para-->yonga
para-->yonga
yonga-talaş
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
talaş -->marangoz
marangoz + dayım
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
dayım - memur
memur --> sendika
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
sendika - menfaat
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
menfaat+ yavaş at
yavaş at - midilli
Moped > Mondial 150 Zat > Kanuni Windy S 150 > Kymco Agility 125 > TVS Apache RTR > Yamaha Ybr 125 ESD
midilli-->minyatür
minyatür - mini kale
mini kale + ukale
ukale - çanakkale
Moped > Mondial 150 Zat > Kanuni Windy S 150 > Kymco Agility 125 > TVS Apache RTR > Yamaha Ybr 125 ESD
ukale . . . . kalender
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
kalender-->takvim
takvim . . . . pirelli
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
pirelli-->yaramaz
yaramaz . . . . yarasa http://
yarasa -- baykuş
baykuş+bayan kuş [/url]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)