Neden cevrım ıçı kullanıcılarda kayıtlı uyeler degılde herzaman mısafır uyeler fazla
Reklamlar
-
evett arkadaslar bu hep dıkkatımı cektı.Hep sagkoseye baktıgımda 187 kayıtlı 300 mısafır uye bulunuyor fln yazıyor.Neden mısafır uye bu kadar fazla mısafır dolasacaklarına kayıt olup konulara neden yorum ben bunu anlamıs degılım bılen bırı varsa yardımcı olursa sevınırım
Reklamlar
-
O misafirlerin büyük çoğunluğu motosikleti olmayan fakat almayı düşünenlerdir. Tabi hepsi bazılarımız gibi motoru olmadığı halde foruma katılan, ''malımda gözün var, sen ne bilirsin ki, motorun bile yok, polemikçi'' eleştirilerini göğüsleyecek insanlar değil. Bence bu yüzden misafir kalmayı yeğliyorlar. Sen neden yeğlemedin dersen motorumu aldığımda çok şey biliyor olacağım bunları buraya üye olmadan, arkadaş edinmeden, doğru bildiklerimi savunmadan, yazıp çizmeden öğrenemezdim derim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
O misafirlerin büyük çoğunluğu motosikleti olmayan fakat almayı düşünenlerdir. Tabi hepsi bazılarımız gibi motoru olmadığı halde foruma katılan, ''malımda gözün var, sen ne bilirsin ki, motorun bile yok, polemikçi'' eleştirilerini göğüsleyecek insanlar değil. Bence bu yüzden misafir kalmayı yeğliyorlar. Sen neden yeğlemedin dersen motorumu aldığımda çok şey biliyor olacağım bunları buraya üye olmadan, arkadaş edinmeden, doğru bildiklerimi savunmadan, yazıp çizmeden öğrenemezdim derim.
valla olede olabilir sitye uye olmadan da anlayamazlar heralde.Benimde motorum yok ,ehliyetimde yok ama burda cok sey ogrendim yani faydalı bir site.Acaba bunlar 2. ellere flnmı bakıyor
-
-
delicoban adlı üyeden alıntı
hayır mesela sız sıteye gırdınız mısafır olarak bazıları sonra kullanıcı adını yazıyor ve gırıs yapıyor ve ondan sonra 1+1 gozukuyor
ondan herzmn mısafır fazla oluyor ayrıca bı kısı sıteyı kapatıyor 15 dakıka hala ordaymıs gıbı gozukuyor ıstersenız kendınızde deneyebılırısnz
bız denemıstık tse belgeli
benimde aklımda geciyodu ama solemedim.Simdi daha iyiyim saoll
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler