Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
yok ya ne bıseyı olcak sadece 2 cumlede o flımde gecıor benımde hemen aklıma onlar gelıor
Zenciler = petrol kralları
petrol kralları - harem
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
harem = İstanbul'un 2. otogarı
İstanbul'un 2. otogarı : eSENler de war
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eSENler de war -AŞTİ ( Bizimki de bu ne )
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Aşti : Aşçı ..................
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aşçı -- Alçı --------------------------
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
alçı = kartonpıyer .
kartonpıyer - Tadilat &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tadilat - inşaat (25katlı)
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
inşaat - Geç kalmayalım lütfen....
Geç kalmayalım lütfen - toplantı - saz - soz -göbük - haylilililili lilili yar.. hadi hadi hadi hadeeeeeeeeeeeeee....
toplantı - saz - soz -göbük - haylilililili lilili yar.. hadi hadi hadi hadeeeeeeeeeeeeee.... --- Muro ( Kurtlarvadisinde çetonun annesinin taklidini yapışını aklıma getirdin)
Muro - sıfır çağrışım hiç kurtlar vadisi izlemedim
sıfır çağrışım hiç kurtlar vadisi izlemedim - Mustafa Üstündağ (Zamanında uy başuma gelenler dizisinde deli rolüyle kırmış geçirmiş bir şahsiyettir.)
Mustafa Üstündağ - bir gun sonra sahnelecek oyunda oynayacagı deli rolunu otobuste çalışan insan (bi arkadaş)
bir gun sonra sahnelecek oyunda oynayacagı deli rolunu otobuste çalışan insan (bi arkadaş) - Hadi canım!!!....
Hadi canım!!! - Mustafa Üstundağ degil:D benim başka bir arkadaşım:D:D
- ilahi
ilahi - Üzüntü ve muz kabuğu yaaaaaaa... ( Bi an sevindirik neyim oluvermiştim.)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)