Çok merak iyi değildir -adamın başına ne gelirse ya merak.....
Çok merak iyi değildir -adamın başına ne gelirse ya merak.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
merak..+ kaf dağı
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
Kaf dağı - esrarengiz..
esrarengiz ; Paranomal Activity (Güzel Film)
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Paranomal Activity+ cin
cin---Eti.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Eskişehir . . . . lüle taşı
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
lüle taşı---tesbih
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Tesbih - ibadet
ibadet_Cübbeli ahmet
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Cübbeli ahmet -- mason
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
mason+ çoban sülü
sülü çoban . . . . köpek kangal
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
sucuk=ekmek
ekmek . . . . balık
balık-offfff olsada yesem
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
olsada yesem+ fırın kebab
Fırın Kebap . . . . Asmali Konak
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)