Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

silentfairy geçici olarak sewis dışı :P

REKLAM ALANI
    crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki ya başarılı olamayınca bu yenilgi diye adlandırdığımız şeyin altından kalkamayan psikolojiler ne yapsın...1 yılımız yandi diye ben ailemin yüzüne nasıl bakarım diyen genç dimağlar ne yapsın...Bu kadar çalışıp kazanamayan ve kazanıpda istediği tercih çıkmayıp geleceğine karar verdiğinin bilincinde olmayan madem kazandım gideyim bariciler ne yapsın crato...

Bak sen okudun noldu...Başımıza şipşakcı oldun...

(Bilirsin cahal toplumlarda sanat espri konusu olur...)

valla mete ben genelde dalga geçilmesine aldırış etmem. dalga geçenler de benim bu aldırış etmeme olayıma pek aldırış etmezler. çünkü, bilirler aslında neler diyebilecek potansiyelde olduğumu.

neyse, maalesef ben üniversitede okuyarak fotoğrafçı olmadım. bir yığın rastlantılar vsler eseri tasarımcı oldum, art direktörlük yaptım. sonradan aldığım eğitimler, kurslar vs. ile fotoğrafçılığa başladım. senin şu psikoloji mevhumuna gelecek olursak, diyeceğim şu ki o kadar kasmayıp, kazanamayınca da aynı psikozlara girme ihtimali her daim mevcuttur. iş kişinin kendi içinde biter, ben ne adamlar tanıyorum kazanmış olmasına rağmen aynı psikozları devam ettiren.
    her zaman söylerim, yapmamış olmaya pişman olmaktansa yapmış olmaya pişman olurum daha iyidir. o yüzden şimdiden konsantre olup, sonradan bu kadar pişman olmak keşke daha çok çalışsaymışım demekten daha yeğdir.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Gokhan2433 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav çoğu dershane iyi degilse bu kadar kazanan adam nerden cıkıyor.Bence senin arkadasların dersi dinlemiyor sonra kotu diyodur.(Nerden biliyorum çünkü aynısını bende yapıyordum )
    Ben çoğu dersane iyi değil demedim kiFinalin rehberlik servisinden bir iki arkadaş şikayet etti onun haricinde dersanelerinden memnundular finale giden arkadaşlarım.

