boyyssss -ooooog igrenc - its raining men halaluuuya its raining men yei yei
boyyssss -ooooog igrenc - its raining men halaluuuya its raining men yei yei
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
its raining men halaluuuya its raining men yei yei- I'm an alien, I'm a little alien, I'm an Englishman in New Yoooooorrk..
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
I'm an alien, I'm a little alien, I'm an Englishman in New Yoooooorrk : What do you think about ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
about - absolt
absolt - %40 alkol .
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
levent kırca = olacak o kadar
ağlama değmez hayat..! = ahh bu hayat cekılmez
ahh bu hayat cekılmez
hababam sınıfı - ben sana yandım züftü (züftümüydu o hocanın adı ,yanlış diil dimi)
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ben sana yandım züftü = hele hele yandım zühtü
hele hele yandım zühtü -yandım ali seninki benden kara
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
yandım ali , seninki benden kara -Bbaday (bu adama kitlemeyi seviyorum,pis romen )
Bbaday : BoB MaRLeY .................
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
no woman no cry (şerefsizim bu şarkı çalıyodu winamp'ta) - MP3
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
mp3 - mp5 akrep .
mp5 akrep - Ak-47 Hemide 25 taneeeeeeeeeeee
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Ak-47 Hemide 25 taneeeeeeeeeeee: smith vesson (ama bideneeee)
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)