anlamadım...= ne tesaduf bende
anlamadım...= ne tesaduf bende
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
durun siz evlenemezsiniz : Krdeş miyiz yoksam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Krdeş miyiz yoksam = yok teyze oglusunuz sız
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
yok teyze oğlusunuz siz : Amigo Fıstık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Amigo Fıstık : olsun bi ilki gerçekleştirelim ve ewlenelim aşkım ..
olsun bi ilki gerçekleştirelim ve ewlenelim aşkım .. = Allah bir yastıkda kocatsın
Allah bir yastıkda kocatsın : amin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Amin : Bana da bir 600 RR nassibeyle inşallah
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bana da bir 600 RR nassibeyle inşallah : allah herkesin önlüne göre versin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
allah herkesin önlüne göre versin : pc nin başında böyle zaman öldüreceğinize kalkın 2 rekat namaz kılın...o zaman olur belki..
pc nin başında böyle zaman öldüreceğinize kalkın 2 rekat namaz kılın...o zaman olur belki.. : Allah bilir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Allah bilir : yaradan mevlam..
Yaradan Mevlam : Atatürk İlkeleri
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Atatürk İlkeleri - dedem..........................
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
dedem - Kebap ----------------------
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
dedem : Senin deden kim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Senin deden kim - benim dedem ogretmendi.. Atatürk'e benzerdi. mavi gozlu sarisin, gür kaşliydi. yuz hatlari da Atatürk'e benzerdi.. yakişiklimdi:((((((((
benim dedem ogretmendi.. atatürk'e benzerdi. mavi gozlu sarisin, gür kaşliydi. yuz hatlari da Atatürk'e benzerdi.. yakişiklimdi:(((((((( Mekanı cennet olsun...
[B]Motosiklet haritadaki iki nokta arasına anlam katan bir makinedir !!! [/B]
Mekanı cennet olsun - amin
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)