Kanka yapma allahaşkına yav...Hadi iltifat edilir abimiz kırılmasın denir ama bu kadar sallanmazki...Sen daha yakışıklısın lan işte şaban...Resmen yalan söylüyon ya gönlüm olsun diye...
Bide kızlar bakmışmış...Yuh ki ne yuh...
Ulan beni seviyorsan hatırım varsa şuraya bir resmini koy lütfen...Koymazsan toparlaksın lan...İnsanlara sorcaz kim karizmatik...
Benim bir teorime göre bütün insanlar iyi ve kaliteli...
Ama az kültürlü olanlar var...
çok kültürlü olan var...
az insan tanımış var...
çok ortama girmiş var...
kendi balta olupda insan sarrafı olan var...
ama ben baltayım asla demez...
adam sıfatıyla gezip hürmet gören adamcıklar var...
zaman içersinde kendini hayatla yoğurmuşlar var...
acılardan tebessüm çıkaran var...
yaşamdan tad almayanlar var...
okumuş ama cahiller var...
okumamış ama ilişkilerinde başarılı insanlar var...
hayatı seven ve az konuşan var...
hayatı sevmeyip çok konuşan var...
dünyayı sallayan var...
paçasındaki tozu kendine dert eden var...
permütasyonlar o kadar fazla ki...
çok kalabalığız...
yürürken birbirimize çarpıyoruz adeta...
ilişkilerimiz çok sahte ...
hepimizde gerçek hayatımızda maske var...
Ben bu maskeyi Allah şahit olsun ki bu sitede çıkarıyorum...
Vazgeçtim rüyalardan....rüya diye bir şey yok...her şey gerçek...Umutlar yalan...kader yalan...bir senaryonun parçasıyız...Neden yaşadığını bilemeyen varlıklarız...
Neyse kanka hüzün ambiansı yaptım iki dakka...Dediğim gibi bazen gerçekler acıdır acıtır...Kalbim belki güzel ama kalbin güzelliği bişey ifade etmiyor...Dediğin gibi biraz maddiyat biraz kariyer vs...Neyse hayat zenginde olsan fakirde olsan devam ediyor...
Alakasız küçük bir hikaye paylaşmak istiyorum seninle...Biraz önce tarafımdan yaşandı...Başrolde yine Ben...
23:00 civarları Nişantaşındaydım...Bir adam gördüm...İyi giyimli varlıklı biri belli ve yavru olduğu bariz köpeğini gezdiriyor...Köpeği dediği her ne haltsa yapmadı diye ağzına vurdu...köpeğin inlemesini duyunca adamın köpeğine doğru eğildim ve dedim ki...
"Sahibin adına özür dilerim...o bir insan kusuruna bakma"
Adamda dumur oldu...Sevgiler Tuncer...