Çoook zaman önce.... = bir zaman anaokulluyduk
Çoook zaman önce.... = bir zaman anaokulluyduk
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
bir zaman anaokulluyduk -- Daha da önce vitamindik......
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Daha da önce vitamindik - şimdi bir efsaneyiz
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
şimdi bir efsaneyiz - Teşrif edebilmek.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Teşrif edebilmek.: ee nihayet..
ee nihayet - öörencimisle uyuduk beah. sinavdi, sınav ertesiydi.. biz de bittik.. atv mac veriyo mu ya? uydu da tam atv yi silacek zaman buldu:( izleyemiyorum:(
öörencimisle uyuduk beah. sinavdi, sınav ertesiydi.. biz de bittik.. atv mac veriyo mu ya? uydu da tam atv yi silacek zaman buldu:( izleyemiyorum:( -- Maç boyu uydu iptal. Eski antene talim.
Maç boyu uydu iptal. Eski antene talim - lanet olsun dostum ya!!! bu saatte de disari çiksan, her yer doludur:( zuaaa:(((
lanet olsun dostum ya!!! bu saatte de disari çiksan, her yer doludur:( zuaaa:(( : evde kal cıbık antene talim puhaha..
evde kal cıbık antene talim puhaha - sana ne? sen kim oluyosun?
sana ne? sen kim oluyosun? : çok agresifsin bacı biraz dinlen sen..
çok agresifsin bacı biraz dinlen sen.. : agresifim kompleksliyim ama yeri geldiğindede kedi gibiyim (bu arada maç 1-0 çekler önde)
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
agresifim kompleksliyim ama yeri geldiğindede kedi gibiyim (bu arada maç 1-0 çekler önde) - miyav (ya evet:( ben artık yorumlarda bakacam:(...)
möööö : yakala emün abi kaçıyor hayvan maç 2-0 elendik gibi görünüyor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
yakala emün abi kaçıyor hayvan : du bakim gaç hele kenarıya uyuşturucu saplayam..
du bakim gaç hele kenarıya uyuşturucu saplayam.-- Sanırım gol attık dışarıda çığlık çığlığa millet
Sanırım gol attık dışarıda çığlık çığlığa millet - tr 3 - 2 çek cum devre mi oldu n'oldu:(
tr 3 - 2 çek cum devre mi oldu n'oldu:( - Maç bitti. ( Burada silahlar patlıyor cama yaklaşamıyorum)
Maç bitti - burda silah patlamadı. ama simdi ne guzeldir etraf spor ya.. güzellik..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)