Bilemem abi : hoşt köpek hoşt her kuşun eti yenmez
Bilemem abi : hoşt köpek hoşt her kuşun eti yenmez
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Hoşt köpek Hoşt her kuşun eti yenmez : Bıldırcın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
banu alkan?neremi neremi? 2 kat.teras : gözünü...neden ?? bana bi göz lazım..eger seninle konustugumu nuri baba duyarsa gözümü oyar sen benim tezgahıma nasıl karısırsın diye
gözünü...neden ?? bana bi göz lazım..eger seninle konustugumu nuri baba duyarsa gözümü oyar sen benim tezgahıma nasıl karısırsın diye : bu kadar uzun yazma mrlc e çevirdiniz topici
bu kadar uzun yazma mrlc e çevirdiniz topici - Haklısın....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Haklısın.... : uzun yazmayın üleeeeyyyynnnnnn
uzun yazmayın üleeeeyyyynnnnnn - Amaniiiiiin!.........
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Amaniiiiiin!......... : ben çamur şewkett (ciddiyim)
ben çamur şewkett (ciddiyim) -Yani?...
Yani?... adım bu kardaş .................................................. .................................................. ........
adım bu kardaş : çamur şevket yerleri batırma yeni paspasladık..
çamur şevket yerleri batırma yeni paspasladık.. : duydum ki mikropları temizliyormuşsun..benim içinde bir iki mikrobu temizlesene hahahaha ( kötü gülüşü ) ( klima reklamı )
duydum ki mikropları temizliyormuşsun..benim içinde bir iki mikrobu temizlesene hahahaha : keL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
MaHMuT : Hababam Sınıfı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hababam Sınıfı : hayvanlar kaça ayrılır yavrucum?
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
hayvanlar kaça ayrılır yavrucum? : benim yahnim daha lezzetLi oLur..
benim yahnim daha lezzetLi oLur..---senın kulbastın daha iyi olur bence
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)