seni
peki bizim ertuğrulun 7 nümero lu kadir inanır bakışını yapsak olurmu.
4 nolu Cüneyt Arkın duruşu 7 numaralı Kadir inanır bakışıyla ölümcül bir kombinasyon oluşturmaktadır (Kurabiyeyle Sütün, Renault 12 torosla- Massey Ferguson 240 ın oluşturduğu gibi)
Ancak 4 numaralı Cüneyt duruşu Kemal Sunal duruşundan ince bir çizgiyle ayrıldığı için ayna karşısında pratik yapmak gerekli.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
raflar dostum beni yanlış anlamanı istemiyorum ama bu kafayla gidersen ömür boyu yanlız kalırsın.Fikir sahibi olmak tabi ki güzel birşey ama seninki fikirden çok önyargı.Çok fazla önyargılısın.Bu derece önyargıyla kadınlara yaklaştığın sürece hiç birşey yapmasalar bile sen sürekli bir hata beklentisi içinde olacağından doğruyu yakalaman mümkün değil bence.Çünkü bu sendeki bırak fikri önyargıyı resmen paranoya olmuş artık.İnsanları ,olayları yargılamadan,sorgulamadan yaşamayı ne zaman beceririz işte o zaman mutluluğu yakalarız.Başka yolu yok bu işin.
-
ben yazdığım uzun mesajda kadının ne kadar iğrenç bir ruhsal yapıya sahip olduğunu(sadomazoşistlik,megalomanlık ve egoistlik),,,
,,ne kadar sinir bozucu tuzakları olduğunu (bizim yanımızda kendiniz olun, aslında anacız da size göre değişiyoruz,(biz ikiyüzlüyüz, sakın güvenmeyin demeye çalışıyor)
ve bunlarla nasıl başa çıkılır , insaniyet neamına onu anlattım.(sakın kendiniz olmayın,,,,gizem yapın çatlasınlar mazoşistler!,,,,,,, , kızın istediği heyecan verici ve eğlenceli adamı oynayın ve kızı bol bol konuşturun.)
hayatta bi olması gereken var,,, bi de olan var....bunlar olması gerekenler.gelelim olana. ha benim yaşamımda olan ise daha başka.(ne demişler, imamın dediğini yap, yaptığını yapma.)
bunların hangisini kendin uyguluyosun dersen hemen hemen hiçbiri.
çok asortik olmasa da işin gücün ,paran pulun varsa, girdiğin ortamlarda önplanda, sözün geçen güçlü bi adamsan ve hatunları da sallamıyosun tıpış tıpış geliyorlar. ben hiç gitmedim....bana da ortamlarımdaki güçlü ve ön planda olan konumlarımdan dolayı hep geldiler. .(orda kızın derdi sen değilsin..... senin lider konumu kullanıp ortamdaki diğer kızları ezmek.bu durumda sen de komisyonunu alıyosun tabi.)
o sayede bissürü de irili ufaklı ,yamuk yumuk ilişkim oldu. ha kolay gelen kadın kolay gider mi dersen evet.anında sıkılır.tutamzsın. tutma da zaten. en uzun ilişkim 4 ay sürdü. umduğunu değil bulduğunu yiceksin.
doğada eşleri her zaman dişiler seçer bu dünyada.ilişkiyi de onlar başlatır onlar bitirir.kasmanın alemi yok.ama sen uyanık olursan ve verdiğim taktikleri uygularsan salak olanları etkilemeyi başarırsın.e ona da allah bereket versin yani.gözü aç adam değiliz salak olanları bize yeter de artar...
işin aslı kendin olmamak ve nabza göre şerbet vermek. bunu ben uydurmuyorum.yıllardır bana hep kız öğrencilerim söylerler.kendi adıma hiç dorğu bulmasam ve hiç onaylamasam da taktiksel anlamda doğru bulurum. hayat böyle.
-
Anlattığın tarzda insanlar yok mu var elbet.Sadece kadınlar değil erkeklerden de senin tabirinle iğrenç ruhsal yapıda olan milyon tane adam var.Bu tarz insanlarla olmak istiyosan senin tercihin istediğin taktiği kullan.Ama derdin bu değilse eğer tek bir geçerli yol var dostum.İnsan olmak,adam gibi adam olmak yeter.Hiç birşeyi zorlama,kendin ol yeter.