Kızılay dersanesinden ben memnun kalmadım çünkü yazın sıcak zamanlarında klimanın yakacağı elektriği düşünüp arada şalteri kapatıp bozuldu yalanı söylerlerdi.Bazende açık açık havanın klima açılacak kadar sıcak olmadığını söylerlerdi ve bir keresinde dayanamayıp tüm sınıfın önünde müdüreyi biraz(hatta sanırım baya) mor ettim,o günden sonra gelmedi zaten klima ile ilgiliÇok bişeyde yapmadım gerçi kendisi tek kişi kaldığı odayla yirmidört kişi olan sınıfın sıcaklığını bir tutunca(bende klima açmıyorum odamda dedi) ee bende biraz fiziksel koşullardan ve fizik kanunlarından bahsettim kendisine,sonra o da hak verdi
    Hiç kimsenin bulamadığı hayali bir kütüphanesi vardı kızılay dersanesinin...Bütün reklam broşürlerinde yazan ama gerçekte 2 senedir "yakında açılacak" konumunda beklenilen bir kütüphane.Ben 1.sınıftaydım(yapılan sınavlardaki derecelerine göre sınıflandırılıyordu bizde)yani en çalışkan öğrencilerin olduğu sınıfta.Ama buna rağmen sınıf mevcudu yirmidörttü.Bütün kitapları senenin başında vermelerine rağmen edebiyat kitabını(yeni sistem için sırf edebiyat olanını)nisan da edebiyat derslerine başladıktan 2-3 hafta sonra dağattılar.
    Saçma bir fiyat politikaları vardı,orada çalışan öğretmenin kardeşini bile bir öğrencinin ödediği ücretin iki katına kayıt edecek kadar saçma bir mantalite.Hoş bunu bana da yaptılar ama en azından ben orada çalışan bir öğretmenin kardeşi değildim,verdikleri fiyatın çok özel ve kimseye vermedikleri kadar düşük olduğunu söyleselerde dersane başlarında farkettim ki benim yarı fiyatıma yazılanlar varKimden ne koparırsam mantığı...Eğitimci değil onlardan ancak tüccar olur.Birde ben hafta içi grubu olduğum için dersane günlerim salı,çarşamba,perşembe,cuma ydı.Taksit ödeme tarihim pazar gününe denk geldiği için ödeme doğal olarak yapamamıştım,salı günü ödeme yapmayı planlıyordum doğal olarak,ama saolsunlar arayıp ücreti istediler...Yani pazar günü sırf para vermek için Alsancak'a gidicem,salıyı bekliyemezlerdi...Ama aynı pişkin zihniyet,nisanın ortasında kitapları yeni dağıtır,öğrencilerin başka dersanelerden gidip parasıyla kitap almasından utanmazdı...Zaten müdürün vasfı benim gözümde sıfırdı,yoldan geçen bir gevrekçiyi koysak(gevrekçiyi aşağılamak maksatında değilim)belkide daha iyi müdürlük yapardı.Daha neler neler var söylenecek...Hiç mi iyi yanı yoktu?Vardı tabi,öğretmenleri çok kaliteliydi,zaten üniyi kazananların o dersaneden aldıkları tek şey maalesef buydu(Gerçi biz 1.sınıftaydık,belkide diğer sınıflara giren öğretmenler de o kadar kaliteli değildi bilemiyorum).Rehberlik servisi bence iyiydi...Birebirleri hiç fena değildi,birebir konusunda iyiydiler bence.Dersane binası İzmir in en kaliteli ve en yeni binalarından biriydi.Bunlar da artı yönleri.
    He ben bundan mı kazanamadım,sanırım hayır...Biraz olay kendinde bitiyor.Çok çalışmak lazım yeni sistemde bir üniversiteyi kazanmak için.Deyim yerindeyse ineklemek lazım.Ben aynı zamanda bilgisayarcı olduğum ve çalıştığım için derslere fazla çalışma fırsatı bulamadım...Bu yüzden tam olarak suçlu dersanedir diyemem.
    Bir kız arkadaşım vardı,sürekli çalışır dersane sınavlarında derece yapardı...O da kazanamadı(310 1. bölüm 309 2. bölüm aldı).Benim şu günden sonra öss maceram noktalandı diye düşünüyorum kolay kolay tekrar başlamam.Zaten açık öğretim yazdım,4 senelik işletme okuycam...Mesleğimde olduğu için kasmıyorum kendimi artık.Ama büyük bir üniversitenin önemli bir bölümünden mezun olmak istiyorsan şu anki sistemde günde en azından 2-3 saat çalışmak,soru çözmek gerekiyor.

Ama yinede çalışıp kazanamadığı zaman insan çok daha kötü hissediyor kendini.Keşke bu şekilde ilkel bir eğitim sistemimiz olmasaydı.Okumak herkesin hakkı,ama bu ülkede değil...

Yinede günde 10 dakika ya da onuda geçtim haftada 10 dakika nete girmek üniversiteyi kaybettirmezÜniyi kazanıcam diye amishler gibi yaşamamak lazım...Dozajı koruduktan sonra sorun olmayacağını düşünüyorum.

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben çoğu dersane iyi değil demedim kiFinalin rehberlik servisinden bir iki arkadaş şikayet etti onun haricinde dersanelerinden memnundular finale giden arkadaşlarım.

Kızılay dersanesinden ben memnun kalmadım çünkü yazın sıcak zamanlarında klimanın yakacağı elektriği düşünüp arada şalteri kapatıp bozuldu yalanı söylerlerdi.Bazende açık açık havanın klima açılacak kadar sıcak olmadığını söylerlerdi ve bir keresinde dayanamayıp tüm sınıfın önünde müdüreyi biraz(hatta sanırım baya) mor ettim,o günden sonra gelmedi zaten klima ile ilgiliÇok bişeyde yapmadım gerçi kendisi tek kişi kaldığı odayla yirmidört kişi olan sınıfın sıcaklığını bir tutunca(bende klima açmıyorum odamda dedi) ee bende biraz fiziksel koşullardan ve fizik kanunlarından bahsettim kendisine,sonra o da hak verdi
    Hiç kimsenin bulamadığı hayali bir kütüphanesi vardı kızılay dersanesinin...Bütün reklam broşürlerinde yazan ama gerçekte 2 senedir "yakında açılacak" konumunda beklenilen bir kütüphane.Ben 1.sınıftaydım(yapılan sınavlardaki derecelerine göre sınıflandırılıyordu bizde)yani en çalışkan öğrencilerin olduğu sınıfta.Ama buna rağmen sınıf mevcudu yirmidörttü.Bütün kitapları senenin başında vermelerine rağmen edebiyat kitabını(yeni sistem için sırf edebiyat olanını)nisan da edebiyat derslerine başladıktan 2-3 hafta sonra dağattılar.
    Saçma bir fiyat politikaları vardı,orada çalışan öğretmenin kardeşini bile bir öğrencinin ödediği ücretin iki katına kayıt edecek kadar saçma bir mantalite.Hoş bunu bana da yaptılar ama en azından ben orada çalışan bir öğretmenin kardeşi değildim,verdikleri fiyatın çok özel ve kimseye vermedikleri kadar düşük olduğunu söyleselerde dersane başlarında farkettim ki benim yarı fiyatıma yazılanlar varKimden ne koparırsam mantığı...Eğitimci değil onlardan ancak tüccar olur.Birde ben hafta içi grubu olduğum için dersane günlerim salı,çarşamba,perşembe,cuma ydı.Taksit ödeme tarihim pazar gününe denk geldiği için ödeme doğal olarak yapamamıştım,salı günü ödeme yapmayı planlıyordum doğal olarak,ama saolsunlar arayıp ücreti istediler...Yani pazar günü sırf para vermek için Alsancak'a gidicem,salıyı bekliyemezlerdi...Ama aynı pişkin zihniyet,nisanın ortasında kitapları yeni dağıtır,öğrencilerin başka dersanelerden gidip parasıyla kitap almasından utanmazdı...Zaten müdürün vasfı benim gözümde sıfırdı,yoldan geçen bir gevrekçiyi koysak(gevrekçiyi aşağılamak maksatında değilim)belkide daha iyi müdürlük yapardı.Daha neler neler var söylenecek...Hiç mi iyi yanı yoktu?Vardı tabi,öğretmenleri çok kaliteliydi,zaten üniyi kazananların o dersaneden aldıkları tek şey maalesef buydu(Gerçi biz 1.sınıftaydık,belkide diğer sınıflara giren öğretmenler de o kadar kaliteli değildi bilemiyorum).Rehberlik servisi bence iyiydi...Birebirleri hiç fena değildi,birebir konusunda iyiydiler bence.Dersane binası İzmir in en kaliteli ve en yeni binalarından biriydi.Bunlar da artı yönleri.
    He ben bundan mı kazanamadım,sanırım hayır...Biraz olay kendinde bitiyor.Çok çalışmak lazım yeni sistemde bir üniversiteyi kazanmak için.Deyim yerindeyse ineklemek lazım.Ben aynı zamanda bilgisayarcı olduğum ve çalıştığım için derslere fazla çalışma fırsatı bulamadım...Bu yüzden tam olarak suçlu dersanedir diyemem.
    Bir kız arkadaşım vardı,sürekli çalışır dersane sınavlarında derece yapardı...O da kazanamadı(310 1. bölüm 309 2. bölüm aldı).Benim şu günden sonra öss maceram noktalandı diye düşünüyorum kolay kolay tekrar başlamam.Zaten açık öğretim yazdım,4 senelik işletme okuycam...Mesleğimde olduğu için kasmıyorum kendimi artık.Ama büyük bir üniversitenin önemli bir bölümünden mezun olmak istiyorsan şu anki sistemde günde en azından 2-3 saat çalışmak,soru çözmek gerekiyor.

Ama yinede çalışıp kazanamadığı zaman insan çok daha kötü hissediyor kendini.Keşke bu şekilde ilkel bir eğitim sistemimiz olmasaydı.Okumak herkesin hakkı,ama bu ülkede değil...

Yinede günde 10 dakika ya da onuda geçtim haftada 10 dakika nete girmek üniversiteyi kaybettirmezÜniyi kazanıcam diye amishler gibi yaşamamak lazım...Dozajı koruduktan sonra sorun olmayacağını düşünüyorum.
    bütün sıkıntılarını dökmüşsün valla.Benim lise 2 deki dersanemin kütüphanesinde paralı üniversitelerin broşürleri duruyodu.tm gurubu matematik derslerinde mf cilerle birleşir sınıf sınıf dolaşırdık.lise 3 deki dershanem gayet güzeldi egitiminden ve ilgilerindende cok memnundum ama dedigin gibi iş bizde bitiyor.Ders calısmak yerine nete girerdim ama az da olsa calısırdım.Şimdi kazanamadım 1 senem boşuna gecti 1 sene inekleyip calıssaydım diyorum bu sene doya doya internete giriyor olacaktım.Noldu şimdi yine çalışıcaz.En kısa sürede netten ayırcam kendimi zaten yeni geldim istanbula tanıdık fln da yok evde otlancam kazanırsam bide motor alırım sonrasında nette daha iyi vakit geçiririm diye düşünüyorum

