stop...burda objektifler arası bakmalısın resmi çekince
stop...burda objektifler arası bakmalısın resmi çekince
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
burda objektifler arası bakmalısın resmi çekilince-----------kutup ayılarının nesli tükenmesin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
kutup ayılarının nesli tükenmesin : panter Emel
panter emel------- oturan boga
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
oturan boga : çok tembel bi boğaymış
çok tembel bir boğaymış : topiği canlandırayım dedim
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
topiği canlandırayım dedim :: canlan bre topik
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
canlan bre topik : Altar ın oğlu Tarkan
Altar ın oğlu Tarkan : BoLuBeYi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bolubeyi: kim takar seni?
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
kim takar seni? : silah
silah: delikli demir
delikli demir : icat oldu mertlik bozuldu
dragstar. -sago hastasımısın imzan güzelmiş
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
İcat OLDu Mertlik BozuLDu ; Ardeşen Silah Sanayii ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ardeşen Silah Sanayii: can yakmak pahasınamı icad oldu barut???
can yakmak pahasınamı icad oldu barut??? ---- Namus
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
namus:tecavüzcü çoşkun
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
t.c. - banu alkan
banu alkan : AfroBiT
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
AfroBiT: nereni nereni sen seç delik deşik edeyim
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)