Amin : Kız senin uykun yok mu walla ben yatmaya gidiyorum yarın HUKUK sınawım war
Amin : Kız senin uykun yok mu walla ben yatmaya gidiyorum yarın HUKUK sınawım war
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kız senin uykun yok mu walla ben yatmaya gidiyorum yarın HUKUK sınawım war - benim sinavlarim bitti ozgürüm:D zuppaaaaaa.... (sana kolay gele)
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
benim sinavlarim bitti ozgürüm:D zuppaaaaaa.... (sana kolay gele) -- Ee şimdi ne yapceeeeen?.....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Ee şimdi ne papceen ? 12 deki sınawıma çalışıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
12 deki sınawıma çalışıyorum : bıırak sınavı haydi simit satmaya..
Bırak sınavı haydi simit satmaya : Bizden geçti o günler , Yaşlandık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bizden geçti o günler , Yaşlandık : yaff burası aynı msn gbi olmuşş millet aklına geleni yazıyor değil msn gbi konusuyorr...
ama bölesi daha güzel
yaff burası aynı msn gbi olmuşş millet aklına geleni yazıyor değil msn gbi konusuyorr...ama bölesi daha güzel : Klavye
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
fare = mouse
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
miki = en sevdıgım cızgı fılmlerden bır tanesı
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
en sevdıgım cızgı fılmlerden bır tanesı : temel reis
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
safinaz : ıspanak ufff olsada yisek..
elinin körünü ye -- Terbiye buraya gel evladım....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
o bana derken iyi oluyo ama --- Terbiye ona da git evladım....
Terbiye ona da git evladım: terbiyeli enes çorbası....yimek selbes..
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)