baytar = gam tozu ve Dünyanın ninnisi
baytar = gam tozu ve Dünyanın ninnisi
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
gam tozu ve Dünyanın ninnisi - soldan kaptır geL sağda çaLışma var :D
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
hülya avşar...= mavi mavi mas mavi gözleri boncuk mavı bır gordum asık oldum o kımın yarı
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
mavi mavi mas mavi gözleri boncuk mavı bır gordum asık oldum o kımın yarı : ibrahim babamızın...
ibrahim babamız : Bülent ablamızzz
sen kal aşk ben giderim buralardan
Bülent ablamızzz - korku , gerilim , dehşet , vahşet
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Allah gece gostermesın = gosterırsede yanımızda kımse olmasın
gosterırsede yanımızda kımse olmasın : yoo olsun yoksa daha cok korkarızz...
yoo olsun yoksa daha cok korkarızz...= ya altına ısersen o zamanda olmasını ıstermısın olm sen gıtmıomuydun
ya altına ısersen o zamanda olmasını ıstermısın olm sen gıtmıomuydun - Msn
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
msn : kızlarrr gittim..çoktaan...az kalsın bayılıyodum beaa... adam içine anason katmış kapiçino'nun içine
kızlarrr : kız evi naz evi
kız evi naz evi -- Vazgeeeeeeeeeeç......
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
aslında annesi daha güzelll- anasına bak kızını al
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
banane banane ben annesini istiyomm... = annesi ölmüş babasını versek
annesi ölmüş babasını versek : babasını napiim ben bana annesi lazımdı...
sizleri yengenizin annesi için 1 saatlik saygı duruşuna çağırıyorum..
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)