sökülen karpuz - Zihni sinir
Kişiye özel not: urcolak abi sen nerelerdesin yafuuu?
sökülen karpuz - Zihni sinir
Kişiye özel not: urcolak abi sen nerelerdesin yafuuu?
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Zihni sinir - piskolog...
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
piskolog... - yiss.. bana lazim
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
bana lazim - Her eve lazııım ( Bizim eve daha fazla lazım. Bana bir tane yetmezzzzzzz_
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Her eve lazııım : Motosiklet.Net T-Shirt ü
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Motosiklet.Net T-Shirt ü - almak istiyorum ondan. nerde bulcam? kimden alcam?
almak istiyorum ondan. nerde bulcam? kimden alcam? : Yöneticilere özelden msj at ben öLe aldım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yöneticilere özelden msj at ben öLe aldım: banada ilazım..
banada ilazım.. - kan lazım (10 yasında bir cocuga 1 unite kan veriyorum yarın umraniye-medikana' da. ilk defa kan verecem. helecannıyım.)
kan lazım (10 yasında bir cocuga 1 unite kan veriyorum yarın umraniye-medikana' da. ilk defa kan verecem. helecannıyım.) -- Yeni üye ( o ufaklık da yakında burada yazmaya başlayacak desene)
Yeni üye : Eskiden beri war
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eskiden beri war : ihtiyar delikanlılar..
ihtiyar delikanlılar.. - dedem
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
dedem : eni boyu bir ........
find yourself
eni boyu bir = Berna
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
berna - naber ? ( aynı harfLerLe oLuştu bi şey akLıma geLmedi )
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
naber : sorma yaa anlatmaya kalsam sabah olur..
sorma yaa anlatmaya kalsam sabah olur = kavga
anne + baba + kutsal ruh üçlüsü - Kilise
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)