Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

silentfairy geçici olarak sewis dışı :P

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    ewt arkadaşlar artık dersanem başlayacak o yüzden foruma nadiren giricem öss ye hazırlanıyoruz malum ama inş dokuz eylül üni. türkçe öğretmenliğini kazandıktan sonra yine sık sık gevezelik yaparım mt içinde ben yokken kadın-erkek çatışması olmasın lütfennn kaçırmayayım özlicem sizi
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    biz de seni özliicezz
    Arada kafa dağıtma ihtiyacına girersen gel mutlaka. Bir iki kadın erkek muhabbeti açalım dök içini rahatla sonra doğru dersinin başına
    İyi çalışmalar ve bol şans sınavda

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    ii hadi bakalım umarım istediğin bölümü kazanırsın
    Türkçe de "w" harfi yok. öğretmen adayım.
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı trenox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yani, umarım yoğun çalışma temposu sana şu iğrenç ''çet'' dilini unutturur. Aramıza düzgün Türkçe yazarak dönersin. Kolay gelsin...
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hadi hayırlısı olsun...Umarım istediğin üniversite ve bölümü tutturursun.Ösym sağolsun her yıl öğrencilerin !!kazanmasını!! istediği için zaten çok fazla zorlanmıyacaksındırBende geçen sene dersaneye gittim,kısmet değilmiş olmadı...Açık öğretim yazdım 4 yıllık işletme.Aslında aynı zamanda çalıştığım için sağlam bir üniversite olmadığı sürece doğuya veya herhangi bir ile gitme gibi bir şansım yoktu o yüzden açık öğretim daha uygun oldu(kazanamamış insan avuntusu gibi oldu ama).Bunları anlatmamın sebebi aman ne olur dersaneye gitmekle kalma derslere de sağlam bir şekilde çalış...Sistemin içine iyice ettiler zaten.Bu arada merak ettim hangi dersaneye yazıldın?

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    al bendende o kadar bende üni.ye hazırlanıorum cok sık giremicem beyler bayanlar allah emanet olun kib. allah kaza bela vermesin herkes dikkatli motor kullansın.

Motosikleti
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlısı olsun...Umarım istediğin üniversite ve bölümü tutturursun.Ösym sağolsun her yıl öğrencilerin !!kazanmasını!! istediği için zaten çok fazla zorlanmıyacaksındırBende geçen sene dersaneye gittim,kısmet değilmiş olmadı...Açık öğretim yazdım 4 yıllık işletme.Aslında aynı zamanda çalıştığım için sağlam bir üniversite olmadığı sürece doğuya veya herhangi bir ile gitme gibi bir şansım yoktu o yüzden açık öğretim daha uygun oldu(kazanamamış insan avuntusu gibi oldu ama).Bunları anlatmamın sebebi aman ne olur dersaneye gitmekle kalma derslere de sağlam bir şekilde çalış...Sistemin içine iyice ettiler zaten.Bu arada merak ettim hangi dersaneye yazıldın?
    ewet haklısın ösym tüm iyi niyetiyle(!) hazırlıyor sınavları bakalım ne olucak bu arada final dersanesine gidiyorum.

ya benim Türkçeyle ilgili hiç bir sorunum yok aslında çok çok iyiyimdir bakma böyle yazdığıma msnden kalma el alışkanlığı ama hatırlatmakta fayda görürüm dikkat ediyorsan sadece w harfinin mevcudiyetine değil "Türkçe de" kelimesindeki de ekinin birleşik yazılması gerektiğine de dikkat et
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Final dersanesine dört tane kız arkadaşım gidiyordu.Rehberlik servisinden şikayet etti bir ikisi onun haricinde kötü bir metini duymadım.Birde bana hafta içi öğretim saatleri salakça gelmişti o yüzden oraya yazılmamıştım,bir sabah bi akşam bilmem neSana dersaneni sormam da bu yüzdendi,hemen hemen bütün dersaneler hakkında bilgim mevcut,hatta bütün dersaneler hakkında rapor bile çıkartabilirim(sadece birine gittim ama,bütün lise arkadaşları dersanelere gittiği için)Ben geçen sene kızılay dersanesine gittim(kıbrıs şehitlerinin sonundaki finalin orada)hiç memnun kalmamıştım mesela,bizim de sadece rehberlik servisi iyiydi Gerçi hocalarda kaliteliydi...
    Neyse işte,sana başarılar...Arada bir 5-10 dakika gir nete o kadardan bişey olmaz

