bir anneyi sevmek için bi neden gerekmezzz bence anneler nedensiz sevilmelidir. eğer semek için bir neden arıyorsanız sizi 9 ay karnında taşıyıp sizidünyaya getirdiğ için sevin
bir anneyi sevmek için bi neden gerekmezzz bence anneler nedensiz sevilmelidir. eğer semek için bir neden arıyorsanız sizi 9 ay karnında taşıyıp sizidünyaya getirdiğ için sevin
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Biz gece fosur fosur uyurken kadıncağız o satte kalkıp sahur için elcağızlarıyla patatesli börek yapıyor.
Biz de kalkıp uykulu gözlerle masada ne varsa 15 dakika tarumar edip alelacele dişimizi fırçalayıp yatağa atlıyoruz.
Sofrayı kaldırmasına bile yardım etmeden.....
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Annelerin hakkı ödenmez.
Allah ; bütün annelere , sağlık , sıhhat ve neşeli bir ömür versin....
annelerı sevmek ıcın mılyonlarca sebep cıkar ortaya.
benım için en önemlısı hayatta ömrü yettıkce herkosulda yanımda olan tek kadın olmasıdır
ne yani erkekler sorumluluklarından habersizmi? evdeki arızadan faturalara, genelde ev dışı işlerde erkeklere kalıyo. evdede kadınlara yardım ederse artık mucize yaratık olarak anılır. bu da kadınların işine gelmez tabiii.
bu söylediklerim ev kadınları içindi. çalışan bayanlar konu dışısınız haberiniz olsun.................
bende annemi çok seviyorum... ama çok çalıştığı için diiillll...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
her 2 tarafında hakkını ödeyemeyiz.anne ve babaların çocukları üstünde hakkı çok büyük afla onları kırmamalı elimizden geleninin fazlasını yapmalıyız. onları el üstünde tutmalıyız,asla hiç bir şey AİLEMİZİ 2. plana atmamalı
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)