einstein - E=mc2 -------------------------------------
einstein - E=mc2 -------------------------------------
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
E=mc2 ------------------------------------- : buyur benim
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
buyur benim = gaffur .
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
gaffur . -- Sen beni beğenmiyormusun?....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
-- Sen beni beğenmiyormusun?....--avrupa yakası:D
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
Avrupa Yakası : Mistır DörtnaL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tanımıyorum : Monitör ....................
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Monitör - Hdtv --------------
Hdtv -------------- bunların elcidi leri var bide
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
bunların elcidi leri var bide - Japonlar yapıyor abiii.....
Japonlar yapıyor abiii..... : abi senin avatardaki ne malı
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
made in ufo... = (hayır)Made in Mars
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
made in mars - yakında çinliler bunu da yapar..... ( Yok yafuuu galaksi dışından özel getirttim bunu)
yakında çinliler bunu da yapar..... : şüphen olmasın valla bunu okudularsa yapmaya baslamıslardır...
şüphen olmasın valla bunu okudularsa yapmaya baslamıslardır.. - Kasayı aynen yapar içine de 150cc motor koyarlar....
Kasayı aynen yapar içine de 150cc motor koyarlar.... -- ama yemezler
onunla uzaya gitsen kalırsın orda - İllaki vardır bi mondial servisi....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)