buda ben oluyorum - yapma kanka yeme beni
buda ben oluyorum - yapma kanka yeme beni
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
gariban sefil hayat = buda ben oluyorum - param olmasın ama hep öğrenci olarak kalayım ne güzel olurya
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
param olmasın ama hep öğrenci olarak kalayım ne güzel olurya = davulun sesı uzaktan hos gelır
davulun sesı uzaktan hos gelır - çalışma hayatına atılınca görürsün davulun sesini
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
çalışma hayatına atılınca görürsün davulun sesini = ınsallah gormem
ınsallah gormem : Maaşallah
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Maşallah = 41 .
the doctor heuheuheuh : ihihihihihihihii
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hihihihihihihii = ?????????????????????
?????????????????? - ulen ne yazılır buraya
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ulen ne yazılır buraya- yapma kanka yeme beni
(Sayfa başında senin sıranı yemişlerdi tekrardan oraya alalım dedim. )
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
yapma kanka yeme beni - ara beni boya beni
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
ara beni boya beni - Hobareeeynnn.....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Hobareeeynnn - Safina !! (25 kere çift hata yapan mazoşist tenisçi)
Safina - Dinara --------------
Dinara - yarın erkekler fianli var
yarın erkekler fianli var - Ööööggg igreenç
yarın erkekler fianli var- boyyssss,ne yazıym başka
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)