Gokhan2433 inan bana daha yaşadıklarımın ve gördüklerimin dörtte birini bile anlatmadım.Duyduklarımı katmıyorum bile...Bu saçma öss sistemi yüzünden dersaneler bu kadar pirim yaptı.Düşünsenize öss sınavı olmasa dersaneler bu kadar para kazanabilir,çoğalabilirmiydi?Daha ne dersaneler var...Haremlik selamlık öğrencilerin yerleştirildiği,imamların cirit attığı...Of of off...Başlık güme gitmesin fazla uzatmamak lazım.Çalış Gokhan,dediğin gibi biraz sık kendini,cefa çekmeden sefa çekilmiyor maalesef...
    Silent özür başlığının içine ettim sanırım

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rene nerde yahu
    kolay gelsin lam umarım istediğin olur...
    güzelsözler.gif
    ben özleyecem
    sen özlicen mi topic topic dolaşıp her tartışmaya atlayan bıcır bi hatun dolaşmaınca ortada bi huzur ortamı olabilirdi bence sen de rahatlardın belki bak ii düşün

Ben çoğu dersane iyi değil demedim ki Finalin rehberlik servisinden bir iki arkadaş şikayet etti onun haricinde dersanelerinden memnundular finale giden arkadaşlarım.
    sırf sen bunu söledin die bugn gittim özellikle rehberlikle görüştüm ya kadro değişmişti ya da arkadaşların benimle aynı dersaneye gelmemiş zamanında çünkü çok memnun kaldım

Alıntı Gokhan2433 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En kısa sürede netten ayırcam kendimi zaten yeni geldim istanbula tanıdık fln da yok evde otlancam kazanırsam bide motor alırım sonrasında nette daha iyi vakit geçiririm diye düşünüyorum
    kader arkadaşım benim sana da kolay gelsin hadi bakalım napıcaz

Bu nasıl bir çalışma sitilidir tarzıdır dostlar...Üniversite sınavlarına yaklaşık 152 yıl önceden konsantre olmayı anlayamıyorum...

Tamam senin ataların bir savaş öncesi 2 yıl öncesinden hazırlaklara başlardı...Fetihler öncesi...Genlerin bunu emredebilir...

Fakata bu büyük konsantrasyonun nedeni nedir...Mt.Nete zaten belli aralıklarla yazıyordun...Hani bir Musti81 vakası değilsin...Musti81 den fazla mesaj atsan veya takip etsen hak vereceğim...Ama zaten 3-5 kelime yazarken şimdi ondandamı mahrum olcaz sevgili sistercım...Böyle dünyadan koparak Üniversiteye hazırlık zihninizde yeterince tahribat yapıyor zaten...Sonra Üniversiteye tabiri caizse kırık olarak girip iyice kayışı koparıyorsunuz...

Bknz...Şekil-2/a Khutuck...Şekil-2/b Cezerye nickli üyeler...
    yok abicim bildiğin gibi değil hatim etmen lazım o konuları yoksa üni kapısında ancak mendil satarsın bi de ben MT'ye çok sık yazmıyorum ama devamlı netteyim aslında...netteydim daha doğrusu bi msn e girdimmi çıkmak bilmezdim.aaaahh ahhh eski günlerimi özlicem hıı bi de unutmadan yazıyım nete girmicem ama asosyal olmıcam merak etme kafayı kırıp dönmem yani bi de şu toplu cewap olayını sen bulaştırdn bana bunu da söyliyim

Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya.. gunduzleri calisirsin, aksamlari da ugrarsin. "nire gidiyn?" allah allaaah...

gi' mee...
    benim bazı günler sabahtan akşama kdr olacak malesef akşam ewe gelince çalışacaım saatler olucak ama gelirim yine ufak tefek boşluklarda

Alıntı delicoban adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iyi Calismalar
    teşekkür ederim

Gokhan2433 inan bana daha yaşadıklarımın ve gördüklerimin dörtte birini bile anlatmadım.Duyduklarımı katmıyorum bile...Bu saçma öss sistemi yüzünden dersaneler bu kadar pirim yaptı.Düşünsenize öss sınavı olmasa dersaneler bu kadar para kazanabilir,çoğalabilirmiydi?Daha ne dersaneler var...Haremlik selamlık öğrencilerin yerleştirildiği,imamların cirit attığı...Of of off...Başlık güme gitmesin fazla uzatmamak lazım.Çalış Gokhan,dediğin gibi biraz sık kendini,cefa çekmeden sefa çekilmiyor maalesef...
    Silent özür başlığının içine ettim sanırım
    aaa içine etmek de ne demek o nasıl söz pek dertliymişsin yazık içini dökmüş oldun
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

