Senın kulbastın daha iyi olur bence : Sapık dadandı yaa
Senın kulbastın daha iyi olur bence : Sapık dadandı yaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
senın kulbastın daha iyi olur bence: kül yutmaz..
Kül yutmaz : Hafize Ana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hafize Ana: kel mahmut..
(yine bir kısır döngüye mi giriyoruz ne)
kel mahmut..(yine bir kısır döngüye mi giriyoruz ne) -Gülben Ergen... (biri kısırdöngü mü dedi?)
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Gülben Ergen...:dadı..
dadı - Kadı ...........................
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Kadı- kadın
25
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
kadın - Şarap ----------------
Şarap: gülben ergen..
gülben ergen - Zeyna ( Böyle bi döngüme zde vardı değilmi hemşo?)
Zeyna- zeyno
.....
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
zeyno - slaven bilic
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
slaven bilic - Yüzyılın hüsranını yaşayan adam (cez hayırdır aşık mı oldun yoksa? )
Yüzyılın hüsranını yaşayan adam (cez hayırdır aşık mı oldun yoksa? - yok ya.. begenmekle asik olmak ayrı seyler
yok ya.. begenmekle asik olmak ayrı seyler - Yalancıııı ( Beğenen insan sağdan soldan resim toplamaz benim bildiğim.)
Yalancıııı - her güzele asik olsak.. ohooo... (kiskanmayalim:D)
her güzele asik olsak.. ohooo... (kiskanmayalim:D) : önemli olan öbür taraftaki sınaw
önemli olan öbür taraftaki sınaw - Michelle Ryan (Kıskanırım ben)
önemli olan öbür taraftaki sınaw - onemli olan sağlık
Michelle Ryan - super güzel (bak ben kıskanıyo muyum?)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)