kanka dedik, abimiz dedik, alemin kralı dedik fakat gerçekleri öğrenince hiç de bilindiği gibi olmadığını öğrenmiş olduk. işte köylü kızı mete_han
zengin bay motorculara duyrulur
kanka dedik, abimiz dedik, alemin kralı dedik fakat gerçekleri öğrenince hiç de bilindiği gibi olmadığını öğrenmiş olduk. işte köylü kızı mete_han
zengin bay motorculara duyrulur
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Metehan o elindeki nedir?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Gencim...Güzelim...Üzerim...Yaşı yaşıma boyu boyuma...huyu huyuma uygun bir eş arıyorum...5 i biryerde 20 burma bilenzik...10 tane öküz...ve 20 küçükbaş karşılığında herkesin olabilirim...Çok güzel süt sağar çapa yaparım...Elimden her iş gelir...Sitedeki tüm baaaayaaan üyelerden farkım ben baymam...Hepsinden daha güzelim...Başta cezerye...sılentfaıry...dishy...eliff...shyama...e lime su dökemezler...Kültürlü ve cazibeliyim...
Abi bu kadar itici bir tip olabilirmi ya...O siteden Khutuckle çektirdiğim resim...Adı üstünde Kütük...Senden iyi olmasın iyi çocuktur...
Foto geçen yıl çekilmiş bir geziden...Aqva gezisiydi galiba...Ulan ne gezerdik bea...
Sitenin İstanbul kıdemlileri belki hatırlar...Ama hepsi dağıldı abi...Çoğu Virüs kaptı...
Ylmzzcım yaktın beni be kanko...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Zuhaa koptum yaa..
Abi sen eli maşalı değil de ; eli odunlu hatunlardanmışsın...
Lafa bak:abi ile başlıyo hatunla bitiyo.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Ama Metehan'cığım o odun çok büyük sobaya sığmazki.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Muhahaha. Başlık parası istiyorlar mı acaba
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
metahan abicim ne güzel ifaden var motor üstünde yaw bu arada fenerbahcelisin galiba yakısır abime
Metehan abi alttaki resimde Ata Demirer e benzemişsin haberin olsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
[QUOTE=mete_han;444957]Gencim...Güzelim...Üzerim...Yaşı yaşıma boyu boyuma...huyu huyuma uygun bir eş arıyorum...5 i biryerde 20 burma bilenzik...10 tane öküz...ve 20 küçükbaş karşılığında herkesin olabilirim...Çok güzel süt sağar çapa yaparım...Elimden her iş gelir...Sitedeki tüm baaaayaaan üyelerden farkım ben baymam...Hepsinden daha güzelim...Başta cezerye...sılentfaıry...dishy...eliff...shyama...e lime su dökemezler...Kültürlü ve cazibeliyim...
koptum yaaaa
Ben o fotoğrafın çekildiği zamanı da hatırlıyorum,mete abimsinin evveliyatı çok karışık zatenHoş şimdilerde de çok değişen birşey yok...Ne diyim ki,üzülerek belirtmek isterim ki arkadaşlar imzasında da yazdığı gibi "gerçekler acıdır acıtır"...Hep bir abim olmasını istemiştim,ilk zamanlarda onu abim yerine koymuştum ama gördüm ki durum öyle değil Kader utansın...
Ben o fotoğrafın çekildiği zamanı da hatırlıyorum,mete abimsinin evveliyatı çok karışık zatenHoş şimdilerde de çok değişen birşey yok...Ne diyim ki,üzülerek belirtmek isterim ki arkadaşlar imzasında da yazdığı gibi "gerçekler acıdır acıtır"...Hep bir abim olmasını istemiştim,ilk zamanlarda onu abim yerine koymuştum ama gördüm ki durum öyle değil Kader utansın
puhahahahah bu topic çok hosuma gitti daha resim varsa gönderin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)