çalışcaz artık napcaz.Silentfairy sende çabuk dersinin başına bakiyimyav oss hazırlanan arkdaslar la MT-Oss mı acsak her pazar bulusup ders calısırız

Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun zs200
    iyi çalışmalar

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    özleyecem nedenmişki
    olcan gitse daha çok üzülürüm ama
    gerçi dayadı oda sırtını
    sen şimcik çay poğça kitap arkadaş moduna girersin
    kaç net çıkarıyorsun muhabbetleri
    böykkkk
    argggggggggggggggggggggggg

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    silent, boşver dershane işini, musti'yle hazırlan kazan işte...(Hepsi "c" taktiği)

İyi çalışmalar dileyeceğim de, sonrasında kaç soru, kaç net soruları gelmeye başlayacak, büyük dert, bırak çalışma demek geliyor içimden.

@musti,sağ ol, duygulandım şimdi haa, değerimi bilen varmış demek ki(Sırt dayama konusunu tam anlamış değilim yalnız)

Çayın yerine daha güzel birşeyler koysak, poğaça, kitap, arkadaş modu tadından yenmez...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

geçti Tuncercim geçtii yavrucum geçti gülüm...geçti kardeşim...kabus bitti...bak yanında ben varım kankacım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    yavaş git tez gel fazla bekletme bunca insanı,başarılar sana

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    deneme sınavı sonuçlarını bildir mutlaka
    modları kızdırma...
    başarılar dilerim.umarım istediğin mevkiye koşar adım gidersin..
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    İnşallah dileğin gerçek olur, istediğin bölümü kazanırsın.
    Kararlı gördüm seni, başaracaksın.
    Yalnız bu arada seni gerçekten özleyeceğiz...

Silentfairy isimli üyeden Alıntı
    sırf sen bunu söledin die bugn gittim özellikle rehberlikle görüştüm ya kadro değişmişti ya da arkadaşların benimle aynı dersaneye gelmemiş zamanında çünkü çok memnun kaldım
    Vallaha ben kız arkadaşlarımın yalancısıyım...Üniversite tercihlerini sırf rehberlik servisinin sallamasyon yaptığını söylediği için benim dersanemde yapmıştı.Hem sen ilk günlerden asıl yüzünü gösteren bir kurum gördün mü Bak şimdi kendimi felaket tellali gibi hissettim Bakarsın dediğin gibi rehberlik servisinin personeli veya anlayış açısı değişmiştirUmarım herşey yolunda gider...Bu arada dediğim gibi,final dersanesinin sadece rehberliğinden şikayet ettiler.Diğer dersaneleri görsen bide oooo Sen iyi yapmışsın finale yazılmakla...

geçti Tuncercim geçtii yavrucum geçti gülüm...geçti kardeşim...kabus bitti...bak yanında ben varım kankacım...
    Ya abi ne adamsın Benim amacım millet bilsin bu kurumları da daha fazla oralara para kaptırmasın...Yani kısaca ben gittim gördüm,yedim oturdum başkaları oturmasın

Motosikleti
    silent naber...nedyon...çevrimiçinde gördüm seni...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    "Gideceğim" demiş, hala buralarda. Dersanede ders falan yok herhalde?
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Gideceğim" demiş, hala buralarda. Dersanede ders falan yok herhalde?
    istemiosanız giderim yaa bayram tatili ya sık sık girebiliyorum şu aralar ders çalışıp geliyorum işte böyle nete
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

Motosikleti
    soruyu biz soruyoz cevabı Watera veriyosun...olmaz ki ama böyle...İlk benim aklıma geldi sana hal hatır sormak...kaymağı water yesin hemi...

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Bu aralar bir kıskançlık seziyorum sende Mete. Artık kıskanma bak, mesaj sayın beni geçti .

Silentfairy, gitme kaaaal diyeyim de Mete daha da sinirlensin .
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    soruyu biz soruyoz cevabı Watera veriyosun...olmaz ki ama böyle...İlk benim aklıma geldi sana hal hatır sormak...kaymağı water yesin hemi...
    ayy çok özür dilerimmm dalgınlıkla olmuş iiyim mete abi sen nasılsın

Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu aralar bir kıskançlık seziyorum sende Mete. Artık kıskanma bak, mesaj sayın beni geçti .

Silentfairy, gitme kaaaal diyeyim de Mete daha da sinirlensin .

mesaj sayısı yarıştırılacaksa ben pek bi ezik kaldım

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler