burda silah patlamadı. ama simdi ne guzeldir etraf spor ya.. güzellik.. : diken üstündeyim ama...pc de tam camın kenarında...keşke kaplumbağa olsaydım..direk sokardım kafamı içeri
burda silah patlamadı. ama simdi ne guzeldir etraf spor ya.. güzellik.. : diken üstündeyim ama...pc de tam camın kenarında...keşke kaplumbağa olsaydım..direk sokardım kafamı içeri
diken üstündeyim ama...pc de tam camın kenarında...keşke kaplumbağa olsaydım..direk sokardım kafamı içeri = yenı aldıgın kaskın ıcıne sok
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
yenı aldıgın kaskın ıcıne sok - karpuzla kapat
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
karpuzla kapat: greyfurt kask lı kedi fotosu..
greyfurt kask lı kedi fotosu.. : bişe anladıysam arap oliim
( yeni aldığım kask çin çan çon..ayrıca içide plastik kokuyo ıyy hem ben onu odama süs olsn diye aldım..)
bişe anladıysam arap oliim: Çekler de ne olduğunu anlamadı
[B]Motosiklet haritadaki iki nokta arasına anlam katan bir makinedir !!! [/B]
Çekler de ne olduğunu anlamadı : güzel bağladın dostum tebrık ederim..
güzel bağladın dostum tebrık ederim..: Bağlamamın telleri severim ben kelleri
[B]Motosiklet haritadaki iki nokta arasına anlam katan bir makinedir !!! [/B]
Bağlamamın telleri severim ben kelleri : kel mahmut kopya yutmaz...!
kel mahmut kopya yutmaz. - Kopya yutmayan hoca olmaz...
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Kopya yutmayan hoca olmaz... : yutturmayı bilecen bak bana şaşı hocanın dersinde bile kopya çekiyorum..
yutturmayı bilecen bak bana şaşı hocanın dersinde bile kopya çekiyorum.. = Sana sonra sagonun bır sarkısını yolluycam onu dınle
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Sana sonra sagonun bır sarkısını yolluycam onu dınle - Al gülüm ver gülüm...
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Al gülüm ver gülüm... : ticaret
( ben zaten sagocuyum vardır bende kesin adı ne ?? )
Ticaret=aklı calısan adamın yaptıgı ıs
adını tam hatırlamıyorum ama sozlerı var aklımda
kopya çekerek alınan notla bi bok olmaz..Önüne hedefi koymadıkça amaca tez varılamaz..Hurafelerle yola çıkanlar köprü sonuna ulaşamaz..Akacak olan kan ilelebet damarda durmaz..Sapına kadar erkek te olsan kadına el kalkmaz.
aklı calısan adamın yaptıgı ıs : benim gibilerin...
sözler tanıdık geldi ama pek çıkaramadım...
benim gibilerin : senin gibileri bilirim ...
şarkı sözleri banada tanıdık geldi ama sagoya hiç benzetemedim..
senin gibileri bilirim ... : tekdişi kalmış canafar
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
tekdişi kalmış canafar : marş dişlisi kırılmış motor..
marş dişlisi kırılmış motor - bela
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)