Üzüntü ve muz kabuğu yaaaaaaa - oyun
Üzüntü ve muz kabuğu yaaaaaaa - oyun
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
oyun - Ps3 .....................................
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Ps3 - kocaman ekran (25inch)
kocaman ekran - Bide HD olacak ( kiii Dadından yinmez gariii...)
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Bide HD olacak - uykudan yavaş yavaş kapanan göz kapaklarına yenilen Mustafa Ustundag kılıklı üç burunlu şempanzenin içler acısı ağıdıyla yankılanan gok
uykudan yavaş yavaş kapanan göz kapaklarına yenilen Mustafa Ustundag kılıklı üç burunlu şempanzenin içler acısı ağıdıyla yankılanan gok -- Abuksama ( dedikleri bu olsa gerek)
Abuksama - corap söküğünden yapılmış çöple tutturulan buruk göz kapakları
corap söküğünden yapılmış çöple tutturulan buruk göz kapakları -- Uyku ( yafu sen daha burada ne ediyorsun git yat uyu, kendine gelsene... Aaaaa kızacağım ama....)
Uyku - kaşarlı puaça (25tane)
kaşarlı puaça - Sıcak simit....
sıcak simit - ayran (25litre)
ayran (25litre) - tavşan kanı çayy (25 bardak)
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
tavşan kanı çayy - Kahvaltıııı....
Kahvaltıııı - dometes, salatalık, nane yaprakları, yeşil biber, sıcacık simit, beyaz peynir, siyah zeytin, tavşan kanı çay, sabah haberleri
dometes, salatalık, nane yaprakları, yeşil biber, sıcacık simit, beyaz peynir, siyah zeytin, tavşan kanı çay, sabah haberleri - Kuş sütü.........
kuş sütü - pasaklı cevriye
pasaklı cevriye: evet sanırım bu benim
sen kal aşk ben giderim buralardan
evet sanırım bu benim - oorenchi
öğrenci - gariban sefil hayat
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
gariban sefil hayat = buda ben oluyorum
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)