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    acaba kim dikkat edecek diye düşünüyodum bende.
    tamam tamam anladım Türkçe biliyon.
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    acaba kim dikkat edecek diye düşünüyodum bende.
    tamam tamam anladım Türkçe biliyon.
    "düşünüyordum" olacak "biliyon" da değil biliyorsun

Konu sahibi sen de çabuk dön

Motosikleti
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu sahibi sen de çabuk dön
    emredersin yanıt sahibi fırsat buldukça gelirim

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı silentfairy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ewt arkadaşlar artık dersanem başlayacak o yüzden foruma nadiren giricem öss ye hazırlanıyoruz malum ama inş dokuz eylül üni. türkçe öğretmenliğini kazandıktan sonra yine sık sık gevezelik yaparım mt içinde ben yokken kadın-erkek çatışması olmasın lütfennn kaçırmayayım özlicem sizi
    rene nerde yahu
    kolay gelsin lam umarım istediğin olur...
    güzelsözler.gif
    ben özleyecem

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    ya.. gunduzleri calisirsin, aksamlari da ugrarsin. "nire gidiyn?" allah allaaah...

gi' mee...
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya.. gunduzleri calisirsin, aksamlari da ugrarsin. "nire gidiyn?" allah allaaah...

gi' mee...
    niyetini bozdurma kızın
    hatta yurda girsin kafasına yapıştırsın kitabı olmadı kafasına bi metalaksam yaparım kitaplar durur sürekli gözünün önün de
    kız bu sene de kazanamasa babası everecek
    slient zor gelirse sorular benim gibi hepsini c yap
    yabancı dil sınavına gir benim gibi üç beş yes no ay lav yu biliyon diye yabancı kal sınavda sorulara
    slient vardı canı sıkılan slient vardı canı sıkılan
    Ders-anem geldi sıkıntı bitti

Motosikleti
    CbR 125 geri sayım...
    Iyi Calismalar

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı silentfairy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu nasıl bir çalışma sitilidir tarzıdır dostlar...Üniversite sınavlarına yaklaşık 152 yıl önceden konsantre olmayı anlayamıyorum...

Tamam senin ataların bir savaş öncesi 2 yıl öncesinden hazırlaklara başlardı...Fetihler öncesi...Genlerin bunu emredebilir...

Fakata bu büyük konsantrasyonun nedeni nedir...Mt.Nete zaten belli aralıklarla yazıyordun...Hani bir Musti81 vakası değilsin...Musti81 den fazla mesaj atsan veya takip etsen hak vereceğim...Ama zaten 3-5 kelime yazarken şimdi ondandamı mahrum olcaz sevgili sistercım...Böyle dünyadan koparak Üniversiteye hazırlık zihninizde yeterince tahribat yapıyor zaten...Sonra Üniversiteye tabiri caizse kırık olarak girip iyice kayışı koparıyorsunuz...

Bknz...Şekil-2/a Khutuck...Şekil-2/b Cezerye nickli üyeler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu nasıl bir çalışma sitilidir tarzıdır dostlar...Üniversite sınavlarına yaklaşık 152 yıl önceden konsantre olmayı anlayamıyorum...

Tamam senin ataların bir savaş öncesi 2 yıl öncesinden hazırlaklara başlardı...Fetihler öncesi...Genlerin bunu emredebilir...

