hayvaneşek....uzun eşek
hayvaneşek....uzun eşek
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
uzun eşşek - yastık
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
yastık - uyku
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
uyku-->ninni
ninni +bebek
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
mama . . . . miya
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
mama . . . . miya +abba
abba --> baba
baba...Oğul
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
oğul = sevinç
sevinç ----> gözyaşı
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
gözyaşı . . . . timsah
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
timsah-bursaspor
::sapkaa::[COLOR="Red"][COLOR="Red"]Rodeo (Biri beni durdursun)[/COLOR]!!![/COLOR] ::sapkaa::
bursaspor - mususi
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
mususi + AİDS
aids . . . . adidas
ayakkabı -----> terlik
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
terlik--POLARİS
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)