mete_han'ın bilinmeyen yönleri
Reklamlar
-
crato adlı üyeden alıntı
senaryo: metehan yol kenarında bayan kılığında pusuya yatmış beklemektedir. o sırada yoldan geçen bir chopper li şahsiyet yol kenarında otostop çeken masum köylü güzelini(100m uzaklığa kadar beli olmuyor) görür ve -hobarey bir bayan bana otostop çekti durup alayım, der. yakınlaştıkça artık iş işten geçmiş ve metehan motorcuyu alaşağı edip motora sahip olmuştur (bkz 2. resim)
Reklamlar
-
Tıger sağlam senaryo ha...aklıma gta oyunu geldi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
çin malı çalan hırgız
-
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
-
bekle ceteleme başvurdum vergi levhamla
zzr 1100 gelecek
-
bbaday adlı üyeden alıntı
çin malı çalan hırgız
En azından senin gibi para vermedim hurdalara...
silentfairy adlı üyeden alıntı
Allah razı olsun ne diyim...
musti81 adlı üyeden alıntı
bekle ceteleme başvurdum vergi levhamla
zzr 1100 gelecek
musticim bırak ya her sene zarar gösteriyorsun ev yapcam diye...devleti kandırıyosun ama bize anlatma masal...
-
-
-
sulearinci adlı üyeden alıntı
akşamın bu saatinde gülme krizine tutuldum çok yaşa mete abi emi valla bütün yazıları okudum meğer herkes çok gırgırmış
burada yaaa valla süper ne diyim size allah uzun ömür versin hep böyle neşeli ve hoşgörülü kalın emi.
abi hep mesajlarda sert ve baba tavrını görüyordum bu esprili resimler beni koparttı valla izmirden sevgiler sana
düşünürsen iyi kısmetler var sana izmirde ona göre
yok mete aslında iyi kişiliktirde bazen bületn ersoy ambiyansı başına vuruyor agresif oluyor hoşgörmek lazım bülent ablasının izinde
ya bide bana diyor en azından para vermedim diye hani nerde harleyler aslında gizli gizli çan çin çon kullandığını biliyordum seni içimizdeki çinli seni
-
Muahahahhaaaaaa yaw koptum gece gece kanki.
Şaka bir yana.
ciddi ciddi imreniyorum sana. Şu forumda herkesle şakalaşıp, kimseyi kırmadan onlarla fikir tartışmalarına dahi girebiliyorsun.
Mükemmel bir insansın seni sanal ortamda bile tanımış olmaktan mutluluk duyuyorum.
-
-
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Abi hayırlı işler olsun sana...Bursa genelinde çok mükemmel olmayan kapalı havalı insanlarının her an cinnete müsait olduğu Adana gibi bir memleket...Bu kanıya nasıl vardığımı hiç sorma...Bursaya her geldiğimde o yanıbaşındaki dağdan nefret ederim...Trafiğinden nefret ederim...2000-2001 de özellikle çok geldiğim Bursayı benim hiç gözüm tutmadı...Sanayi kesiminin ağırlığı olmasa kimse gözüne bakmaz...Özellikle Nilüfer civarlarındaki yapılaşmayı ve düzgün kentleşmeyi severim...Hafif raylı metroda geldikten sonrada bişeye benzedi....Yerleşim düzenin olmadığı bu kentin yakın çevresindeki Kırsal kesimleride bilirsin...Kırsal dediğim Bursanın varoş kısımlarını...Abi orda yaşanırmı sence...Kendi evin olsun herde yaşanır ama Bir İzmir Bir İstanbul gibi hangi kent insanına yaşama zevki verir...Ama gel gör ki Bir Mudanyaya git orasıda cennet...Neden...Deniz vae...Denize yakın olmayan veya kıyı olmayan kentler toplumsal cinnete mahkumdur...En azından akarsu çay olsun doğa olsun...Abi özellikle Ankara lanet ötesi bir il...orada yaşayanlara Allah sabır versin...Birde Gemliğe bayılırım...
Ha unutmadan Bursadaki göçmen nüfusu dikkate değer dimi...Hemde nasıl çalışırlar...Saat 04-05 ten itibaren özellikle dünya tatlısı göçmen insanları Karsan j9 şehir içi minübüslerde bol bol görebilirsin...Nazlanmazlar...İşlerine işverenine sadıktırlar...Dolandırmaz kazık atmazlar kazık yerler...Göçmenleri severim...Temiz kalplidir çoğu...
1986 da Seyrantepe Polis Lojmanlarında teyzeoğlumla (Şu an Kuşadasında) meraklanıp örgü örmeye çalıştığımı hatırlarım...Ama doğal olarak iğrencdi...
-
-
Abi hayırlı işler olsun sana...Bursa genelinde çok mükemmel olmayan kapalı havalı insanlarının her an cinnete müsait olduğu Adana gibi bir memleket...Bu kanıya nasıl vardığımı hiç sorma...Bursaya her geldiğimde o yanıbaşındaki dağdan nefret ederim...Trafiğinden nefret ederim...2000-2001 de özellikle çok geldiğim Bursayı benim hiç gözüm tutmadı...Sanayi kesiminin ağırlığı olmasa kimse gözüne bakmaz...Özellikle Nilüfer civarlarındaki yapılaşmayı ve düzgün kentleşmeyi severim...Hafif raylı metroda geldikten sonrada bişeye benzedi....Yerleşim düzenin olmadığı bu kentin yakın çevresindeki Kırsal kesimleride bilirsin...Kırsal dediğim Bursanın varoş kısımlarını...Abi orda yaşanırmı sence...Kendi evin olsun herde yaşanır ama Bir İzmir Bir İstanbul gibi hangi kent insanına yaşama zevki verir...Ama gel gör ki Bir Mudanyaya git orasıda cennet...Neden...Deniz vae...Denize yakın olmayan veya kıyı olmayan kentler toplumsal cinnete mahkumdur...En azından akarsu çay olsun doğa olsun...Abi özellikle Ankara lanet ötesi bir il...orada yaşayanlara Allah sabır versin...Birde Gemliğe bayılırım...
Ha unutmadan Bursadaki göçmen nüfusu dikkate değer dimi...Hemde nasıl çalışırlar...Saat 04-05 ten itibaren özellikle dünya tatlısı göçmen insanları Karsan j9 şehir içi minübüslerde bol bol görebilirsin...Nazlanmazlar...İşlerine işverenine sadıktırlar...Dolandırmaz kazık atmazlar kazık yerler...Göçmenleri severim...Temiz kalplidir çoğu...
1986 da Seyrantepe Polis Lojmanlarında teyzeoğlumla (Şu an Kuşadasında) meraklanıp örgü örmeye çalıştığımı hatırlarım...Ama doğal olarak iğrencdi...
O ne güzel bir gözlemdi öyle memleketim hakkında helal olsun bizim kadar biliyorsunuz Bursa'yı.Ama inan ben Bursa'mı çok seviyorum.Bakın biz yaşıyoruz ve çok mutluyuz
Bir tarafta deniz bir tarafta uludağ daha ne istenir bu hayattan.Canım Bursammm.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Moderatör (forrap)
-
-
Metehan, ben İzmir Karşıyaka Bostanlıdan,Bursa'nın Demirtaş köyüne yerleştim.
10. katta kızlarıma hapis hayatı yerine,evimin bahçesinde ellerimle yaptığım salıncakta sallanıyor,kedileri köpekleri seviyor ve hatta bahçede tavuk besliyorlar.
Ağacından incir kiraz vişne armut yiyorlar.
Bilmem anlatabildimmi hayatın anlamını.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler