babasını napiim ben bana annesi lazımdı... - ana baba gunu olmus her taraf.. almanya da yenmis, lanetler kudursun!
babasını napiim ben bana annesi lazımdı... - ana baba gunu olmus her taraf.. almanya da yenmis, lanetler kudursun!
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
ana baba gunu olmus her taraf.. almanya da yenmis, lanetler kudursun! : pff msn de de kimse kalmadııı...
msn de de kimse kalmadı : yemek yiyeyim bari bekar adam = aç adam
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
yemek yiyeyim bari bekar adam = aç adam =Ögrenci
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
otobüslerde indirim var diye ögrenciyim = motorum var dıye ogrencıyım
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
öyle saçma şey mi olur laaa = bana motoru okula gıdıyorum dıe aldılar (uzakta bıraz)
bana motoru okula gıdıyorum dıe aldılar (uzakta bıraz) : yalanın vergisi yok nası olsa
yalanın vergisi yok nası olsa = olupta devlete odeseydık benzın fıyatlarında dusme olurdu bence
olupta devlete odeseydık benzın fıyatlarında dusme olurdu bence : bence olmazdıı...
bence olmazdıı... = nese ya ben bırakıyorum bu oyunu mesaj sayımı cogaltıyor artık bundan sonra murat abımı ıdol alcam
nese ya ben bırakıyorum bu oyunu mesaj sayımı cogaltıyor artık bundan sonra murat abımı ıdol alcam : buraya yazdıgın msj lar sayılmıyor ki..konu dışı çünkü burası....
Olsun bır daha yazmıycam .
Olsun bır daha yazmıycam . : iyi sen bilirsinn...benim de idolum var hem hıh...
iyi sen bilirsinn...benim de idolum var hem hıh... : PıH
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
PıH : Kılıf
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
KıLıF : ATMaCa 53 .........................
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
oooo bi aralar lakabımdı - einstein
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)