Fakata bu büyük konsantrasyonun nedeni nedir...Mt.Nete zaten belli aralıklarla yazıyordun...Hani bir Musti81 vakası değilsin...Musti81 den fazla mesaj atsan veya takip etsen hak vereceğim...Ama zaten 3-5 kelime yazarken şimdi ondandamı mahrum olcaz sevgili sistercım...Böyle dünyadan koparak Üniversiteye hazırlık zihninizde yeterince tahribat yapıyor zaten...Sonra Üniversiteye tabiri caizse kırık olarak girip iyice kayışı koparıyorsunuz...

Bknz...Şekil-2/a Khutuck...Şekil-2/b Cezerye nickli üyeler...

Mete, insanlar bu yüzden başarılı oluyor. o savaşlar da bu yüzden kazanılmıştır belki de

bence sen de zaman zaman deneyebilirsin
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Şimdiden sana başarılar bende gecen sene dersaneye gittim ama internetten kopamadım malum bu sene bi daha hazırlanıyozama hala netteyim

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Final dersanesine dört tane kız arkadaşım gidiyordu.Rehberlik servisinden şikayet etti bir ikisi onun haricinde kötü bir metini duymadım.Birde bana hafta içi öğretim saatleri salakça gelmişti o yüzden oraya yazılmamıştım,bir sabah bi akşam bilmem neSana dersaneni sormam da bu yüzdendi,hemen hemen bütün dersaneler hakkında bilgim mevcut,hatta bütün dersaneler hakkında rapor bile çıkartabilirim(sadece birine gittim ama,bütün lise arkadaşları dersanelere gittiği için)Ben geçen sene kızılay dersanesine gittim(kıbrıs şehitlerinin sonundaki finalin orada)hiç memnun kalmamıştım mesela,bizim de sadece rehberlik servisi iyiydi Gerçi hocalarda kaliteliydi...
    Neyse işte,sana başarılar...Arada bir 5-10 dakika gir nete o kadardan bişey olmaz
    yav çoğu dershane iyi degilse bu kadar kazanan adam nerden cıkıyor.Bence senin arkadasların dersi dinlemiyor sonra kotu diyodur.(Nerden biliyorum çünkü aynısını bende yapıyordum )

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı crato adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete, insanlar bu yüzden başarılı oluyor. o savaşlar da bu yüzden kazanılmıştır belki de

bence sen de zaman zaman deneyebilirsin

Peki ya başarılı olamayınca bu yenilgi diye adlandırdığımız şeyin altından kalkamayan psikolojiler ne yapsın...1 yılımız yandi diye ben ailemin yüzüne nasıl bakarım diyen genç dimağlar ne yapsın...Bu kadar çalışıp kazanamayan ve kazanıpda istediği tercih çıkmayıp geleceğine karar verdiğinin bilincinde olmayan madem kazandım gideyim bariciler ne yapsın crato...

Bak sen okudun noldu...Başımıza şipşakcı oldun...

(Bilirsin cahal toplumlarda sanat espri konusu olur...)

Konuyla alakasız C.E.Z.A. dan bir alıntı...

Resmedil ve resmol
    kansız rap bu tek yol gördüğüm bu her şey hep rol
    Varsa yoksa petrol
    kaybeder her despot
    Underground da yektik hem efekttik
    renkli dünyamızda yok güneş kaybettik
    Bu hastalıklar epidemik mikropsa diplomalı bir program
    işte problem burada akademik hologram
    Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler
    hadi ordan andımız mı vardı kardı yoldan geçmeyi biz seçmedik
    bu buzlar eriyecektir elbet
    birgün gelir savaşlar aynı tablolarda ağlatır
    diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde
    dağlanır bu gözler barış yalan savaşsa gerçek
    savaşma gerzek anlaşmış herkes
    dayanmış hançer kafanda mavzer
    önünde penzer mezarsa mahzen
    felaketi bir bilsen istemezdin
    erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler