Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

mete_han'ın bilinmeyen yönleri

REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı crato adlı üyeden alıntı Mesajı göster

senaryo: metehan yol kenarında bayan kılığında pusuya yatmış beklemektedir. o sırada yoldan geçen bir chopper li şahsiyet yol kenarında otostop çeken masum köylü güzelini(100m uzaklığa kadar beli olmuyor) görür ve -hobarey bir bayan bana otostop çekti durup alayım, der. yakınlaştıkça artık iş işten geçmiş ve metehan motorcuyu alaşağı edip motora sahip olmuştur (bkz 2. resim)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Tıger sağlam senaryo ha...aklıma gta oyunu geldi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzelim bizden geçti artık be...Yaşlandık...Bende ne köy olur kasaba...Kızımdan başka beni dünyaya bağlayan birşey yok artık...

Şu tipe baksana bi allasen...Kim bakar bana bu tiple...Erkeğin çirkini olmaz derler ama ben koca bir patatesim...
    aaa mete abi ööle deme bak walla kadın olsan ayrı hawan war erkek olsan ayrı hawan war daha ne istion
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

Motosikleti
    Alıntı silentfairy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aaa mete abi ööle deme bak walla kadın olsan ayrı hawan war erkek olsan ayrı hawan war daha ne istion

herhalde iyi bişey dedin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çin malı çalan hırgız

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    ii bişi dedim tabii aaa sana kötü bişi mi dicem daha neler sen hem abimiz hem ablamızsın kötü bişi denmez sana
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    bekle ceteleme başvurdum vergi levhamla
    zzr 1100 gelecek

Motosikleti
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin malı çalan hırgız

En azından senin gibi para vermedim hurdalara...

Alıntı silentfairy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ii bişi dedim tabii aaa sana kötü bişi mi dicem daha neler sen hem abimiz hem ablamızsın kötü bişi denmez sana

Allah razı olsun ne diyim...

Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bekle ceteleme başvurdum vergi levhamla
    zzr 1100 gelecek

musticim bırak ya her sene zarar gösteriyorsun ev yapcam diye...devleti kandırıyosun ama bize anlatma masal...

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    En azından senin gibi para vermedim hurdalara...

Allah razı olsun ne diyim...

musticim bırak ya her sene zarar gösteriyorsun ev yapcam diye...devleti kandırıyosun ama bize anlatma masal...
    herşey senin içindi
    bahçesini çiçeklerle donattım
    hallederiz kadir.gif

Motosikleti
    Honda CBR 125 (inşallah)
    akşamın bu saatinde gülme krizine tutuldum çok yaşa mete abi emi valla bütün yazıları okudum meğer herkes çok gırgırmış burada yaaa valla süper ne diyim size allah uzun ömür versin hep böyle neşeli ve hoşgörülü kalın emi.
    abi hep mesajlarda sert ve baba tavrını görüyordum bu esprili resimler beni koparttı valla izmirden sevgiler sana düşünürsen iyi kısmetler var sana izmirde ona göre

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sulearinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akşamın bu saatinde gülme krizine tutuldum çok yaşa mete abi emi valla bütün yazıları okudum meğer herkes çok gırgırmış burada yaaa valla süper ne diyim size allah uzun ömür versin hep böyle neşeli ve hoşgörülü kalın emi.
    abi hep mesajlarda sert ve baba tavrını görüyordum bu esprili resimler beni koparttı valla izmirden sevgiler sana düşünürsen iyi kısmetler var sana izmirde ona göre
    yok mete aslında iyi kişiliktirde bazen bületn ersoy ambiyansı başına vuruyor agresif oluyor hoşgörmek lazım bülent ablasının izinde

ya bide bana diyor en azından para vermedim diye hani nerde harleyler aslında gizli gizli çan çin çon kullandığını biliyordum seni içimizdeki çinli seni

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Muahahahhaaaaaa yaw koptum gece gece kanki.
    Şaka bir yana.
    ciddi ciddi imreniyorum sana. Şu forumda herkesle şakalaşıp, kimseyi kırmadan onlarla fikir tartışmalarına dahi girebiliyorsun.
    Mükemmel bir insansın seni sanal ortamda bile tanımış olmaktan mutluluk duyuyorum.

Motosikleti
    Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herşey senin içindi
    bahçesini çiçeklerle donattım
    hallederiz kadir.gif

yerim bahçesini çiçeğini doğasını börtü böceğini ben yarimi buldum...Beşiktaşa gelin oldum...

Alıntı sulearinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi hep mesajlarda sert ve baba tavrını görüyordum bu esprili resimler beni koparttı

Ben kendimi bildim bileli bu sitede cıvıtığım...Ağı abileri ve ağır abiliği sevmem...

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok mete aslında iyi kişiliktirde bazen bületn ersoy ambiyansı başına vuruyor agresif oluyor hoşgörmek lazım bülent ablasının izinde

ya bide bana diyor en azından para vermedim diye hani nerde harleyler aslında gizli gizli çan çin çon kullandığını biliyordum seni içimizdeki çinli seni

dede bu akşam popstar alaturkada Bülenti gördünmü la...o ne tip öyle ya...Çocuk görse korkar valla yakından...BBadayım senin hikayenide biliyorum...Beyaz eşya bayinden aldığın Kıroaddanmı bahsedeyim...Yamahayı Hondayı gezip modellere bakıp sonra gidip çin çon almanımı...

Traş param yok be kankam...Benide traş ettirsene...Mübarek günde sevaba girersin...

Alıntı watergun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muahahahhaaaaaa yaw koptum gece gece kanki.
    Şaka bir yana.
    ciddi ciddi imreniyorum sana. Şu forumda herkesle şakalaşıp, kimseyi kırmadan onlarla fikir tartışmalarına dahi girebiliyorsun.
    Mükemmel bir insansın seni sanal ortamda bile tanımış olmaktan mutluluk duyuyorum.

watercan hayat böyle güzel...Bedenim çirkin olabilir ama ruhum pek güzeldir...Görmesini senin gibi bilene tabi...

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    profilde Elektronik&Makina diyor...Dükkanda ne satıyorsun....3 ay önceki topiğine baktım da ayağın kırıldığında geçmiş olsun dememişim yav...
    Tekstil makinaları satış ve servisiyim.Fabrikamız İzmir'de Bayii olarak 98 de Bursa'ya yerleştim.Anca masrafları kurtarıyor.Esas bir İsveç firmasının sözleşmeli elemanıyım yılda 3-4 yurt dışı seyahati montaj servis koşturuyoruz işte.

Sana hayırlı kısmetler,dediğim gibi çeyizini ihmal etme.
    Büyüklerimiz çeyizlerini gaz lambasında işlemişler,sende oturduğun yerde 2 motif dantel atıver.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    Abi hayırlı işler olsun sana...Bursa genelinde çok mükemmel olmayan kapalı havalı insanlarının her an cinnete müsait olduğu Adana gibi bir memleket...Bu kanıya nasıl vardığımı hiç sorma...Bursaya her geldiğimde o yanıbaşındaki dağdan nefret ederim...Trafiğinden nefret ederim...2000-2001 de özellikle çok geldiğim Bursayı benim hiç gözüm tutmadı...Sanayi kesiminin ağırlığı olmasa kimse gözüne bakmaz...Özellikle Nilüfer civarlarındaki yapılaşmayı ve düzgün kentleşmeyi severim...Hafif raylı metroda geldikten sonrada bişeye benzedi....Yerleşim düzenin olmadığı bu kentin yakın çevresindeki Kırsal kesimleride bilirsin...Kırsal dediğim Bursanın varoş kısımlarını...Abi orda yaşanırmı sence...Kendi evin olsun herde yaşanır ama Bir İzmir Bir İstanbul gibi hangi kent insanına yaşama zevki verir...Ama gel gör ki Bir Mudanyaya git orasıda cennet...Neden...Deniz vae...Denize yakın olmayan veya kıyı olmayan kentler toplumsal cinnete mahkumdur...En azından akarsu çay olsun doğa olsun...Abi özellikle Ankara lanet ötesi bir il...orada yaşayanlara Allah sabır versin...Birde Gemliğe bayılırım...

Ha unutmadan Bursadaki göçmen nüfusu dikkate değer dimi...Hemde nasıl çalışırlar...Saat 04-05 ten itibaren özellikle dünya tatlısı göçmen insanları Karsan j9 şehir içi minübüslerde bol bol görebilirsin...Nazlanmazlar...İşlerine işverenine sadıktırlar...Dolandırmaz kazık atmazlar kazık yerler...Göçmenleri severim...Temiz kalplidir çoğu...

1986 da Seyrantepe Polis Lojmanlarında teyzeoğlumla (Şu an Kuşadasında) meraklanıp örgü örmeye çalıştığımı hatırlarım...Ama doğal olarak iğrencdi...

nimesay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600 f 2005
    [
    E tabi buldun bedava maymunu hoşuna gitti dimi...

Nüfus cüzdanımıda yollayayım...Beni al sen...Cbr 600 f de varmış...

Senden iyisi Norveç'te kayısı...

Esasında güzellik göreceli kavram...Ben kendimi güzel buluyorum hayatım...Haşin bakarım...yakarım...

heheheheh ama komiksiniz işte.sizin sayenizde biraz gülüyoruz.teş.ler.adanadan sevgiler.

