bayan kuş . . . . baba push http://
bayan kuş . . . . baba push http://
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
baba bush - monica levinsky :D
monica --> Mavi elbise
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
MAVİ-deniz ELBİSE-kıyafet
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
kıyafet --> İnkılap
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
İnkılap ---> Atatürk
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
ATATÜRK- saygı
saygı ; kütüphane
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kütüphane - sessiz
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
sessiz . . . . kuzular
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
kuzular --> çevirme
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
çevirme - redline
redline -- bilgisayar oyunu
bilgisayar oyunu - pes 2011
pes 2011+futbol
futbol -- hagi
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
hagi --> muhterem
muhterem ---> Bakkal Hüseyin
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
bakkal hüseyin . . . . çoban sülü
çoban sülü --> banker bilo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)