-
peki ertuğrul 7 nümerolu bakış ve 100 numerolu con wayne amcam gibi yürüyüş yapsam nasıl olur abi kızlar hasta olur mu dersin. olursa nasıl bir kombinasyon olur.
la bırakın bunları be kendiniz olun(bu yüzden yanlız kalabilirsiniz ). kendiniz olarak sizi kim beğenirse o sizin aradığınız kişidir, bu tür şeyler kendiniz olarak elde edemeyeceğiniz veya uyum sağlayamayacağınız kişiler için gerekli. haa derdiniz başkaysa buyrun oyunun kuralları ortada: raflar gayet güzel anlatıyor; tatbik ediniz.
-
raflar adlı üyeden alıntı
kadınların söyledikelrinin %90 ı tuzaktır...ağır adam seviyoruz derler ama ortamda en yılışığını en soytarısını en zamparasını seçerler çünkü gençken aradıkları tek şey heyecan ve eğlencedir. gençken huzur aramazlar ve ağır adamdan 3 dakkada sıkılırlar. onu bi geçin.
bizdeki koruma kollama içgüdüsü onlarda yoktur. sadist ruhludurlar.gücü eline geçirince ezeler..iş yaşamındaki bayan şeflerin halini görüyosunuz..duygusal yaşamda da öyledirler.... tatlı tatlı naz falan yapmazlar. adamın gerçekten hoşlandığını anlamışlarsa bunu zaaf olarak görürler ve sürüm sürüm süründürürler..adamın duyguları olabilceği gerçeğini de hiç urmusamazlar . çünkü onların tüm yaşamı tamamen kendi egolarının tatmini üzerine kurulmuşur.hoşlanan adamı da manevi olarak güçsüz bulduklarından o adamı da eanında elerler..herzaman tercihelri kendilerini fazla sallamayan zamparalardır.
Hepimiz anacızdır ve hepizmiz güvenilirzdir aslında ama işte bu tamemen karşımızdaki insanla alakalıdır derler böyle diyerek ne kadar yanardöner ve güvenilmez olduklarını itiraf etmişlerdir.bir insan kişiye göre değişmez. neyse odur.
hayatın sorumluluğunu her zaman olduğu gibi erkeğe kitlerler.ya ben çok kaprisliyim bu adam bu ilişide yıpranıyo mu diye hiç de umrusamazlar. dünya onların çevresinde dönüyordur çünkü.akıllı erkek de hiç işelrine gelmez. çünkü foyları ortaya çıkar güdemezler. odun damgası yapıştırır gönderirler.
erkek güven vermeli derler bu külliyen yalandır.güvenilir adamı basit bulurlar. çantada keklik olarak görürler. hiç bir zorluğu ve ürkütücülüğü olmadığından onlardan korkmazlar ve güvenilir adam heyecan duygularına hitap etmez.çok da sıkıcı gelir.
fırlama zamparalar her zaman daha ürkütücü eğlenceli ve zordur.bunlara rahat battığı için zamparalar heyecan ve mazoşizm duygularına hitap eder .zamparalara bu yüzden allah gibi taparlar.
bayan arkadaşlar kızacak ama rafların düşünceleri benimkine çok yakın..deneyimlerimden anladıklarımın özeti bu yazı olmuş..
...........KARAALİ.........كاراالط
-
-
-
nautilus adlı üyeden alıntı
Hiç birşeyi zorlama,kendin ol yeter.
türkiye cumhuriyetinde kadın kıtlığından dolayı en salak kızın bile peşinde en az 20 kişi vardır .kızlarımız gördükelri anormal ilgiden dolayı maalesef kendilerine aşıktırlar ve erkeğe aşık maşık olamazlar.(29 yaşında adamım yüzlerce aşık erkek gördüm inim inim inliyorlardı, bir tane aşık kadın görmedim)
peşlerindeki sürüden dolayı ..................erkeğin,,,,, kızların gözünde hiç bir değeri de yoktur.elimi sallasam ellisi başımı sallasam tellisi nakaratı kızlar için maalesef ve malesef gerçektir.(hayatta bol ve kolay bulunen şeyler değerszidir)
peşlerindeki sürüden dolayı bu durumda güçlü taraf onlardır ...bu yüzden de seni olduğun gibi kabul etmek zorunda değildir kadın. sen onun istediği adam olursan seni "paşa gönlü isterse" kabul eder.yok ben kendim olucam ,yok onun istediği adamı oynayamam dersen kız da o kadar çok alternatifi varken senin mızmızlığını çekmez ,bunu ben mi pışpışlicam der,,,,ve sana kibarca bir süre görüşmeyelim der. bunun türkçesi ise "neame yapma ulan,bas git! "tir...........kızın istediği adamı oynamazsan hoşlandığın kızı gözünün önünde kronun biri alır götürür arkasından bakakalırsın..erkeğin seçebilmesi için kenan imirzalıoğlu, tarkan falan olması lazım..var içinizde öyle bir babayiğit.
