Manyak - musti :D
Manyak - musti :D
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
Musti>>>Şair
Ayrılık...
İlk başta bi gevşeme oluyor bir rahatlık dünya varmış diyorsun..Ayrılığın asıl acısı sonra çıkıyor...Ertesi sabah ağlamaklı kalkıyorsun...Bütün gün aklın hep meşgul yanıyor içinde bişeyler adını bilmediğin koymak istemediğin gururuna yediremediğin düşünmek istemedikçe düşündüğün .. Akşama doğru bi düşünce nerde ne yaptım özür dilesem gelirmi konuşsam dinler mi acaba konuşmak ister mi yok ya diyorsun gene gurur yapıyorsun gece oluyor uyku tutmuyor kendi kendine konuşuyorsun içinde var bişeyler arayıp haykırmak istiyorsun ona o olmasada birisine bir dosta sağa dön sola dön sabah ediyorsun gözler kan çanağı harap bitkin bir beden..Sabah bakıyorsun tele günaydın aşkım yazan var mı diye.... İşten aştan kesiliyorsun bakışların anlamsız manasız gün geçiyor gene akşamı buluyor geceyi buluyor birilerini arıyorsun dert yakınmak için ..Odalar dar geliyor duramıyorsun dostların arkadaşlarını yabancı görüyorsun hayattan slmı sabahı kesiyorsun ..Boş sokaklarda hüzünlü bir ayrılık şarkısı ile dost olup yürüyorsun ağlamaklı kendinle konuşurcasına...Allahım canımı al diyorsun bitsin bu ızdırap diyorsun kafanı vurup parçalamak istiyorsun düşünmemek için..İçinde hep bir umut oluyor dönecek eminim diye ..Bak işte telefonun çalıyor acaba o mu diyorsun yabancı bir numara bir heyecanla alo diyorsun yok ses farklı kırılıyor sesin heyecanın..Eski smslere bakıyorsun hatta nefret ediyorsun o sokakta yürümekten beraber yürümüştünüz çünkü..Bak o şarkı çalıyor kapatın şu müziği diye bağırasın geliyor .Onu anlatıyorsun arkadaşlarına boğazın düğüm sesin kırık belkide ağlıyorsun ..Kulağında bir ses onun sesi yankılanıyor hep...Bir umut gelecek diye...Gelmiyor umutlar tükeniyor soğuyorsun..Geçiyor beee koçum geçiyor hayata onlamı geldin ki onla biteceksin...Ve gün geliyor bu hallerine gülüyorsun bir anı olarak kalıyor....En önemlisi tecrübe olarak kalması..
Ayrılık>>Acısı geçmez Be abi
Bengüüüüüü - sanırım musti kayışı kopardı
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
sanırım musti kayışı kopardı ------- o hep öyle galiba
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
O hep öyle galiba>>>hep hep
Hep bengüüüüüü ------- La hevla vellaaa
bengü>>>2 Çileğe güldüler.. :D
Hacu hemşo sayılırız be gelirim 3 haftaya doğru yanına>>Netcen sen burda yaww,Bengüyümü arıonda bulamıon
O ne yaa Ben yazmadım öle bişe :D
Ben yazmadım öle bişe : Babaanne
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Babaanne --- kızdı
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Kızdı>>>oğlan oldu
oğlan oldu ------büyüyecek erkek olacak
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)