gece + ok
gece + ok
ok . . . . tay
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
tay----şeker
şeker . . . . bayram
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
bayram - deli
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
deli --> Dumrul
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
dumrul-->hikaye
hikaye----> kırmızı başlıklı kız
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
kırmızı başlıklı kız - elma
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
elma...armut
armut --- ampul
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
armut --> kel Mahmut
uuu bu ne hız
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
kel mahmut ----- kim
BYZ ARABALI ÇOCUK...
kim . . . . morning
morning --> ตอนเย็น
ตอนเย็น --- bilmiyorum
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
bilmiyorum + ne zaman öleceğim
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
ne zaman öleceğim ----> Kim bilir ?
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
Kim bilir ? +kibariye
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
kibariye ---- sarışın
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)