hımm akLından bi sayı tut - tuttum
hımm akLından bi sayı tut - tuttum
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
tuttum-salıncak
25 out 25
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
salıncak - ters takla tam halka dizde yara
ters takla tam halka dizde yara : kabiliyet düşmanLığı sayı: 7,8
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
sayı: 7,8 - 3 + 2i tutmustum. yuhuahaha
sayı: 7,8 - 3 + 2i tutmustum. yuhuahaha - oyunun etiğini değiştirme çağrış benne
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
oyunun etiğini değiştirme çağrış benne - dostum, sayı dedin sınırlamadın. kompleks sayı tuttum. kurallara gore oynadım. mızmızlanma
çagrış benne one yaw
hop türkçe katliamı yapmayın
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
oyunun etiğini değiştirme çağrış benne - Gülben Egen
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
oyunun etiğini değiştirme çağrış benne - dostum, sayı dedin sınırlamadın. kompleks sayı tuttum. kurallara gore oynadım. mızmızlanma.
gulben ergen - dadı
güLben ergen - ermeLii mi ermemeLi mii / sisfarsızLık özLemi
( geç kaLan oyun kişisine : heue ben oyun içersinde onu ek atraksion oLarak yaptim :p oyun gidişatını engeLLemedim ki sen oyunbozanLık yapıyosun :(
bide sen hyo 250 * bu mevzu hyo sarı renkLi ve beyLik düzünde oLabilir mi ? )
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
ermeLii mi ermemeLi mii / sisfarsızLık özLemi - bulutsuzluk ozlemine hakaret
(siyah hyo! bi de orda deil. bilmezsin sen daha kucuksun:D)
buLutsuz ozLemine hakaret - buLutsuz ozLemini kuLt kabuL edip baskaLarina sans vermemek ( bknz : aLmora )
hehehe peki abLA
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
buLutsuz ozLemini kuLt kabuL edip baskaLarina sans vermemek ( bknz : aLmora ) - Ben kimin? Neredeyim?
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Ben kimin? Neredeyim? - once suavi pesine raimstain caLAn dj
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
once suavi pesine raimstain caLAn dj - (hııım bir nevi) Gülben Ergen yani
(hııım bir nevi) Gülben Ergen yani - ta kendisi asLindan 2 adet fotokopisi
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
ta kendisi asLindan 2 adet fotokopisi - hııım yani dadı
hııım yani dadı - dadından yinmes o ( huehue başa sarıyoruz angelina jolie ye doğru )
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
dadından yinmes o ( huehue başa sarıyoruz angelina jolie ye doğru ) - Dağ diyeyim konuyu 1 sayfaya alalım
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)