-
vayy be,, bizler neymişiz böyle...!
Aslında yazdıklarınızın çoğu (özellikle Raflar'ın yazdığı) doğru..
Bir bayan olarak, bende hemcinslerimin yaptığı (-ki bizzat şahit oldum) doğru hareketler değil.. Ama dediğiniz gibi bu tip hareketleri (yani küçük dünyaları ben yarattım psikolojisi) genelde, akıl çağı henüz gelişmemiş tipler uyguluyor. İnanın belli bir yaştan sonra, insan sadece güvenebileceği ,saygı duyacağı ve saygı göreceği birisini arıyor..
Ben ne aşka ne de sevigiye inanırım. Benim için aslolan SAYGIDIR ve insanın KENDİNİ YAŞAMASIDIR.
Gerisi yalan...
-
raflar adlı üyeden alıntı
kadınların söyledikelrinin %90 ı tuzaktır...ağır adam seviyoruz derler ama ortamda en yılışığını en soytarısını en zamparasını seçerler çünkü gençken aradıkları tek şey heyecan ve eğlencedir. gençken huzur aramazlar ve ağır adamdan 3 dakkada sıkılırlar. onu bi geçin.
bizdeki koruma kollama içgüdüsü onlarda yoktur. sadist ruhludurlar.gücü eline geçirince ezeler..iş yaşamındaki bayan şeflerin halini görüyosunuz..duygusal yaşamda da öyledirler.... tatlı tatlı naz falan yapmazlar. adamın gerçekten hoşlandığını anlamışlarsa bunu zaaf olarak görürler ve sürüm sürüm süründürürler..adamın duyguları olabilceği gerçeğini de hiç urmusamazlar . çünkü onların tüm yaşamı tamamen kendi egolarının tatmini üzerine kurulmuşur.hoşlanan adamı da manevi olarak güçsüz bulduklarından o adamı da eanında elerler..herzaman tercihelri kendilerini fazla sallamayan zamparalardır.
Hepimiz anacızdır ve hepizmiz güvenilirzdir aslında ama işte bu tamemen karşımızdaki insanla alakalıdır derler böyle diyerek ne kadar yanardöner ve güvenilmez olduklarını itiraf etmişlerdir.bir insan kişiye göre değişmez. neyse odur.
hayatın sorumluluğunu her zaman olduğu gibi erkeğe kitlerler.ya ben çok kaprisliyim bu adam bu ilişide yıpranıyo mu diye hiç de umrusamazlar. dünya onların çevresinde dönüyordur çünkü.akıllı erkek de hiç işelrine gelmez. çünkü foyları ortaya çıkar güdemezler. odun damgası yapıştırır gönderirler.
erkek güven vermeli derler bu külliyen yalandır.güvenilir adamı basit bulurlar. çantada keklik olarak görürler. hiç bir zorluğu ve ürkütücülüğü olmadığından onlardan korkmazlar ve güvenilir adam heyecan duygularına hitap etmez.çok da sıkıcı gelir.
fırlama zamparalar her zaman daha ürkütücü eğlenceli ve zordur.bunlara rahat battığı için zamparalar heyecan ve mazoşizm duygularına hitap eder .zamparalara bu yüzden allah gibi taparlar.
allahhhhh allahhhhhh! bunlar ne böle, ne sözler bunlar, ne cümleler!
anlaşılan sen baya yara almışsın ya da baya yara alana rastlamışsın! olmaz böle şey ya baya doluymuşsun! ama lütfen bayanlarda insan dimi ama bu kadar da suçlanmaz ki, ben hiç yazımda erkekleri suçlamışmıyım oysa sizinde suçlanacak çok yönünüz, kötülenecek çok huyunuz var, lütfen biraz politik olalım arkadaşım! Anladım sinirlisin, anladım çokda dolusun ama böle yapma!
herkes kendi hayatını yaşar, ve herşey kişiye göre değişir adam olana adam gibi davranılır, adam olmayana hakettiği gibi!
neyse her bayan hakkında aynı önyargılı düşüncelere sahip olmamanı diler, güzel ilişkiler temenni ederim her alanda...
-
bedenenyanlış ruhendoğru adlı üyeden alıntı
herşey kişiye göre değişir adam olana adam gibi davranılır, adam olmayana hakettiği gibi!
ya ben hayatta bir cizginiz yok,,, iki yuzlu ve guvenilmezsiniz yaziyorum . her yazdiginla bunu dogruluyosun.ya arkadasim dalaşmicam diyorum ama dayanamicam. senin nickin bile iki yuzluluk uzerine kurulu.neşeli yani.
kazik yemissin demissin. tabi yedim. her erkeğin bir salak asik ediz hun donemi vardir...........bak sana ne dicem.........deli petro zamanina kadar rusya savaslarda hep yenilmis. deli petro car olmus, ''sorun degil yenile yenile yenmeyi ogrenicez " demis.benim yasamim da oyle. herkes gibi yenile yenile yenmeyi ogrendik. kralini tanimam.
niye politik olalim arkadasim,hayatınız politik davranma uzerine kurulu. yalan uzerine kurulu. bıkmadiniz mi politik davranmaktan.bari surda samimi olun da bi politik olmayın. yazdiklarimin hepsi doğru, isine gelmedi topu taca atıyosun sen.
hiç aaaa uuuu yapmayin, kadin gencken cok ilgi görür sevgi ihtiyacı yoktur; heyecan ve eğlence arar, mehmet ali erbillerle cikar, 35 den sonra ilgi 18 liklere kayinca egosu sarasilir, ilgi ihtiyaci duyar,bakıyor ki papuç pahalı,,, erkeklere köpek muamelesi yapmaktan vazgeçer, mecburen insan gibi davranmaya baslar.huzur ve güven aramaya başlar.işte 30 yaslarindan sonra da saftorik ediz hunlarla çıkarlar.
bize gecken kasar evlenirken bakire ariyosunz diye çamur atmalari da bu yuzdendir.
-
Anaaa bi kız konusu bu kadar tartısılırmı.Her ınsan farklılık gosterır,her kadına aynı damgayı vuramssınkı,kimisi pis ruhludur,kimisi iyi huyludur.kimisi agır abiden,kimisi normalden,kimiside yumusaklardan hoslanır.Yane bırakında insanlar kendileri karar versin kim nasıl,neymiş yaşadıkça öğrensinler
-
Gokhan2433 adlı üyeden alıntı
Anaaa bi kız konusu bu kadar tartısılırmı.Her ınsan farklılık gosterır,her kadına aynı damgayı vuramssınkı,kimisi pis ruhludur,kimisi iyi huyludur.kimisi agır abiden,kimisi normalden,kimiside yumusaklardan hoslanır.Yane bırakında insanlar kendileri karar versin kim nasıl,neymiş yaşadıkça öğrensinler
yumuşak mı azuhahaha
ya bunlar neden hoşlandıkları belli değil o anki ruh durumu hava şartları maddi durumlar vs.
salla ya hayata iki bacak arasından bakmayalım
-
[QUOTE=raflar;452124] iki yuzlu ve senin nickin bile iki yuzluluk uzerine kurulu.neşeli yani.
sadece gülüyorum... gerek yok bu kadar gerginliğe ya! bu nicki bile ciddiye alıp burdan insan analizi yapıosan daha başka hiç bişey diemiorum sana!
-
ah ah slient kankam gitti bedenen doğru ruhen yanlış gelmiş
-
Yine olay kadınsın, erkeksine dönüyor.Bu topic kitlenirrr,gerilim yartmayın
-
KADIN VAR; Vişneye benzer,kaynat ve tabak tabak ye.
KADIN VAR; Armuda benzer,herkese düşmez.
KADIN VAR; Greyfurta benzer,sıkarsın suyu çıkmaz.
KADIN VAR; Keçiboynuzuna benzer,ömür boyu kemir dur.
KADIN VAR; Kestaneye benzer, sadece kışın yenir.
KADIN VAR; İncire benzer, yaz kış yenir.
KADIN VAR; Kavuna benzer, mutlaka koklamak gerekir.
KADIN VAR; Muza benzer, hemen soymak gerekir.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
SAKAL adlı üyeden alıntı
KADIN VAR; Vişneye benzer,kaynat ve tabak tabak ye.
KADIN VAR; Armuda benzer,herkese düşmez.
KADIN VAR; Greyfurta benzer,sıkarsın suyu çıkmaz.
KADIN VAR; Keçiboynuzuna benzer,ömür boyu kemir dur.
KADIN VAR; Kestaneye benzer, sadece kışın yenir.
KADIN VAR; İncire benzer, yaz kış yenir.
KADIN VAR; Kavuna benzer, mutlaka koklamak gerekir.
KADIN VAR; Muza benzer, hemen soymak gerekir.
SON NOKTA DİYE BUNA DERİM
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler