çin malı takmasın ama : çinli bi hatun senle çıkmak istese çıkmam demessin tabii..
çin malı takmasın ama : çinli bi hatun senle çıkmak istese çıkmam demessin tabii..
çinli bi hatun senle çıkmak istese çıkmam demessin tabii.. : yok abi yok ben kendısını derslerine adamış masum gayet sakin bir öğrenciyim
yok abi yok ben kendısını derslerine adamış masum gayet sakin bir öğrenciyim = tüm ögrencıler oyledır
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
tüm ögrencıler oyledır : Kimler geldi Kimler geçti
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hey gidi günler heyy : Kazım KOYUNCU
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kazım KOYUNCU = Cehrahpasa
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Cehrahpasa - Hata.....................
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Hata.....................: çok gevezeyim çenemi tutamıyorum..
çok gevezeyim çenemi tutamıyorum..= aynen
aynen: canım zopa atmak istedi birden..
canım zopa atmak istedi birden.. : elim kaşınıyor neden acaba
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
elim kaşınıyor neden acaba: Haydi şimdi bütün eller havaya
[B]Motosiklet haritadaki iki nokta arasına anlam katan bir makinedir !!! [/B]
Haydi şimdi bütün eller havaya = sag eller havaya (06blueragger buraya)
sag eller havaya : Pırlantalar yuvaya
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sağ eller havaya : bilen parmak kaldırsın ( gıcık sınıf öğretmenim smileysi )
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Bilen parmak kaldırsın : Tahtayı sil yavrum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tahtayı sil yavrum : hoca bana böle dese kalk sen sil derim.. nede olsa artık liseliyim ( ne alakaysa )
hoca bana böle dese kalk sen sil derim.. nede olsa artık liseliyim : Bir zamanlar Öyleydik
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bir zamanlar Öyleydik -- Çoook zaman önce....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)