kroyum emme para bende-batsın bu dünya (paralar krolardaysa batsın bu dünya)
kroyum emme para bende-batsın bu dünya (paralar krolardaysa batsın bu dünya)
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
kroyum emme para bende : kroyum emme silah taşımıyorum
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
kroyum emme silah taşımıyorum- kalem kılıçtan keskindir
benim kelime arada kaynadı gitti "batsın bu dünya"dedim
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
(haklısın grçekten senin kelime kaynamış, sırayı bi şekle sokayım dedim)
teşekkür ederim karmacoma- hiç bişey edemezsin (sadece çağrıştırma üstüne alınma)
May The Force Be With You
hiç bişey edemezsin - açtırma şimdi bayramlık ağzımı...
açtırma şimdi bayramlık ağzımı : KuRŞuN KaLeM
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
altın kalem-altın portakal.........
GKN MOTORS
gümüş salatalık - soğuk cacık
Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.
gümüş salatalık-koktu be........
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
koktu be........-yanında pilav iyi gider
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
(yine atlama olmuş ya)
soğuk cacık- karnıyarık .
May The Force Be With You
karnı yarık-imam bayıldı
25 dakkadırda baygın
GKN MOTORS
imam bayıldı-ambulans çagıralım
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)