izlanda --tanzanya
izlanda --tanzanya
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
tanzanya --> canavar
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
canavar - millet vekilleri
m.vekilleri . . . . 550
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
550-ahhh eski askerlik...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
ahhh eski askerlik --> içtima
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
içtima - tekmil
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
- tekmil + dayak
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
Dikkayt --- tir-tir-tir-tir ''lütfen hızlı birşekilde tekrar ediniz''
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
tir-tir-tir-tir --> long vehicle
long vehicle+ uzun ve geniş
uzun ve geniş --- tövbe tövbeee
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
tövbe tövbeee +estağfirullah
estağfirullah-utandırmayın lan beni
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
utandırmayın lan beni - Fatmagülün Suçu ne?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
şuçu ne? . . . . yelkovan
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
yelkovan - rüzgar
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
rüzgar --- bu oyunun sonunu merak ediyorum
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
bu oyunun sonunu merak ediyorum - Çok merak iyi değildir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)