arkadaşlar 150 cc motor en fazla kaç km yapar 130 gören varmı mesala?
arkadaşlar 150 cc motor en fazla kaç km yapar 130 gören varmı mesala?
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
motorun cc'sine göre hız kıyaslaması yapamazsın hız farklı bir sey cc farklı bir sey...
mesela aprillia 125rs modeli ile 125 lik bir scooteri hız olarak karsılastıramazsın...
Ben 130 u rahat görüyorum
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Benim motorla bir kaç kere 130 gördüm görmez olaydım
bencede cc ye göre is olmaz sym nin 125cc lik makinası 104km/h yapıyor 150cc lik makina rahat 115-120km/h yapar oldukca tatmin edici bir hız valla
bisanla 130 hafif meyilli yolda 125cc pasific
şimcik motor yatıyor
evet ark.bende rahat görüom ama inanmayan ark var cybermen sözüm sana
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
göstergeleriniz bozuk 150cc imkansız sürarleri göremez teker çapına göre yanlışdır mutlaka,hele senetar ve zat imkansız kontrol edin arabayla dostlar.
nezaketin okulu yoktur.
150 cc'Le 150 ;) etekete gerenq yoq
runner kullanıorum 130 çıkarken zorlanıo motor!!!
Drift Religion
Benim arkadaştada 150cc et4 vardı 47bindeydi en son 110 görüdük ama yol bitti belki 120 görürdük.Şimdiki yollarla benim motor bile 118 gördü ama bir gün motoru elimize alıcaz gibi geliyor
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
dostum sen o küçük tekerlekle ztn 130 görürsen en ufak hatanda hayatı göremez olursun dikkatli ol derim . . vespa tehlikeli . .
her motorun yapılma amacı vardır scooterlar her ne kadar sürat için yapılmış olmasada dünyada maksi scooterlara olan talep arttığı için artık firmalar alternatif bir tarz olan ellerindeki maksi scooterların performance yani race versionlarını yapmaya başladılar sanırım ilerde bu epey yayılıcak ve epey talep görücek çünkü lüks konfor sürat bir arada bri motorda olucak..
şimdi 150cc lik motora gelince süratin cc ile alakası yok arkadaşların dediği gibi dünyada 125 cc lik pist yarış motorları var 180 yapıyor
ama ortalama bir motordan bahsediyorsak menşei kalitesi üretim amacı çok önemli çinmalı 150 liklerin açıkcası ben 100 ü geçiceğini pek sanmıyorum dürüst olursak ben 80 i bile geçebiliceklerine inanmıyorum ibrede 130-140 ı görebilirsiniz onun gerçekci bir yanı yok çin motorlarında ibreler ne yazık ki çok yanlış gösteriyor
tabi ufak modifikasyonlarla çinlilerde çok rahat 120-130 yapabilir hale gelir kısa piston havafiltresi egzos uygulamalarıyla ama kim 2 milyarlık bir motora gidip 1 milyarda masraf ederki..
italyanlarda 140 a kadar rahat yapar japonlarda 120 rahat yapar tahminimce..
Kesinlikle haklısın.
Benim 150 cc jinlunum kadranında 100-105 sürat yazarken yanımdan geçen (beni geçiyor) Citroen C4 ün orta sehpasındaki elektronik kadran 96 diyodu
Logaritma haklısın arkadaşım,
Benim 150cc jinlun chopper la 120km kendi kadranında görmüşlüğüm vardır. yanımdan geçen honda cbf 150 en az 140 yapıyordu
max. hızı cc den ziyade fiziksel yapı, piston yapısı, şanzıman, egzost, debriyaj balatası bile etkileyen parçalar arasındadır.
Ama 150 cc bir motorla zaten 100 km yi geçmek kaldıki çin malı bir motorsa, hayati tehlikeye devetiyedir.(çin malını hor görmüyorum, benim mototrumda çin malı kastım kalitesiz motorlar)
Fazla yol tecrübem yok ama fizik biliyorum
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
asya 150 şu kırmızı cix olanlardan beyilli aşağıya doğru bi anayolda iki kişi (toplam 160kg) 130 gördük motor çatlıcak gibiydi ... o motor 2 kez kayışi kopardı teker sağa sola dönüodu arkadaşta onu kaderine terk etti yatıo kenarda çok yakıo die.. üniw gitti
benım mtr en son 120 gordu ama benım bı arkım war onda yukı war onunla saldık onunkı 130 gosterıo benımkı ıse hala 95 anlamadım gıttı walla saten mtr un 110 dan sonra ıbre tıtremeye baslıo gerı ılerı yapıo adı ustunde cıın
[B][I][MEDIA]N O S C U[/MEDIA][/I][/B]
gerkesiz bi başlıkmış .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)