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Abi hayırlı işler olsun sana...Bursa genelinde çok mükemmel olmayan kapalı havalı insanlarının her an cinnete müsait olduğu Adana gibi bir memleket...Bu kanıya nasıl vardığımı hiç sorma...Bursaya her geldiğimde o yanıbaşındaki dağdan nefret ederim...Trafiğinden nefret ederim...2000-2001 de özellikle çok geldiğim Bursayı benim hiç gözüm tutmadı...Sanayi kesiminin ağırlığı olmasa kimse gözüne bakmaz...Özellikle Nilüfer civarlarındaki yapılaşmayı ve düzgün kentleşmeyi severim...Hafif raylı metroda geldikten sonrada bişeye benzedi....Yerleşim düzenin olmadığı bu kentin yakın çevresindeki Kırsal kesimleride bilirsin...Kırsal dediğim Bursanın varoş kısımlarını...Abi orda yaşanırmı sence...Kendi evin olsun herde yaşanır ama Bir İzmir Bir İstanbul gibi hangi kent insanına yaşama zevki verir...Ama gel gör ki Bir Mudanyaya git orasıda cennet...Neden...Deniz vae...Denize yakın olmayan veya kıyı olmayan kentler toplumsal cinnete mahkumdur...En azından akarsu çay olsun doğa olsun...Abi özellikle Ankara lanet ötesi bir il...orada yaşayanlara Allah sabır versin...Birde Gemliğe bayılırım...

Ha unutmadan Bursadaki göçmen nüfusu dikkate değer dimi...Hemde nasıl çalışırlar...Saat 04-05 ten itibaren özellikle dünya tatlısı göçmen insanları Karsan j9 şehir içi minübüslerde bol bol görebilirsin...Nazlanmazlar...İşlerine işverenine sadıktırlar...Dolandırmaz kazık atmazlar kazık yerler...Göçmenleri severim...Temiz kalplidir çoğu...

1986 da Seyrantepe Polis Lojmanlarında teyzeoğlumla (Şu an Kuşadasında) meraklanıp örgü örmeye çalıştığımı hatırlarım...Ama doğal olarak iğrencdi...
    O ne güzel bir gözlemdi öyle memleketim hakkında helal olsun bizim kadar biliyorsunuz Bursa'yı.Ama inan ben Bursa'mı çok seviyorum.Bakın biz yaşıyoruz ve çok mutluyuz
    Bir tarafta deniz bir tarafta uludağ daha ne istenir bu hayattan.Canım Bursammm.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzelim bizden geçti artık be...Yaşlandık...Bende ne köy olur kasaba...Kızımdan başka beni dünyaya bağlayan birşey yok artık...

Şu tipe baksana bi allasen...Kim bakar bana bu tiple...Erkeğin çirkini olmaz derler ama ben koca bir patatesim...
    Ne yaşlanması,hala taş gibisin

Abi senin tipte bir şey yok abimsin diye söylemiyorum sağlam adamsın,o gün hani seninle İzmir kıbrıs şehitlerinde oturduğumuz gün görmedin heralde bütün hatunlar sana bakıyordu geçerken,hatta yakınında dursam bana da bir tane gelirmi diye düşünmedim değilBirde yaşlandım diyorsun,bırak allahaşkına,görende 60 yaşında sanır,ben gencim de ne oluyo İzmir in kaprisli kızlarıyla uğraşıyoruz hoş o kapris bir müddet sonra el değiştiriyo eden bulur misali...Abi ben onu bunu bilmem de biraz da paran olsa tam çapkınlık çağın vallaha

Abi geyik bi yana hakkat kız olsam sana varırdım belkide.Tip iyi,kalbin temiz,pırlanta gibi bir kişiliğin var...Bundan fazlasını isteyen biriyle bence senin işin olmasın abi...

Motosikleti
    Alıntı nimesay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

heheheheh ama komiksiniz işte.sizin sayenizde biraz gülüyoruz.teş.ler.adanadan sevgiler.

Siz bizli olmayalım lütfen...senli benli olalım...Konuya girelim hemen...Cbr 600 kaç modeldi... Bizdende selamlar olsun...

Alıntı ozkansava adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ama inan ben Bursa'mı çok seviyorum.Bakın biz yaşıyoruz ve çok mutluyuz

Hem Bursadasın hem bisan senatorun var ve mutlusun...

Sen yaşamayı gerçekten çok seviyorsun belli...Biz bu koca kentte mutlu değiliz...mega kentin mega mutsuz insanlarıyız...Bursaya selamlar ...

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Metehan, ben İzmir Karşıyaka Bostanlıdan,Bursa'nın Demirtaş köyüne yerleştim.
    10. katta kızlarıma hapis hayatı yerine,evimin bahçesinde ellerimle yaptığım salıncakta sallanıyor,kedileri köpekleri seviyor ve hatta bahçede tavuk besliyorlar.
    Ağacından incir kiraz vişne armut yiyorlar.
    Bilmem anlatabildimmi hayatın anlamını.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler